Κατερίvα Καραβάτου- Eπιδεινώθηκε Η Υγεία της: «Δεν Είμαι Το Iδιο Καλά, Υπήρξε Επιδείνωση» (Ρics)

0
1013

Κατερίvα Καραβάτου- Eπιδεινώθηκε Η Υγεία της: «Δεν Είμαι Το Iδιο Καλά, Υπήρξε Επιδείνωση» (Ρics)

Τι συμβαίνει με την γνωστή παρουσιάστρια;

Όπως η ίδια αποκάλυψε επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της. Δεύτερη μέρα απούσα από το «Τι Λες Τώρα!» ήταν η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια του Mega – σε αντίθεση με χθες- δεν μπόρεσε…

Τι συμβαίνει με την γνωστή παρουσιάστρια;

Όπως η ίδια αποκάλυψε επιδεινώθηκε η κατάστασή της.

Η παρουσιάστρια του Mega – σε αντίθεση με χθες – δεν μπόρεσε να βγει ούτε μέσω Skype στην εκπομπή, καθώς όπως αποκάλυψε η κατάστασή της χειροτέρεψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αθηνά Oικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Το Γλέvτι ΜΕΤΑ Τη Βάφτιση Της Κόρης Τους & Το Ζεϊμπέκικο Της Ηθοποιού (Vid)

Δεύτερη μέρα απούσα από το «Τι Λες Τώρα!» ήταν η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια παρουσίασε επιδείνωση της υγείας της και δεν βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής.

«Υπήρξε επιδείνωση το βράδυ γι’ αυτό δεν μπορούσα

να είμαι μαζί σας σήμερα. Έγινε μια κατάσταση που δεν ήταν καλή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Χωpισμός Καpαβάτου-Kατσούλη: «ΔEN Το Συγχώpησε»! Aυτός Εivαι Ο Πραγματικoς Λόγος Πoυ Έφτασαv Στο Διαζύγιο (Pics)

Η παρουσιάστρια συνέστησε την προσοχή καθώς ο ιός είναι ακόμα εδώ. «Και εγώ που πρόσεχα, βλέπετε. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:
Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια της εκπομπής Τι λες τώρα; το μεσημέρι του Σαββάτου (18-06) συνδέθηκε κανονικά από το σπίτι της καθώς ένιωθε καλά!

«Τι γίνεται παιδιά όλα καλά; Μου έχει τύχει να βγαίνω σε άλλες εκπομπές έτσι αλλά όχι σε δική μου. Ναι έγινε αυτό με τον covid για δεύτερη φορά.

Το ίδιο σφοδρά, όπως την πρώτη φορά και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

Κανονικά το περνώ όλο. Η Αέλια είναι θετική κι ο Αρίωνας αρνητικός. Είμαι και με τα δύο παιδιά κι από τις δύο πλευρές» είπε η παρουσιάστρια.

Όπως αποκάλυψε επίσης η Κατερίνα Καραβάτου, η κόρης Αέλια είναι επίσης θετική στον κορονοϊό, όχι όμως και ο γιος της Αρίωνας… πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...