Κι Όμως, Ο Tρόπoς Που Κάθεσαι, Aπoκαλύπτει ΠOΛΛΑ «Kρυφά» Σoυ Mυστικά

0
4303

Κι Όμως, Ο Tρόπoς Που Κάθεσαι, Aπoκαλύπτει ΠOΛΛΑ «Kρυφά» Σoυ Mυστικά

Δείτε εδώ και θα μείνετε άφωνοι… Τι αποκαλύπτει τελικά ο τρόπος που κάθεσαι;

Κάποια πράγματα, που κάνουμε ασυναίσθητα, αποκαλύπτουν πολλά για εμάς. Η γλώσσα του σώματός μας μαρτυρά περισσότερα απ’ όσα μπορούμε οι ίδιοι να γνωρίζουμε για τους εαυτούς μας.

Ο τρόπος, που καθόμαστε αποκαλύπτει πολλά για εμάς, ως άτομα.

Πριν διαβάσεις παρακάτω, παρατήρησε πώς κάθεσαι συνήθως, για να δεις σε ποια κατηγορία ανήκεις:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Tης Πέμπτης! Συvάντηση Mε Παλιά Αγάπη «Zωντανεύει» Αναμνήσεις Σε 4 ζώδια

Κάποια πράγματα, που κάνουμε ασυναίσθητα, αποκαλύπτουν πολλά για εμάς: για το χαρακτήρα μας, τη νοημοσύνη μας, την αυτοπεποίθησή μας και ποιοι είμαστε γενικά.

Η γλώσσα του σώματός μας μαρτυρά περισσότερα απ’ όσα μπορούμε οι ίδιοι να γνωρίζουμε για τους εαυτούς μας. Ο τρόπος, που καθόμαστε αποκαλύπτει πολλά για εμάς, ως άτομα.

#1  Γόνατα ενωμένα, πέλματα ανοιχτά

067685a4e5fed340e0f0e5904278b72b

Όσοι κάθονται σε αυτή τη στάση είναι αυτοί, που πάνε με το «ρεύμα». Δεν το έχουν και πολύ με την οργάνωση και δεν ανησυχούν και πολύ για το μέλλον.  Είναι ιδιότροποι, αυθόρμητοι και έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Ζουν, όπως νομίζουν χωρίς να πολυδέχονται συμβουλές και δεν νοιάζονται για το τί λένε οι άλλοι για εκείνους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου- Φτάvουν ‘Θεpμές’ Eκπλήξεις: Aυτά Θα Είvαι Τα ΠIO «Kαυτά» Ζευγάpια Του Καλoκαιpιού

Έχουν ζωηρή φαντασία, ζουν στο δικό τους κόσμο και περνάνε τα περισσότερα πράγματα στο «ντούκου». Κάνουν αυτό, που θέλουν και περιμένουν τους άλλους να τους φροντίσουν. Σε γενικές γραμμές «παιδιαρίζουν», αλλά είναι από τα πιο φιλικά άτομα, που υπάρχουν.

fa2cb30ea33e1ef763cdfc32987b18b6

#2  Σταυροπόδι

79eb9055a88f0f0a5d89f74c17548162

Σε αυτή τη θέση κάθονται οι «ιδεολόγοι». Κρατούν τα πάντα για τον εαυτό τους, γιατί δεν δείχνουν εύκολα εμπιστοσύνη στους άλλους. Αυτοί οι «άλλοι» πρέπει να κοπιάσουν αρκετά, αν θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους. Το λεγόμενο «στραυροπόδι» επίσης δείχνει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν υποκύπτουν εύκολα σε πειρασμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ‘Σκληρό Pοκ’ Μετά Τη Pαγδαiα Aύξηση Κρουσμάτων: Τα 3 ΝΕΑ Μέτpα Πoυ Θα Απoγοητεύσουν Πoλλoύς

Αν θες να κάνεις μια εποικοδομητική και σοβαρή συζήτηση, απευθύνσου σε κάποιον, που συνηθίζει να κάθεται έτσι. Είναι οι καλύτεροι συνομιλητές και η συζήτηση μαζί τους μπορεί να φτάσει σε μεγάλο βάθος χωρίς καν να το καταλάβεις. Δείχνουν κατανόηση και δεν έχουν κριτική διάθεση. Αν στη ζωή σου υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος, μην τον αφήσεις ποτέ να φύγει. Είναι ένα σπάνιο διαμάντι.

bfeefd0ed9425d629d4e6a1204169c78

#3 Ανοιχτά γόνατα, κλειστά πέλματα

89d5b8e5aed6442736ee422166715101

Όσοι κάθονται τοιουτοτρόπως, έχουν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και ξέρουν πολύ καλά τί τους γίνεται. Ξέρουν τα όριά τους, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους, ξέρουν να χρησιμοποιούν τη «δύναμή» τους και είναι ιδιαίτερα εξωστρεφείς. Τους αρέσει να περιτριγυρίζονται από κόσμο και πιο πολύ από φίλους και συγγενείς. Επίσης τους αρέσει να είναι στο κέντρο της προσοχής και ξέρουν τί να κάνουν, για να είναι πάντα δημοφιλείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τρίγωvo Ήλιoυ-Ποσειδώvα ΜΑΣ Φέρνει Αvατροπές: Eρwτικές Eπιστρoφές Θα «Avαστατώσoυv» Aυτά Τα 3 Ζώδια

Είναι η ψυχή των πάρτι και ξέρουν να γλεντάν τη ζωή τους. Είναι «τσαμπουκαλήδες» και δεν σηκώνουν πολλά πολλά. Μπορεί να φαίνονται κάπως περήφανοι και αλαζόνες, αλλά κατά βάθος είναι το πιο γλυκά άτομα, που μπορείς να συναντήσεις.

07ec07c4d786ce3f13e4ccf891a51e55

#4  Ίσια πόδια

4b9ab4711b91b68673a02e674327da9c

Οι καθιζόμενοι σε αυτή τη θέση είναι ευγενικοί, γλυκούληδες, τίμιοι και ειλικρινείς και σε κοιτάνε στα μάτια, όταν σου μιλάνε. Δεν κρατάνε τίποτα για τον εαυτό τους και λένε πάντα αυτό, που σκέφτονται. Δεν υπάρχει δόλος ή κακία στις ψυχές τους, ούτε είναι πονηροί ή κουτοπόνηροι.

928684a7d783cf5245a6310a79f6a3ec

Αν τους ζητήσεις ποτέ βοήθεια, πρώτοι θα τρέξουν να σε συνδράμουν. Σε βοηθάνε με την καρδιά τους χωρίς να βαρυγκωμούν και προσφέρουν πλουσιοπάροχα την αγάπη τους. Συχνά οι άλλοι θεωρούν την αγάπη τους δεδομένη και αυτό είναι ένα πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν συχνά. Παρόλα αυτά, παραμένουν δοτικοί κι ας ξέρουν ότι θα προδοθούν. Αυτό και μόνο λέει πολλά για τη δύναμη και την καλοσύνη, που κουβαλάνε μέσα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Άση Μπήλιου Πρoειδοπoιεi Για Φετιvό Καλοκαiρι: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Επαvασυνδέσεις-Φωτιά Για 5 Ζώδια

#5 Πόδια ενωμένα, ελαφρώς κεκλιμένα

ac498687e8fc2414d5d4a9d1f7117339

Όσοι κάθονται σε αυτή τη στάση θα έλεγα ότι είναι «παθιασμένοι». Είναι φιλόδοξοι, δυναμικοί και έχουν καλά οργανωμένες και τακτοποιημένες τις σκέψεις τους.  Έχουν την τάση να είναι τελειομανείς και θέλουν προσεγμένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Είναι υπομονετικοί, αλλά μην δοκιμάσεις να εξαντλήσεις την υπομονή τους. Δεν το θες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τηv «Παpάτησε» Για Χάρη Tης Eλέvης: Αυτή Είναι Η Πρώηv Τoυ Παvτζόπουλου Πoυ Ξετρελαίvει Aκόμα & Σήμερα Τoυς Άvτρες (Pics)

Η κομψή και ελαφρά κεκλιμένη στάση των ποδιών τους δείχνει άτομα, που ξέρουν να κρατάνε μυστικά. Είναι καλοί ακροατές και πολύ καλοί στο να δίνουν συμβουλές. Ξέρουν καλά να διαβάζουν τη σκέψη σου, μπορούν εύκολα να βρουν τί σε απασχολεί, αλλά δεν θα στο μαρτυρήσουν. Θα σε αφήσουν να πεις μόνο όσα εσύ θες.

Η μυστικοπαθής και επιβλητική προσωπικότητά τους είναι αυτή, που τους κάνει τόσο ελκυστικούς και μυστηριώδεις συνάμα…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.