Kι Oμως, Aυτo Eivαι το ΠOIO Έξυπvο ζώδιο!! Δεν μας Kάvει Eκπληξη βέβαια

0
3218

Kι Oμως, Aυτo Eivαι το ΠOIO Έξυπvο ζώδιο!! Δεν μας Kάvει Eκπληξη βέβαια

Ποιο είναι τελικά το ποιο έξυπνο ζώδιο;

Ως γνωστόν, είμαστε όλοι διαφορετικοί αλλά ταυτόχρονα και τόσο ίδιοι. Εξαρτάται από το ζώδιο; Κι όμως ναι, όπως θα δείτε πιο κάτω, μέχρι ενός σημείου, όντως εξαρτάται και από το ζώδιο του καθενού….

Πόσες φορές έχουμε πει ότι “οι Καρκίνοι είναι υπερευαίσθητοι αλλά και μαμάκηδες”, ότι “οι Δίδυμοι είναι διπρόσωποι”, ότι “οι Αιγόκεροι είναι εγωιστές”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kivηση «B0μβα» στα Μedia!! Κι Όμως, ο ANT1 θα μας Δεiξει ΞANA το MEGA

Το ίδιο ισχύει και σε θέματα αντίληψης και IQ. Υπάρχουν λοιπόν και κάποια ζώδια

που οι εκπρόσωποί τους φημίζονται για την οξυδέρκεια, τις αναπτυγμένες οργανωτικές δεξιότητες, την ικανότητα να προβλέπουν τα γεγονότα, να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις σε μακροπρόθεσμο επίπεδο τόσο όσον αφορά την προσωπική τους ζωή όσο και την καριέρα τους ή την πολιτική τους στάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nα που EΦΤΑΣΕ & η Σειρά τους!! AΥTA τα 5 Ζώδια Bρiσκουν το Mεγάλο Έpwτα ΜEΣΑ στο 2019

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και τις δικές τους αδυναμίες. Τα ζώδια μπορούν επίσης να χωριστούν σε δυο κατηγορίες: τους “αναλυτικούς” και τους “συνθετικούς”.

Ανάμεσα στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου οι Υδροχόοι λέγεται ότι είναι οι καλύτεροι αναλυτές ενώ αν αναζητάς μια έγκυρη πρόβλεψη για το μέλλον ρώτα έναν Σκορπιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αvατροπή Β0μβα από Ιατρoδικαστική Eξέταση της Τοπαλούδη: «Για vα Evδώσει, την Απειλoύσαv με…»

Ο Σκορπιός είναι σχεδόν αδύνατο να ξεγελαστεί. Βλέπουν κάθε μυστική πρόθεσή, ακόμα και την πιο ενδόμυχη. Αλλά ο Σκορπιός είναι ένα μόνο παράδειγμα που επιβεβαιώνει τον κανόνα: όλα τα ζώδια είναι έξυπνα με τον τρόπο τους.

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) είναι οι θεματοφύλακες της διαισθητικής σκέψης. Βλέπουν μια ευκαιρία και αμέσως αντιλαμβάνονται τους ενδεχόμενους κινδύνους προκειμένου να τους αποφύγουν και να επιτευχθεί ο στόχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eγκατέλειψε τον Σκύλο του στov Δρόμo, Λίγo πριν τα Χριστούγεvνα! Η Σπαρακτική Avτίδραση του ζώου

Και όταν φτάσουν το στόχο τους, λένε: “Αυτή ήταν μια πολύ καλή ιδέα. Γιατί δεν την σκέφτηκα πρώτος”;

Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) κατέχουν την πρακτική σκέψη και τείνουν να υπολογίζουν τα πάντα, από τον οικογενειακό προϋπολογισμό έως την επίλυση προβλημάτων στο χώρο εργασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι Epwτικές Προβλέψεις του 2019: Επιτέλoυς Aλλαγές & NEOI Έpwτες για τα Παpακάτω ζώδια

Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) τείνουν να έχουν μια ιδεαλιστική, αναλυτική σκέψη.

Αυτοί οι άνθρωποι ζουν στον κόσμο των ιδεών ενώ επεδεικνύουν ιδιαίτερη άνεση και χαλαρότητα στις κοινωνικές τους συναναστροφές. Αυτά τα ζώδια προτιμούν τον κόσμο των συναισθημάτων

Τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) έχουν επίσης τη τάση να σκέφτονται μακροπρόθεσμα. Είναι οι μόνοι που μπορούν να κατανοήσουν τα κίνητρα και τα συναισθήματα του συνομιλητή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Σπάvιο Φαιvόμενο των Φετιvών Χριστουγέννων!! Για ΠΡΩTH Φoρά MΕΤΑ από 38 χρόvια

Και εδώ έχουμε 2 ενδιαφέρουσες παραδοχές:

Στην κινεζική αστρολογία το νερό σχετίζεται με το μυαλό.

Και σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης, αν ψάξετε το λήμμα “ιδιοφυΐα” θα πέσετε πάνω στη φωτογραφία του Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο οποίος ανήκε στο ζώδιο των Ιχθύωνπηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...