Κι Όμως, Αυτά Είναι και με Διαφορά, τα ΠΙΟ Εpwτικά Ζώδια του Aστρολογικού Xάρτη

0
1185

Κι Όμως, Αυτά Είναι και με Διαφορά, τα ΠΙΟ Εpwτικά Ζώδια του Aστρολογικού Xάρτη

Ποια ζώδια κάνουν την διαφορά στον αστρολογικό χάρτι;

Οι γραμμές που ακολουθούν διαβάζονται ιδανικά με μουσικό χαλί από Barry White. Σήμερα είπαμε και εμείς να βάλουμε κάτω τους αστρολογικούς χάρτες και να δούμε ποια είναι τα πιο εpwτικά ζώδια…


Η θερμοκρασία ανεβαίνει, ο Jamie Dornan- ο πιο σ3ξι άντρας αυτή τη στιγμή- κάνει χαμό

στο twitter με το μπαλάκι στην τσέπη του (όχι δεν είναι κάποιο υπονοούμενο αυτό) και η Liz Hurley στα 51 της είναι πιο Ηοt από ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Ήλιος στην Παρθένο: Η Λίτσα Πατέρα Προειδοποιεί! Αλλαγές και Aπρόβλεπτες Eξελίξεις γι’ Aυτά τα 4 ζώδια

Ε, τόσο σ3ξινες σήμερα είπαμε και εμείς να βάλουμε κάτω τους αστρολογικούς χάρτες και να δούμε ποια είναι τα πιο εpwτικά ζώδια.

Με τη βοήθεια του (αχ) Jamie και μερικών gif του θα σου παρουσιάσω την ταπεινή αυτή λίστα με τα 3 πιο σ3ξι ζώδια του αστρολογικού χάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κάνει Θραύση η Δίαιτα της Ρούλας Κουσκουρή: «Έτσι Έχασα 18 Ολόκληρα Kιλά σε 4 μήνες»

Σκορπιός

Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί το γεγονός ότι ο σκορπιός βρίσκεται στις περισσότερες λίστες με τα πιο σ3ξι ζώδια. Οι σκορπιοί είναι μυστήριοι και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι εκπέμπουν μια άγρια σ3ξουαλικότητα- τους αρέσει το kinky s3χ, δεν τους χαλάει καθόλου να πειραματίζονται με s3χ toys, role playing και γενικά είναι ανοιχτοί σε προκλήσεις. Μπορεί να μην εκφράζονται ιδιαίτερα και να μην σου πουν ποτέ ότι σε αγαπάνε, αλλά θα φροντίσουν να περάσεις καλά στο κpεβ@τι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέα Σελήνη στον Υδροχόο: Η Άση Μπήλιου Προειδοποιεi! Avέλπιστη Tύχη σε Epwτικά-Oικονομικά γι’ Aυτά τα 5 ζώδια

Τοξότης

Κι όμως, οι κατά τ’ άλλα ήσυχοι τοξότες κάνουν δυναμική εμφάνιση σε αυτή τη λίστα. Κανείς δεν φλερτάρει όπως οι εκείνοι- είναι φανταστικοί σε αυτό και μπορούν να κλέψουν την καρδιά σου π α ν ε ύ κ ο λ α. Παράλληλα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις «βασίλισσα» στο κρεβάτι. Συνδυασμός φωτιά, άρα καλώς τους στη λίστα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ΔEN τον Avτεξε η Biκυ Καγιά: «Ή Aυτός ή Eγώ. Πεiτε του να Mαζευτεi & να Kόψει τα Kαραγκιoζιλiκια»

Ιχθύς

Τα ψαράκια κλείνουν (δικαίως) αυτό το top3 γιατί δεν πιάνονται στις φαντασιώσεις-μπορούν να σε κάνουν να φτάσεις σε οργασμό απλά περιγράφοντάς σου τι θέλουν να σου κάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eχουν Ξετρελάvει OΛEΣ τις Γυvαiκες!! Οι 10 πιο ΗΟΤ Tάσεις για Μοντέρνο Κούρεμα Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018

Φλερτάρουν εξίσου πετυχημένα με τους τοξότες και το γεγονός ότι είναι αξιαγάπητοι και ιδιαίτερα ευχάριστοι στην παρέα, τους κάνει ιδανικούς φίλους και συντρόφους…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...