«Η Aγάπη Mπορεί να Σώσει»: Συγκλονiζει το Μήνυμα Για την Γυvαίκα που Κρατoύσε Aγκαλιά τον Σκύλo της στο Mάτι

0
378

«Η Aγάπη Mπορεί να Σώσει»: Συγκλονiζει το Μήνυμα Για την Γυvαίκα που Κρατoύσε Aγκαλιά τον Σκύλo της στο Mάτι

Συγκλονίζει στην κυριολεξία το μήνυμα.

Μία από τις συγκινητικές ιστορίες των ανθρώπων που κατάφεραν να ζήσουν από τη φονική πυρκαγιά στον Μάτι έκανε γνωστή μέσω Facebook ο Σπύρος Χατήρας. Δημοσίευσε μάλιστα δύο φωτογραφίες που δείχνουν μία κυρία…

Μία από τις συγκινητικές ιστορίες των ανθρώπων που κατάφεραν να ζήσουν

από τη φονική πυρκαγιά στον Μάτι έκανε γνωστή μέσω Facebook ο Σπύρος Χατήρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eλλη Στάη: Τις «Eσβησε» Όλες!! Η Eμφάνιση Για ‘Mαθήματα’ Στιλ στο Πρoεδρικό Mέγαρο

Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες που δείχνουν μία κυρία με τον σκύλο της να βρίσκεται στο νερό για να προστατευτεί από τις φλόγες και η δεύτερη τους δείχνει πώς είναι σήμερα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

“Η κυρία στην φωτογραφία, είναι η κυρία Κατερίνα Σγούρα. Έζησε όλον τον εφιάλτη στο Μάτι, πέρσι τέτοιες μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 10 «Bρώμικα» Κολπάκια Για να MHN σε Xωρiσει Eνας Avτρας Πoτέ! Με το 9ο Mάλιστα, θα τον Απoτρελάvεις

Τα τελευταία χρόνια είχε υιοθετήσει ένα σκυλάκι το οποίο είχε μόνο 3 πόδια.

Στη διάρκεια της περσινής τραγωδίας, το κρατούσε στην αγκαλιά της μέσα στην θάλασσα – φωτό 1 – όπου είχε καταφύγει μαζί του για να γλυτώσει. Η επόμενη φωτιγραφια, είναι φετινή: οι δυο τους, τα κατάφεραν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Eβαλε» σε Όλες Γυαλιά! Αγvώριστη η Mικαέλα Φωτιάδη του Gntm: Η Aλλαγή Που μας Άφησε Έκπληκτoυς

Η αγάπη: η αγάπη που μπορεί να σώσει, με όλους τους τρόπους. Που μπορεί να σώσει πολλές φορές, με πολλές μορφές. Που σώνει εκείνον που την δέχεται, μα και εκείνον που την προσφέρει.

Που όσο και αν προσφέρει, δεν μένει με λιγότερη. Μόνο η αγάπη: πιστεύω. Ομνυω. Υποκλίνομαι. Και χάρισμά σας, όλοι οι θεοί κ όλες οι θρησκείες, όλοι οι Άγιοι κ όλοι οι παράδεισοι. Η αγάπη, αρκεί”…πηγή

Δείτε πιο κάτω την ανάρτησή του:

«Eγώ Φταiω Για τις Φωτιές, Eγώ & Για τα Θύματα, Eγώ το Έκανα. Αλλά ΜHN Περιμέvετε συγvώμη»

φωτιές, https://pagelife.gr/

«Εγώ φταίω για τις φωτιές που προκάλεσαν τον χαμό δεκάδων ανθρώπων»

Ο Ηλίας Κούκουτσας ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου», αναφέροντας τα πράγματα με το όνομά τους. Αναλύει το θέμα γύρω από τις φωτιές και τα θύματα, που προέκυψαν από αυτές. Μάλιστα, δεν διστάζει να πει…

Ο Ηλίας Κούκουτσας ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου», αναφέροντας τα πράγματα με το

όνομά τους. Αναλύει το θέμα γύρω από τις φωτιές και τα θύματα, που προέκυψαν από αυτές. Μάλιστα, ο Ηλίας Κούκουτσας δεν διστάζει να πει πως φταίει ο ίδιος, αλλά δεν ζητάει συγγνώμη από κανέναν…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου: Epwτικές Πρoβλέψεις Αυγούστoυ! Επαvασυνδέσεις & Kαρμικές Δεσμεύσεις Για 5 Ζώδια

Ηλίας Κούκουτσας: «Εγώ φταίω για τις φωτιές»

«Εγώ φταίω για τις φωτιές που προκάλεσαν τον χαμό δεκάδων ανθρώπων, περιουσιών και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

Εγώ φταίω και κανένας άλλος. Εγώ το έκανα.

Εγώ ήμουν που λάδωσα πολεοδομία και δήμο. Για να μπορέσω να χτίσω το σπιτάκι μου στο δάσος. Εγώ μπάζωσα ρέματα. Εγώ ανέβηκα στις ταράτσες. Για να εμποδίσω τις μπουλντόζες να γκρεμίσουν το αυθαίρετο μου. Εγώ έβαζα πάντα μπροστά το «κυνηγάτε εμένα τον απλό μεροκαματιάρη και δεν κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι», όταν με πλησίαζε η τσιμπίδα του νόμου.

Εγώ ήμουν που εκμεταλλεύτηκα τις γνωριμίες μου. Για να φτιάξω τη βίλα μου όπου μου καπνίσει. Και τώρα καπνίζει όλος ο τόπος γύρω μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aγγελική Δαλιάνη: H Φωτo με το Mωρό & το Σταυρό, Λiγες Ώρες Πριν την Δολοφοvία στο Περιστέρι

Ηλίας Κούκουτσας: «Εγώ πήρα το δωράκι»

«Εγώ είμαι ο υπάλληλος της πολεοδομίας, του δήμου, της εφορίας, του δημοσίου που δέχτηκα να πάρω ένα δωράκι. Για να κάνω τα στραβά μάτια και να επιτρέψω σε κάποιον να χτίσει όπου θέλει. Εγώ είμαι ο Δήμαρχος και ο κοινοτάρχης που κάνει χάρες και χατίρια σε φίλους και αγνώστους προκειμένου να ξαναβγώ. Εγώ είμαι ο περιφερειάρχης που επιτρέπω να διαιωνίζεται το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην περιφέρεια μου εξυπηρετώντας μικροπολιτικά συμφέροντα».

Ηλίας Κούκουτσας: «Εγώ είμαι ο βουλευτής, που μοιράζει υποσχέσεις»

«Εγώ είμαι ο βουλευτής που μοιράζω υποσχέσεις δεξιά και αριστερά. Χωρίς να «σπάσω τα αυγά». Προκειμένου να εξασφαλίσω την επανεκλογή μου. Εγώ είμαι ο αρμόδιος που προΐσταται σε επιτροπές χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα σε τι αναφέρονται. Εγώ είμαι αυτός που εκπονώ επιχειρησιακά σχέδια, χωρίς να συμβουλεύομαι τους ειδικούς που έχουν φάει τη ζωή τους να μελετούν τα προβλήματα που καλούμαι να λύσω. Εγώ είμαι επίσης αυτός που τους καλεί να βγάλουν το φίδι από την τρύπα όταν το σχέδιο μου δεν έχει εφαρμοστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτεύτηκε Τον ΠΙΟ Ωραίo: Η Χριστιάvα του GNTM Bρήκε τον Celebrity Άvτρα Πoυ Όλες Θέλoυν

Εγώ είμαι ο πολιτικός που βάζει ένα πουκάμισο ή ένα επιχειρησιακό τζάκετ και περπατάω (εκ των υστέρων) στην περιοχή της καταστροφής, κάνοντας ότι καταλαβαίνω τι μου λένε αυτοί που δίνουν τη ζωή τους για να σώσουν τον κόσμο. Εγώ είμαι άλλωστε αυτός που με τις αποφάσεις μου δεν έχω επιτρέψει να χρηματοδοτηθεί ή να επανδρωθεί η υπηρεσία που θα σώσει τον κόσμο που κινδυνεύει.

Εγώ είμαι ο πολίτης που τρέχει να προσφέρει (συγκινητική) βοήθεια, αλλά είμαι και πάλι εγώ που το μόνο που κάνω είναι να «κράζω» μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και να ανεβάζω δακρύβρεχτα ποστ για να δείξω την αλληλεγγύη μου».

Ηλίας Κούκουτσας: «Εγώ νοιάζομαι μόνο για την πάρτι μου»

Εγώ είμαι αυτός που δακρύζει με όσα βλέπει να συμβαίνουν στην οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή μου και είμαι ο ίδιος που οργίζεται με όσα δεν βλέπει να συμβαίνουν. Ταυτόχρονα είμαι ο ίδιος που κλείνω τη ΛΕΑ γιατί θέλω να κάνω την δική μου δουλειά χωρίς να με νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλοι ή ποιόν εμποδίζω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα την Zήλευε Ακόμα & η Kαζαριάν: H Nέα Φωτoγράφιση της Ξανθής του GNTM «Avατρέπει» Καvόνες

Εγώ είμαι αυτός που νοιάζομαι μόνο για την πάρτη μου χωρίς να με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι ή το πως αυτό που θα κάνω δυσκολεύει όλους τους υπόλοιπους. Εγώ είμαι αυτός που μαθαίνω το παιδί μου να νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και να μισεί όποιον είναι διαφορετικός από αυτό.

Εγώ φταίω για όλα, εγώ τα έχω κάνει όλα αυτά. Αλλά δεν πρόκειται να ζητήσω συγνώμη.

Γιατί οι άλλοι έχουν κάνει χειρότερα και φταίνε περισσότερο!»…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...