H Aφpοδίτη στoυς Διδύμoυς: Epωτικές Πpoβλέψεις για OΛA τα Zώδια

0
255
Zώδια, https://pagelife.gr//

H Aφpοδίτη στoυς Διδύμoυς: Epωτικές Πpoβλέψεις για OΛA τα Zώδια

Epxoνται Epωτες Φωτιά- Δεiτε το Zώδιο σας…

.

Tι ετoιμάζει Tελικά η θεά τoυ Epωτα για τα 12 Zώδια?

Εpωτικά μυστικά που φέρνουν ίντριγκες, δάκρυα, απογοητεύσεις, όταν δε πιάνουν τόπο, αλλά να που υπάρχουν, ζούμε μαζί τους, ονειρευόμαστε.. το άπιαστο.. το ακατόρθωτο…

Ας δούμε τις Εpωτικές Προβλέψεις για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ ❤
Η Αφροδίτη από σήμερα μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και κατά κάποιο τρόπο κάνει την ερωτική σου ζωή πολύ πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη. Ίσως ήδη έχει εμφανιστεί στο δρόμο σου κάποιο πρόσωπο που τραβήξει την προσοχή σου ή ήσουν εσύ το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός άλλου, οπότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος να κερδίσεις στο παιχνίδι. Προσπάθησε να βρεις πρωτότυπους τρόπους να το πλησιάσεις ώστε να υπάρξει μια επαφή ή δείξε ότι του ότι το θέλεις κι εσύ με την ειλικρίνεια και το πάθος που σε διακρίνει.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα σου βγει μια ανάγκη να αυτονομηθείς από τη σχέση και να περάσεις τη μέρα με τους φίλους σου, ενδεχομένως γιατί θα νιώσεις ότι τώρα τελευταία με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας έχετε χαθεί και δε σου αρέσει.

ΤΑΥΡΟΣ ❤
Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σήμερα το μεσημέρι σε εγκαταλείπει και πηγαίνει στους Διδύμους, προσφέροντάς σου όμως έμμεσα το περιθώριο ενός περίπου μήνα να χαρείς τη γοητεία και τον ερωτισμό σου. Ενδεχομένως να τραβήξεις την προσοχή ενός ιδιαίτερου ή ασυνήθιστου προσώπου, που θα σε προσεγγίσει, αλλά οι αντιδράσεις σου δε θα είναι κι οι καλύτερες, καθώς θεωρείς ότι είστε η μέρα με τη νύχτα, συν το ότι το στιλ του ή η εμφάνισή του δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπά σου. Οπότε καλό θα ήταν να του κόψεις τον αέρα από την αρχή και να μην δώσεις συνέχεια. Φρόντισε όμως να το κάνεις με έξυπνο τρόπο, ώστε να μην το δει σαν πρόκληση ή πιστέψει ότι το παίζεις δύσκολος/η για να του εξάψεις περισσότερο το ενδιαφέρον.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, προτιμάς να εφαρμόζεις κλασικές συνταγές στη σχέση σου, αλλά κάπου-κάπου αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται μια βελτίωση ή αλλαγή που θα την ανανεώσει. Γι’ αυτό σήμερα θα είσαι πιο δεκτικός/η στο να ακούσεις κάποια πράγματα που θα προτείνει ο σύντροφός σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤
Μια ευνοϊκή περίοδος ξεκινά σήμερα για σένα, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, όπου θα σου χαρίσει αρκετές ευκαιρίες να γοητεύσεις, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά. Η γνωριμία σου με κάποια πρόσωπα, εκτός του ότι σε αναζωογονεί, αφού μαθαίνεις καινούργια πράγματα, ανοίγει και τους ορίζοντές σου, ιδιαίτερα αν είναι άλλης κουλτούρας ή χώρας. Σήμερα, υπάρχει πιθανότητα, επειδή θα ταιριάζεις σε νοοτροπία και απόψεις, με ένα από αυτά να δέσετε περισσότερο και να παίξει και κάτι ερωτικό μεταξύ σας. Μπορεί να μην καταλήξει σε σχέση, απλά να είναι μια περιπέτεια, η οποία όμως θα σε ανεβάσει κι ίσως τελικά με τον/ην συγκεκριμένο/η γίνετε τελικά φίλοι.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια ειλικρινής συζήτηση με το ταίρι σου μπορεί να βοηθήσει να εξομαλυνθούν κάποιες διαφορές σας και να δείτε τα πράγματα από τελείως διαφορετική βάση. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά κοινά στις αντιλήψεις σας, αφού είστε μαζί, οπότε μπορείτε να στηριχτείτε εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πες το Zώδιο του, να σου πω πώς να τον Kατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤
Η Αφροδίτη μπαίνει στον 12ο ηλιακό σου οίκο, προσφέροντάς σου ψυχολογική ανάταση και διάθεση για ανανέωση, ενώ στην εργασία σου τα πράγματα θα αρχίσουν και περνούν σε μια πιο χαλαρή φάση. Δεν είσαι όπως ήσουν, καθώς αρκετές είναι οι εξελίξεις που σε κρατούν σε εγρήγορση και τα δεδομένα στα ερωτικά σου έχουν διαφοροποιηθεί, ωστόσο, πειραματισμούς ακόμα δεν είσαι έτοιμος/η να κάνεις. Ίσως θεωρείς ότι, εφ’ όσον έχεις εύνοια, πρέπει να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια να κερδίσεις αυτά που έχεις βάλει σαν στόχο και αν δεν τα καταφέρεις, τότε να αλλάξεις τον προσανατολισμό σου. Όμως το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Το να δοκιμάζεις στην πορεία σου άλλες… γεύσεις, μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις μια νέα πραγματικότητα.

Αν είσαι σε σχέση, σε πιάνει μια ανασφάλεια με τα χρήματα και ορισμένες φορές δικαίως αφού τα έξοδα συχνά είναι περισσότερα από τα έσοδά σας. Το να κόβεις από δω και από εκεί τα περιττά είναι μια έξυπνη πολιτική, μην στερείς όμως από το ταίρι σου και σένα κάποιες απολαύσεις. Δε ζείτε μόνο για να πληρώνετε λογαριασμούς.

ΛΕΩΝ ❤
Ευνοείσαι αρκετά με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου που δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να διευρύνεις τον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο, να διασκεδάσεις περισσότερο και να επιδοθείς στο ερωτικό παιχνίδι. Έχεις μια λάμψη, μια ζωντάνια, έναν έντονο μαγνητισμό που προφανώς είναι δώρο του Ερμή στο ζώδιό σου, οπότε γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου και προκαλείς έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Επειδή όμως με τη Σελήνη στον Υδροχόο πολλά απρόβλεπτα γίνονται κι οι ανατροπές είναι συχνές, δεν αποκλείεται άλλο πρόσωπο να θέλεις εσύ κι άλλο τελικά να σε προσελκύσει, που βέβαια δε θα σε χαλάσει και πολύ, αφού θα σου αρέσει εξίσου και εφ’ όσον μόνο κι ελεύθερο παιδί είσαι, δε σου απαγορεύει κανείς να παίξεις.

Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσεις να μη σκεφτείς εγωιστικά και θα κάνεις ό,τι μπορείς ώστε να βοηθήσεις στην επίλυση ενός θέματος που βλέπεις ότι απασχολεί πολύ το ταίρι σου. Επιπλέον, μπορεί να ξαναβγάλετε κάποια σχέδια από το συρτάρι για μια συλλογική προσπάθεια ή συνεργασία που σκεφτόσασταν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤
Όμορφες, ανέμελες στιγμές σου επιφυλάσσει η Αφροδίτη στους Διδύμους κι ωθείσαι να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά, να διώξεις από πάνω σου ανασφάλειες και κολλήματα και να ξανοιχτείς ερωτικά σε νέες εμπειρίες. Καλό θα ήταν να αποβάλλεις κάπως τη συστολή και τη μετριοπάθεια που σε χαρακτηρίζει και να κάνεις το παραπάνω βήμα, πλησιάζοντας εσύ ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αφού αυτό δε βλέπεις να κάνει κίνηση. Έτσι κι αλλιώς, τώρα τελευταία έχεις διαπιστώσει αν ρισκάρεις, κάτι κερδίζεις, αν κυνηγάς τη σταθερότητα, δε σου κάθεται, οπότε σε πάει το να λειτουργείς έξω από τα καθιερωμένα σου. Δεν αποκλείεται πάντως μια προσέγγιση από κάποιον/α μέσα από τη δουλειά σου που θα σε εκπλήξει.
Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή αδιαθεσία μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο πρόγραμμά σας αλλά επίσης θα αποτελέσει κι αφορμή να σταματήσετε να αγχώνεστε για μικροπράγματα και να ξεκουράζεστε περισσότερο στον ελεύθερο χρόνο σας κι όχι να τρέχετε να τον γεμίζετε με άλλες δουλειές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πες μου το Zώδιο του, να σου πω πως θα τον Φέρεις πάλι κοντά σου

ΖΥΓΟΣ ❤
Για ένα περίπου μήνα θα διαπρέψεις, καθώς θα βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό και θα κερδίσεις αρκετές συμπάθειες, όπου κι αν βρεθείς. Η αέρινη Αφροδίτη σου δίνει ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες και να ανοίξεις τον κύκλο των επαφών σου. Ενδέχεται να το νιώσεις λίγο περισσότερο από άλλες φορές, όχι μόνο γιατί η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο θα είναι μεγάλη και θα σε φλερτάρουν, αλλά γιατί πιθανόν να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου ένα καινούργιο πρόσωπο που αισθάνεσαι ότι υπάρχει χημεία μεταξύ σας και μάλιστα η ανταπόκρισή του θα είναι θερμή. Δεν αποκλείεται κιόλας να ξεκινήσει κι ένα ειδύλλιο.

Αν είσαι σε σχέση, θα περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ, είτε μόνοι σας, κάνοντας όλα όσα σας γεμίζουν ή κάτι καινούργιο για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα είτε με την παρέα σας, η οποία μάλιστα μπορεί να έχει μια καταπληκτική ιδέα που θα σας ενθουσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤
Από τη μια το καλοκαίρι που χαλαρώνει τις αντιστάσεις, από την άλλη η Αφροδίτης στους Διδύμους, θα αρχίσεις και εσύ να ανεβαίνεις ψυχολογικά. Και θέληση έχεις, και πείσμα έχεις και διάθεση να ελαφρύνεις και να διασκεδάσεις αυτήν την περίοδο, οπότε μάλλον θα είσαι η αποκάλυψη. Θα βγάλεις τον ερωτισμό σου, ίσως μάλιστα παίξεις και πειράξεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και απ’ ό,τι θα δεις το έδαφος είναι πρόσφορο για κάτι περισσότερο. Όταν είσαι στα πάνω σου ψυχολογικά και έχεις αυτοπεποίθηση στα ύψη, όλα τα καταφέρνεις χωρίς κόπο. Άρα, τον μόνο που έχεις να φοβάσαι είναι ο εαυτός σου που κάνει αρνητικές σκέψεις και δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα.

Αν είσαι σε σχέση, το σπίτι και κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας κι ενδεχομένως να δημιουργήσουν κόντρες εξ αιτίας της διαφοράς αισθητικής ή άποψης που έχετε. Αν είσαι πιο ευέλικτος/η όμως και δε βγάλεις την επιμονή σου, θα βρεις τρόπο να περάσεις το δικό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤
Η παιχνιδιάρα και αεικίνητη Αφροδίτη στους Διδύμους μπαίνει στον 7ο οίκο σου, φέρνοντάς σου χαρά και αισιοδοξία, που τώρα τελευταία την είχες χάσει. Με την Αφροδίτη απέναντί σου, σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να κάνεις γνωριμίες εύκολα και να πετύχεις κάτι στα ερωτικά σου, αρκεί βέβαια να τις διακρίνεις γιατί από την ταχύτητα που κινείσαι, ενδεχομένως να σου ξεφεύγουν ή να ψάχνεις αλλού κι αλλού να βρίσκονται. Η μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα, που έχετε κοινό τρόπο σκέψης και η νοοτροπία σας ταιριάζει, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την. Ίσως μάλιστα ένα νέο στέκι να αποδειχθεί αρκετά τυχερό.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ενδεχομένως να προκληθείς από έναν στενό συγγενή σου και να ανοίξεις το στόμα σου, λέγοντας διάφορα που δεν έπρεπε, παρά τις προσπάθειες του συντρόφου σου να σε φρενάρει. Όμως μάλλον ήταν η αφορμή που έψαχνες για να τον… ξεφορτωθείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πες μου το Zώδιο του, να σου πω ΠΩΣ θα τον Kpατήσεις για πάντα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤
Για σένα που συνηθίζεις να κινείσαι πιο συντηρητικά η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι ό, τι πρέπει για να πάρεις μια σύντομη γεύση του τι εστί καλοκαίρι, χαλάρωση κι ανεμελιά. Όσο ο Άρης παραμένει απέναντί σου, στον Καρκίνο, οι εξελίξεις στα ερωτικά σου είναι αρκετές, το ίδιο κι η αστάθεια, οπότε δεν μπορείς να ποντάρεις στη συνέχεια… μιας γνωριμίας, γι’ αυτό το να μην περιμένεις τίποτα είναι μάλλον φυσιολογικό. Σήμερα όμως θα συνειδητοποιήσεις ότι έτσι λειτουργείς πιο χαλαρά, μάλλον γιατί δεν έχεις κάτι να κερδίσεις ή να χάσεις. Η έλξη σου είναι αναμφισβήτητη πάντως κι αν δεν αλλάξεις αυτή τη συμπεριφορά που δε… σκάει πια, οι ευκαιρίες να βρεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει θα αρχίσουν να αυξάνονται.

Αν είσαι σε σχέση, ούτε οικονομικά ανοίγματα κάνεις, ούτε ρίσκα παίρνεις, από τη στιγμή που δεν έχεις εξασφαλίσει τα απαραίτητα. Ωστόσο, επειδή οι ανάγκες σας έχουν αυξηθεί, θα σκεφτείς μια ιδέα του συντρόφου σου που μπορεί να φέρει επιπλέον έσοδα και μάλιστα άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων θα νιώθεις έντονα την ανάγκη να μπει φρέσκος αέρας και στην ερωτική σου ζωή. Ξαφνικά θα αισθάνεσαι πλημμυρισμένος/η από ενέργεια και ζωντάνια. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου έχεις ξεσηκωθεί, θέλεις να ξεφορτωθείς ό,τι σε περιορίζει και να ανασάνεις ελεύθερα, γι’ αυτό και θα κάνεις μια απόπειρα να ξεκόψεις από ένα πρόσωπο, αν βαρέθηκες να το κυνηγάς ή να απαιτεί περισσότερα απ’ όσα μπορείς να του προσφέρεις. Έτσι κι αλλιώς, με τη γοητεία που ασκείς στο αντίθετο φύλο και τις ευνοϊκές για σένα πλανητικές συνθήκες που υπάρχουν, το περίεργο θα ήταν να μη βρεις κάποιον/α που σου ταιριάζει. Ευκαιρίες θα έχεις πολλές, οπότε μη χάνεις χρόνο και ενέργεια και στρέψε το ενδιαφέρον σου κάπου αλλού.

Αν είσαι σε σχέση, κάποια διαφωνία μπορεί να υπάρξει με τον σύντροφό σου, εξ αιτίας της διαφορετικής αντίληψης που έχετε για ένα θέμα που έχει προκύψει. Εσύ μπορεί να το θεωρείς δευτερεύον κι αρνείσαι να του δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να το αφήσετε να εξελιχθεί και μετά να δείτε πώς θα το αντιμετωπίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ ❤
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να εγκαταλείψεις εσωστρέφεια και συστολή και να γίνεις πιο άμεσος/η και επικοινωνιακός/η και να δώσεις μια ευχάριστη νότα στην ερωτική σου ζωή. Θα θέλεις να ηρεμήσεις και να κρατήσεις αποστάσεις τόσο από τα άτομα του περιβάλλοντός σου, όσο κι από κάποιον/α που σου αρέσει αρκετά, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται αδιαφορεί για σένα ή τουλάχιστον, εκτός από συμπάθεια, δεν δείχνει να τρέφει ερωτικά συναισθήματα. Σε άλλη περίπτωση, ενδεχομένως να σου αρκούσε να φαντάζεσαι ένα χάπι εντ, τώρα όμως βλέπεις ότι όσο πιο σύντομα ξεκολλάς από ανεκπλήρωτους έρωτες και προχωράς τη ζωή σου, τόσο πιο γρήγορα θα βρεις το ιδανικό σου ταίρι.

Αν είσαι σε σχέση, ένα ξαφνικό γεγονός στη δουλειά δεν αποκλείεται να σε επηρεάσει περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε κι ακόμα κι όταν βρεθείς με το σύντροφό σου, δε θα μπορείς να το ξεχάσεις. Μην το κρατάς όμως μέσα σου. Συζήτησέ το μαζί του. Και μόνο που θα του το εξιστορείς θα διαπιστώσεις ότι μάλλον υπερέβαλες… πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.