Η Τζωρτζίνα «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» Την Πισπιρίγκου: Αυτό Εiχε ΔΕΙ & Το Μαρτύρησε Σε Άτομα Του Περιβάλλοντός Της (Ρic)

0
1818

Η Τζωρτζίνα «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ» Την Πισπιρίγκου: Αυτό Εiχε ΔΕΙ & Το Μαρτύρησε Σε Άτομα Του Περιβάλλοντός Της (Ρic)

Απίστευτη εξέλιξη στο θρίλερ της Πάτρας.

«Ήταν έξυπνο κορίτσι, τα είχε δει και τα είχε πει όλα». Η Τζωρτζίνα αποδεικνύεται πως είχε δει και είχε πει τα πάντα στο κομμάτι της δολοφονίας της Ίριδας. Ο γνωστός δημοσιογράφος που μεταφέρει όλο αυτό το διάστημα…

Απίστευτη εξέλιξη στο θρίλερ της Πάτρας.

«Ήταν έξυπνο κορίτσι, τα είχε δει και τα είχε πει όλα».

Η μικρή Τζωρτζίνα αποδεικνύεται τελικά, πως είχε δει και είχε πει τα πάντα στο κομμάτι της δολοφονίας της Ίριδας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που μεταφέρει όλο αυτό το διάστημα σημαντικές πληροφορίες για το ζευγάρι, προέβη σε μια νέα -απίστευτη στην κυριολεξία- αποκάλυψη.

Η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη μας παρουσιάστηκε

ως μια σχέση αρραγής, καθώς στις συνεντεύξεις ήταν πάντοτε υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλον, όμως στην πορεία των πραγμάτων και μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου, φαίνεται πως συνέβαιναν πολλά ανεξήγητα ανάμεσα τους που πιθανότατα έφεραν και τη δολοφονία των τριών κοριτσιών.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος που μεταφέρει όλο αυτό το διάστημα σημαντικές πληροφορίες για το ζευγάρι, προέβη σε μια νέα αποκάλυψη.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η Τζωρτζίνα είχε δει τι συνέβη τη μέρα που πέθανε η Ίριδα και η Ρούλα Πισπιρίγκου από τότε φρόντιζε να μην επιτρέψει στη μεγάλη της κόρη να έχει συναναστροφές με τον Δασκαλάκη, ώστε να μην του μαρτυρήσει αυτά που είδε.

«Η Τζωρτζίνα είχε διοχετευθεί μακριά από τον Μάνο.

Το έκανε αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου για έναν απλό λόγο, δεν ήθελε να είναι σε επαφή η Τζωρτζίνα με τον Μάνο για να μην του πει ό,τι είχε δει εκείνο το φρικτό πρωινό που έφυγε από τη ζωή η Ίριδα.

Ο Μάνος ήθελε να το πάρει το παιδί και η Ρούλα προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να το κρατήσει μακριά του. Πήγαινε η Δήμητρα και της έλεγε σύνελθε και η Ρούλα έλεγε τα δικά της.

Η ουσία είναι μία, έπρεπε να είναι μακριά η Τζωρτζίνα από τον Μάνο για να μη μιλήσει. Βεβαίως, η Ρούλα τελικά τα κατάφερε. Μεθόδευσε την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο, έγινε η ανακοπή, επανέφεραν την Τζωρτζίνα αλλά κάπως είχε ησυχάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου διότι το παιδάκι είχε γίνει τετραπληγικό και δεν μπορούσε να μιλήσει. Όμως, η Τζωρτζίνα επειδή ήταν έξυπνο παιδί, τα είχε πει νωρίτερα όλα όσα φρικτά είχε δει.

Τα έχει πει. Βεβαίως και γνώριζαν ότι ήξερε η Τζωρτζίνα. Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει. Η μεθόδευση της Ρούλας ήταν απόλυτα συντονισμένη, είχε φτιάξει το πρόγραμμά της και το υλοποίησε», είπε χαρακτηριστικά… πηγή
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...