Φωτιά Aττική! Aποκάλυψη Σ0κ Επικεφαλή των ΟΥΚ: «Το Ξέραμε από Nωρίς, Αλλά ΔΕΝ μας Aφησαν να…»

0
5473
ΟΥΚ, https://pagelife.gr/

Φωτιά Aττική! Aποκάλυψη Σ0κ Επικεφαλή των ΟΥΚ: «Το Ξέραμε από Nωρίς, Αλλά ΔΕΝ μας Aφησαν να…»

Η περιγραφή από τον επικεφαλή των ΟΥΚ συγκλονίζει- Τα βίντεο κόβουν ανάσες…

Τεράστιο ζήτημα προκύπτει από τα όσα αποκάλυψε ο επικεφαλής της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, που επιχείρησαν στην παραλία στο Μάτι, σώζοντας εκατοντάδες ανθρώπους από την πύρινη κόλαση…

Η περιγραφή από τον επικεφαλής της ειδικής μονάδας υποβρυχίων

αποστολών της επιχείρησης διάσωσης στην περιοχή, συγκλονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Nέος Avάδρομος Ερμής!! Eπανασύνδεση «Φωτιά» Συγκλονίζει τα Παρακάτω ζώδια

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- είχαν εντοπίσει τους πρώτους νεκpούς της φονικής πυρκαγιάς πριν να νυχτώσει τη Δευτέρα, δηλαδή πριν από την ενημέρωση στον πρωθυπουργό, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, που έγινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα εκείνη την τραγική ημέρα.

Παρότι με βάση τα όσα είπαν ο επικεφαλής των ΟΥΚ αλλά και ο γ.γ. Σωματείου Ειδικών Φρουρών είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι υπουργοί ότι ήδη είχαν χαθεί ανθρώπινες ζωές στο πύρινο μέτωπο, στην ενημέρωση στον Αλέξη Τσίπρα δεν ειπώθηκε τίποτα για τους νεκpούς.

Το βίντεο ντοκουμέντο μιλάει απο μόνο του:

Ο Δ. Μπαλτάκος, επικεφαλής των 40 ανδρών της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, που επιχείρησαν στην παραλία στο Μάτι, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι η ομάδα του είχε εντοπίσει τους πρώτους νεκpούς πριν να νυχτώσει τη Δευτέρα και είχαν ενημερώσει το υπουργείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Avατριχιαστικά τα Λόγια Γ. Παϊσιου για τις πυρκαγιές: «Έκαψε τα Πάντα, ΛΕΣ &ι την Oδηγούσε χέρι»

Επίσης, το ίδιο τόνισε και ο γ.γ. του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, ότι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν εντοπίσει τον πρώτο νεκρό το απόγευμα.

«Το θέαμα ήταν απόκοσμο. Εκατοντάδες άνθρωποι στη θάλασσα, άλλοι σε κακή ψυχολογική κατάσταση στην παραλία, κάποιοι δεν άφηναν τα σπίτια τους παρότι είχαν καεί, άλλοι έψαχναν τους δικούς τους ανθρώπους… Και δεκάδες άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους στον δρόμο προς το λιμανάκι», δήλωσε ο Δ. Μπαλτάκος, περιγράφοντας τα όσα τραγικά έζησε με τους συναδέλφους του στο Μάτι…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΕΚΤΑΚΤΟ-Φωτιά Αττική: Πληροφορίες για Eντοπισμό Πολλών νεκpών

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα αποκάλυψε: