«Η Κάpολαϊν Βpήκε Στο Tάμπλετ Του Φωτo Mου»: Aυτή Eίvαι H Γυναίκα Που Eiχε Παpάλληλη Σχέση O Πιλότoς (Vid)

0
432

«Η Κάpολαϊν Βpήκε Στο Tάμπλετ Του Φωτo Mου»: Aυτή Eίvαι H Γυναίκα Που Eiχε Παpάλληλη Σχέση O Πιλότoς (Vid)

H σημαντική μαρτυρία από τη γυναίκα-κλειδί.

Επιβεβαιώνεται ο παράνομος έρωτας του 32χρονου πιλότου με παντρεμένη γυναίκα. Η φίλη του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου πιλότου, από την πόλη που έχει μετακομίσει μετά τα τραγικά γεγονότα, μίλησε…

H σημαντική μαρτυρία από τη γυναίκα-κλειδί.

Επιβεβαιώνεται ο παράνομος έρωτας του 32χρονου πιλότου.

Η φίλη του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου πιλότου, από την πόλη που έχει μετακομίσει μετά τα τραγικά γεγονότα, μίλησε για τη σχέση που είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Tου Σαββάτου! Συvάντηση Με Παλιό Έρwτα «ΣΠAEI» Kαvόνες Σε 4 Ζώδια

Η δημοσιογράφος Aγγελική Νικολούλη, στην πρεμιέρα του νέου «Φως στο τούνελ», ασχολήθηκε ξανά με την υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η δημοσιογράφος εντόπισε τη φίλη του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου πιλότου,

στην πόλη που έχει μετακομίσει μετά τα τραγικά γεγονότα και μίλησε μαζί της για τη σχέση που είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Έκτοτε δεν είχα καμιά απολύτως επαφή. Καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή με καταγράφετε, δεν έχω αντίρρηση. Μετάνιωσα τόσο πολύ γι’ αυτό που είχε συμβεί τότε, δεν θα ξανά-έβαζα ποτέ σε κίνδυνο την οικογένειά μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για ΝEA Σελήvη Οκτωβρiου: Αλλάζoυν «ΟΛA» Σε Έρwτα-Xpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Δεν έχει έρθει κανείς από την αστυνομία σε επαφή μαζί μου. Με την Κάρολαϊν είχα την εντύπωση ότι είχαν γνωριστεί το επόμενο Πάσχα, αν είχαν γνωριστεί τους δύο αυτούς μήνες πριν το τελειώσουμε εμείς, αυτό δεν το γνωρίζω. Δεν ξέρω αν είχε εξωσυζυγική σχέση. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του», τονίζει η γυναίκα ενώ συνεχίζει:

«Δεν είχα καμιά συνάντηση με τον Μπάμπη. Από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι

προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι 1000% σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω. Είχε μια εμμονή μ’ αυτό.

Ο Μπάμπης επέμενε. Τα κρατούσα τα σημειώματα, γιατί με αυτά που είχαν γίνει. Ο σύζυγός μου ήταν ενήμερος για όλα. Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή που με είχε φοβίσει και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μην θυμώσει. Το τελευταίο σημείωμα το είχε στείλει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του και ζητούσε να με συναντήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ανακοίvωση ‘Bόμβα’ Για ΝEO Lockdown | Οι 10 Περιοχές Που «Βoυλιάζουν» Στον Kορωvοϊό

«Ξέρω πως η Κάρολαϊν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά. Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης. “Βρήκε στο τάμπλετ μου φωτογραφίες σου και της είπα ότι τις έσβησα, ενώ εγώ δεν τις είχα σβήσει και τις ξαναβρήκε»” μου είχε πει παλαιότερα» αναφέρει η φίλη του Μπάμπη ενώ συμπληρώνει:

«Όταν έστησε πριν από χρόνια το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο;» αναρωτήθηκε… πηγή 

Δείτε Όλα όσα αναφέρθηκαν στο παρακάτω βίντεο:
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...