Αθηνά Oικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Το Γλέvτι ΜΕΤΑ Τη Βάφτιση Της Κόρης Τους & Το Ζεϊμπέκικο Της Ηθοποιού (Vid)

0
3531

Αθηνά Oικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Το Γλέvτι ΜΕΤΑ Τη Βάφτιση Της Κόρης Τους & Το Ζεϊμπέκικο Της Ηθοποιού (Vid)

Απίστευτο το γλέντι μετά την βάφτιση.

Την ενός έτους κόρη τους βάφτισαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σκουτάρι Λακωνίας η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Η ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Γύθειο…

Απίστευτο το γλέντι μετά την βάφτιση.

Στιγμιότυπα από το γλέντι της βάφτισης δημοσίευσε η ίδια η ηθοποιός.

Την ενός έτους κόρη τους βάφτισαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σκουτάρι Λακωνίας η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Η ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Γύθειο παρέα με τους καλούς της φίλους, ενώ η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Σιέννα – Ηλέκτρα και είχε τέσσερις νονούς!

Πιο συγκεκριμένα τη μικρή Σιέννα – Ηλέκτρα βάφτισαν η Κωνσταντίνα Βασιλείου με τον Πέτρο Ανδριόπουλο, αλλά και η Δώρα Τσακανίκα με τον Μιχάλη Νέζη, οι οποίοι πριν από το μυστήριο της βάφτισης πραγματοποίησαν τον γάμο τους.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Λίγες ώρες μετά το μυστήριο η Αθηνά Οικονομάκου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου κρατεί στην αγκαλιά της την κορούλα της και έγραψε:

«Να μας ζήσεις Σιέννα-Ηλέκτρα Μιχοπούλου!!! Έχεις τόσους ανθρώπους ήδη που σε λατρεύουν και 4 υπέροχους ευλογημένους νονούς».

Ανάμεσα στους φίλους της Αθηνάς Οικονομάκου που βρέθηκαν στην τελετή ήταν η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνυ Καλημέρη, η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και η καλή φίλη της ηθοποιού Νικόλ Παναγιώτου.

Το γλέντι μετά τη βάφτιση

Μετά το τέλος της βάφτισης ακολούθησε γλέντι δίπλα στην παραλία, ενώ η Αθηνά Οικονομάκου διασκέδασε με τη ψυχή της και έκλεψε τις εντυπώσεις με το ζεϊμπέκικό της… πηγή 

Στιγμιότυπα από το γλέντι της βάφτισης δημοσίευσε η ίδια η ηθοποιός:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...