Eτοιμαστεiτε Για Mεγάλα Δράματα: Aυτά τα Ζώδια Εivαι Πoλύ «Πιθαvό» να Χωρiσουν Mέσα στο Καλοκαiρι

0
4330

Eτοιμαστεiτε Για Mεγάλα Δράματα: Aυτά τα Ζώδια Εivαι Πoλύ «Πιθαvό» να Χωρiσουν Mέσα στο Καλοκαiρι

Για να έχεις τον νου σου- Tελικά ποια ζώδια είναι αυτά;

Για πολλούς, η λέξη καλοκαίρι ουσιαστικά ισοδυναμεί με ελευθερία. Οι νύχτες είναι μεγάλες και ο καθένας ξυπνάει από τη χειμερία νάρκη και είναι έτοιμος να απολαύσει την εποχή. Είναι επίσης η εποχή του χρόνου, όπου συμβαίνουν …

Είναι επίσης η εποχή του χρόνου όπου συμβαίνουν συνήθως οι μεγάλοι χωρισμοί.

Και συνήθως όσοι αποχωρούν, συνειδητοποιούν ξαφνικά ότι χρειάζονται λίγο περισσότερο χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Η Σoύζαν Ίτoν τα ‘Θελε & τα ‘Παθε»: Aποκάλυψη ‘Φωτιά’ Έλεvας Ακρίτα Για την Δoλοφονία της βιoλόγου

Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν σχέσεις που δεν πρόκειται να επιβιώσουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένας τρόπος να προβλέψεις αν το καλοκαίρι πρόκειται να γίνει μια περίοδος… αποσύνδεσης για σένα, είναι να κοιτάξεις τα αστέρια για να δεις τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι, ώστε να μπορέσεις να προφυλάξεις την καρδιά σου αν το αστρολογικό σύμβολο το δικό σου ή του συντρόφου σου, προορίζεται για μοναχική πορεία.

Έτσι, αν και αυτό δεν μπορεί να είναι το καλύτερο νέο, τουλάχιστον είναι μια εποχή του χρόνου όπου υπάρχει η ευκαιρία να απολαύσεις την ελευθερία σου και ίσως ακόμη και να συναντήσεις κάποιον νέο έpwτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Μπαλατσινού-Κικiλιας: Η Φωτo Που Ξαφvικά «Πρόδωσε» τα Πάvτα! Ευχάριστα Nέα Για το Zευγάρι

Διάβασε παρακάτω τι προβλέπει η Rachel Satto από το elite daily, για το ποιων ζωδίων οι σχέσεις θα βιώσουν χαμηλές θερμοκρασίες όσο ζεσταίνεται ο καιρός αυτό το καλοκαίρι:

Καρκίνος

Ενώ στον Καρκίνο αρέσει να κάνει σχέσεις , αυτό το καλοκαίρι θα θελήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του και θα αναζητήσει την ανεξαρτησία του. Μπορεί να είναι μια στιγμή σύγχυσης για αυτό το συναισθηματικό ζώδιο του νερού, αλλά η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου θα συμπέσει με μια προσωπική επιφοίτηση για το ποιος είναι και πώς θέλει να προχωρήσει τη ζωή του.

«Τα αποδεικτικά στοιχεία ότι αναζητάς την ανεξαρτησία σου φέτος είναι μια σειρά από εκλείψεις που συμβαίνουν στο ζώδιο σου και στον τομέα των σχέσεων, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και μέχρι τα μέσα του 2020», γράφει το Cafe Astrology. «Οι εκλείψεις στον τομέα των σχέσεων σου μαζί με τους μεγάλους παίκτες Κρόνο και Πλούτωνα σε αυτή την περιοχή του αστρολογικού χάρτη σου, σημαίνουν ότι θα μάθεις πολλά για το τι θέλεις στη ζωή σου. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος δημιουργίας ή διακοπής για πολλές σχέσεις του Καρκίνου!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ωραιoτερη & απ’ την Αλεξαvδράκη: Η Μόνικα του GNTM 10 Xρόνια Mετά Aλλαξε & Mεταμορφώθηκε… σε καλλοvή

Σκορπιός

Όπως ο Καρκίνος έτσι και ο Σκορπιός, αυτό το καλοκαίρι πρόκειται να επιχειρήσει μια ενδοσκόπηση για να κάνει κάποια σοβαρή αυτοανακάλυψη. Ενώ η τάση του Σκορπιού είναι συνήθως το κυνήγι για το ταίρι, για τους επόμενους μήνες αυτό το ζώδιο θα είναι πολύ απασχολημένο, λαμβάνοντας υπόψη τη μεγαλύτερη εικόνα, για να ασχοληθεί με οποιαδήποτε πραγματική αποπλάνηση. Όπως εξηγεί το Cafe Astrology η συμπεριφορά αυτή ωθείται από την επιρροή του Ποσειδώνα.

«Ο Ποσειδώνας κατοικοεδρεύει για καιρό στον αισθηματικό τομέα , τείνοντας να φέρει μια υπερβατική ποιότητα στις περιστασιακές σχέσεις, αλλά μπορεί η επιρροή του να είναι συγκεχυμένη κατά περιόδους». Γι ‘αυτό τώρα είναι ο τέλειος χρόνος για να γίνει κάποια σοβαρή αναζήτηση αδελφής ψυχής πριν σταθεροποιηθεί ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αυτoί Είvαι & Mε «Διαφoρά», οι 3 Mεγαλύτεροι Υποκριτές Tου Ζωδιακού κύκλoυ

Τοξότης

Για τον συνήθως αισιόδοξο και ενθουσιώδη Τοξότη, αυτό το καλοκαίρι θα είναι λίγο περίεργο. Με τον Δία ανάδρομο όλο το καλοκαίρι, ο Τοξότης πρόκειται να βιώσει μια άγνωστη αίσθηση ανησυχίας, η οποία μπορεί να οδηγήσει στη διάλυση της σχέσης του και στην αναζήτηση της επιστροφής στον εαυτό του για να βρει την ισορροπία του. Αλλά όπως γράφει το Cafe Astrology, αυτό δεν είναι απαραίτητα δυσάρεστο νέο: «Αυτό μπορεί να φανεί σαν μια αναγέννηση!» Τώρα είναι η στιγμή να επικεντρωθεί στο να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό του και να αγκαλιάσει το ελεύθερο πνεύμα του. Ο χειμώνας θα έρθει αρκετά σύντομα και μαζί του μια άλλη ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα σχέση ή να επανασυνδεθεί με μια παλιά.

Ενώ οι χωρισμοί μπορεί να είναι σκληροί, είναι πάντα καλό να θυμάσαι ότι κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή και ποτέ δεν πονάει όταν αυτή η νέα αρχή συμβαίνει το καλοκαίρι το οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς στο μέγιστο….πηγή

Η Λiτσα Πατέρα Μας Προειδοπoιεί: Επιτέλoυς Tύχη, Λεφτά & Έpwτας Γι’ Aυτά τα 5 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…. Για ποια τυχερά ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα. Δείτε όλα όσα είπε η γνωστή αστρολόγος στα παρακάτω βίντεο που ακολουθούν…..…

Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε άλλη μια φορά στο πλατό του Πρωινού

και μας έδωσε τις αστρολογικές συμβουλές της εν όψη τoυ φετινού Καλοκαιριού.

Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια δυσκολεύονται;

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για το Καλοκαίρι του 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δεν Πήγες Ακόμα Φαντάρoς? Αλλάζoυν «Kάθετα» τα Δεδoμένα στη Στρατιωτική θητεiα

Η γνωστή αστρολόγος, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του καλοκαιριού λέγοντας πως ο Ιούλιος θα είναι αρκετά περίεργος μήνας, ωστόσο τον Αύγουστο, τόνισε, πως αλλάζουν όλα προς το καλό σηματοδοτώντας νέα ξεκινήματα.

Επεσήμανε επίσης, όλα αυτά που πρέπει να προσέξουμε, αλλά και τις θετικές όψεις που έρχονται για κάποια ζώδια, και που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούν μέσα στο φετινό καλοκαίρι…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Tεράστια Αvάσα: Eξτρα Επίδομα 200 Eυρώ τον Mήνα! Ποιοι θα το λάβoυν

Δείτε τις προβλέψεις της στα βίντεο που ακολουθούν:

Για Κριούς Μέχρι Διδύμους ΕΔΩ

Για Καρκίνους Μέχρι Ιχθύες ΕΔΩ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...