Φτάvουν Mεγάλες «Φoυρτoύvες» ΠΡIN Bγει Ο Aύγουστος: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Eίναι Ο Χειρότεpoς Mήνας Tης Xρoνιάς

0
3160

Φτάvουν Mεγάλες «Φoυρτoύvες» ΠΡIN Bγει Ο Aύγουστος: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Eίναι Ο Χειρότεpoς Mήνας Tης Xρoνιάς

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν τελικά μέσα στον μήνα;

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη “black list”; Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους είναι καλός μήνας ένας μήνας και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, τον Αύγουστο…

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν μέσα στον μήνα;

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη “black list”;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας! Ξαφvική Eπαvασύνδεση «Avατρέπει» Kαταστάσεις Για 5 Ζώδια

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους είναι καλός μήνας ένας μήνας και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, τον Αύγουστο, που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια.

Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Αύγουστο είναι:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πιο «Σκληpά» Απ’ Ότι Περιμέvαμε: Aυτά Εivαι Τα NEA Μέτρα Που Αvακοινώνει Αύpιο Η Κυβέρvηση

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όλα καθαρά και παστρικά

Ο Άρης θα κατσικωθεί στον 4ο οίκο σου όλο τον Αύγουστο, δημιουργώντας καταστάσεις

απείρου κάλλους τόσο με τα άτομα της οικογένειάς σου, είτε αυτής που προέρχεσαι είτε αυτής που έχεις εσύ φτιάξει, αλλά και αρκετές ζημιές και τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου, που όσο να πεις, ένα μπάχαλο στο περιβάλλον σου θα υπάρξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτή Είvαι Η Γvωστή Παίκτρια Του GΝΤΜ, Που Συvελήφθη Με 35 γρ. Κοκαΐvης Για Διακivηση (Pic)

Επειδή το να γίνεις μαλλιά κουβάρια με δικούς σου ανθρώπους ή να ξεπενταριαστείς επισκευάζοντας ή αλλάζοντας ακόμα και οικιακές συσκευές που θα παραδώσουν το πνεύμα τους είναι μάλλον σίγουρο, καλό θα ήταν από μόνος σου να αρχίσεις τα ξεκαθαρίσματα και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να γλιτώσεις και ενέργεια και χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για τα δικά σου πρόσωπα, που σου κουνάνε το δάχτυλο με την πρώτη ευκαιρία και κριτικάρουν τις επιλογές ή τον τρόπο ζωής σου, χωρίς όμως και να βάζουν ένα χεράκι να βοηθήσουν την όποια κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πραγματικότητα είναι στην πόρτα σου

Κοίτα ποιος είναι στην πόρτα; Η πραγματικότητα σε επισκέπτεται και εσύ δεν γίνεται

να σφυρίζεις αδιάφορα σε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή ερωτικές, ούτε να φαντάζεσαι διάφορα που δεν ισχύουν. Όσο πιο γρήγορα συμμαζέψεις το μυαλό σου, αφήσεις το ροζ συννεφάκι σου και αναγνωρίσεις ότι υπάρχουν κι άλλοι που έχουν ανάγκες, τόσο πιο σύντομα θα σταματήσουν οι προστριβές κι οι τσακωμοί με το ταίρι σου ή με τους συνεργάτες σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mια Κομμώτρια «Πpόδωσε» Tην Eγκυμoσύvη Της Ελέvης Μεvεγάκη- Η Eικόνα Nτoκoυμέντo (Pic)

Παραδέξου ότι αρκετές φορές δεν μπορείς να διακρίνεις τα όρια και τις προτεραιότητες και η ειλικρινής σου μεταμέλεια θα… μετρήσει υπέρ σου! Αν όμως πας να βγεις κι από πάνω ή αρχίσεις τις δικαιολογίες τύπου: “δεν το κατάλαβα”, “δεν το ήξερα”, “δεν το πρόσεξα”, “το ξέχασα”, να είσαι προετοιμασμένος να “λογοδοτήσεις” γιατί δεν πιάνουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην εκτίθεσαι!

Το τι βλέπεις και τι πραγματικά είναι στα επαγγελματικά σου μάλλον είναι δυο διαφορετικά

πράγματα. Κι αν συνήθιζες μέχρι τώρα να είσαι χύμα και ασυμμάζευτος, ο Άρης στην Παρθένο θα βρει τρόπο να σε τιθασεύσει και να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, αφού αστειάκια και πασαλείμματα στη δουλειά, θα σε φέρουν ενώπιον σοβαρών προβλημάτων και διενέξεων με τους ανωτέρους σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άννα Αμαvατίδου GNΤΜ: Δημόσιoς Ξυλοδαpμός Από Τον Σύvτροφό Της (Pics)

Οπότε, για σένα νοιάσου και… μάζεψου για να μην αρχίσουν τα όργανα! Μην ξεχνάς ότι τα εργασιακά σου -έτσι κι αλλιώς- έχουν μπει στο μάτι του κυκλώνα, οπότε καλό θα ήταν να είσαι συνεπής και αφοσιωμένος σε ό,τι έχεις αναλάβει, διαφορετικά θα κάνεις διακοπές… διαρκείας και θα ψάχνεις για δουλειά Αυγουστιάτικα!

ΛΕΩΝ: Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες!

Όχι που θα ηρεμούσες τον Αύγουστο… Σιγά μη σε άφηνε ο Κρόνος στον Υδροχόο

και ο Ουρανός στον Ταύρο να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα μπάνια του… καλού κόσμου. Μια η αντίθεση του Ερμή σου και μετά του Ήλιου σου με τον πρώτο, μια το τετράγωνό τους με τον δεύτερο, το σίγουρο είναι ότι μέχρι τις 19 του μήνα θα σε πηγαίνουν καροτσάκι… με όλα αυτά θα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτίο» Στην Mοναξιά Aυτά Τα 5 Ζώδια: Η Αποψιvή Παvσέληvος Αυγoύστου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές

Αργότερα, μπορεί να σε πάρουν τα σκάγια ξώφαλτσα κι εκεί που είχες θέματα επαγγελματικά και στις σχέσεις σου, να έχεις και ερωτικοσ3ξουαλικά και οικονομικά, για να… δέσει το γλυκό. Τελευταία κι όχι αμελητέα είναι και η Πανσέληνος απέναντί σου (ναι, ξαναγίνεται)! Τι τα θες, τι τα γυρεύεις; Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ήτανε στραβό το κλίμα…

Το λέει και ο τίτλος! Ούτε αυτόν τον μήνα πρόκειται να τον περάσεις ανέμελα και χαλαρά.

Μπορεί να έχεις πια τον Δία πάνω σου (εσύ των τελευταίων ημερών) αλλά αυτό δεν είναι πάντα για καλό, αφού το “τόσο” το κάνει “τόοοοοοοοοσο” και θα το καταλάβεις με την Πανσέληνο στο τέλος του Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οριστικό- Θα Ισχύει Από 1/9: Αυτή Eίναι H «Λiστα» Mε Tα 6 Mέρη Που Απαγοpεύεται H Eίσοδος Στους Αvεμβολίαστους

Μέχρι τότε όμως, θα έχεις και θέματα με το έτερο ήμισυ και με το σπίτι ή την οικογένειά σου, τσακωμούς και ζημιές, συνεργασίες που θα λήξουν άδοξα ή γιατί δε τραβάνε πια, αλλά και τρύπια τσέπη, αφού κι όσοι χρωστάς θα σε θυμηθούν, και λογαριασμοί έκτακτοι θα εμφανιστούν και θα πρέπει να πληρωθούν, και η ερωτική σου διάθεση, εκεί που ήταν στα ύψη, θα πέσει κατακόρυφα… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...