Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Της Τρίτης: Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞΥΠΝΑ» Αναμνήσεις Σε 4 Ζώδια

0
2069

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Της Τρίτης: Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞΥΠΝΑ» Αναμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Το τετράγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Άρη, θα φέρει ξαφνικές συναντήσεις που θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια από τα ζώδια….

Ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις προμηνύοντας πως η ημέρα θα είναι διαφορετική.

Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου αλλά να μην παρασυρθείς.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Tης 2/5/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, θα προσπαθήσετε να κατασταλάξετε στο αν θέλετε επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Θα σας πλησιάσει ερωτικό πρόσωπο που τρέφει βαθιά αισθήματα για εσάς,

θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο σοβαρής σχέσης ικανής να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Σήμερα θα αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε σοβαρά με το ταίρι που έχετε δίπλα σας ή αν θα ανοίξετε πλώρη για αλλού!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα εναντιωθείτε σε οτιδήποτε δεν μπορεί να βελτιώσει τη σχέση σας. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από τη ζωή σας ερωτικό πρόσωπο που σας πλήγωσε ή που δεν μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματικά αυτό που αναζητάτε.

Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, σας δίνω την συμβουλή να αφήσετε στην άκρη το προκατειλημμένο τρόπο σκέψης, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τη ζωή σας, να ξεκινήσετε έναν ολοκαίνουργιο ερωτικό κύκλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αντίο» Στην Μοναξιά Αυτά Τα 5 Ζώδια: Ο Φετινός Μάιος ΜΑΣ Φέρvει Ερwτικές Eπιστρoφές

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την ερωτική σας δύναμη, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα θερμών ερωτικών συμβάντων. Μια συνάντηση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματα σας,

το πρόσωπο με το οποίο θα ανοίξετε κουβέντα ερωτική, θα έχει τη διάθεση να περάσει ολοκληρωτικά στη ζωή σας. Ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο ερωτικό ταίρι, τώρα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε παλιές αποτυχημένες ερωτικές σχέσεις!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, συναισθηματική θα είναι η στάση σας, θα είναι είστε σε θέση να αγαπήσετε, να κατανοήσετε και να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ελεύθεροι, σήμερα θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί, θερμοί ίσως και αρκετά ρομαντικοί.

Αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας, η θερμή σας καρδιά σε συνδυασμό με την εκδηλωτική σας στάση, θα αξιοποιηθεί καταλλήλως από πρόσωπο που από καιρό ήθελε να κάνει το βήμα να σας ανοιχτεί ερωτικά.

Λέοντας

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα αναλάβετε έντονη ερωτική δράση και θα σας ομολογήσω πως θα τα πάτε μια χαρά. Ξαφνική και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα ζωηρέψει τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σπάσει την μονοτονία στην καρδιάς σας, τολμήστε να φανείτε δεκτικοί και εκδηλωτικοί, σας φανερώνω πως το άτομο που θα περάσει στην ερωτική σας καθημερινότητα, θα έχει βλέψεις για σταθερό μέλλον!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ερωτική σας διάθεση, οι επαφές που θα αποκτήσετε με ένα καινούργιο άτομο δε θα είναι τόσο επιφανειακές όσο θα νομίζετε.

Γοητευτικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις που θα φέρουν άνοιγμα σχέσης. Ακούστε με προσοχή τα λόγια που θα βγουν από την καρδιά προσώπου που ήδη σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα υπάρξει ειλικρίνεια και διάθεση για νέα αρχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κατάξανθη & Αδύνατη ΣΑΝ Την Καγιά: Αγνώριστη Η Ρlus-Size Ξανθούλα 3 Χρόνια Μετά Τo GΝΤΜ (Ρics)

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σε όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία σας φανερώνω πως θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σας δίνω την συμβουλή να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητα σας, θα έχει την ικανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο τα ερωτικά σας δεδομένα.

Αν κάποιοι από εσάς εξακολουθείτε να επιθυμείτε πρόσωπο από το παρελθόν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και μάλιστα αυτή τη φορά θα κλείσει με δεσμευτική κατάληξη!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η ερωτική σας γοητεία θα δώσει μια έντονη ελκυστικότητα στο παρουσιαστικό σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

Διάχυτες και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, αν τις συνδυάσετε με τολμηρή δράση, τότε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής σχέσης. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά λύνονται παρεξηγήσεις και περνάτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, αυτή τη φορά θα υπάρξουν εξηγήσεις και υποσχέσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, διατηρήστε θερμές τις ερωτικές σας διαθέσεις και ετοιμαστείτε να καλοδεχτείτε πρόσωπο- έκπληξη. Κάποιος θα σας φανερώσει γεγονότα και αισθήματα ικανά να αλλάξουν ριζικά την ερωτική σας ζωή.

Σήμερα οι συγκυρίες θα βοηθήσουν στο να σας αποκαλυφθεί ένα συγκεκριμένο άτομο που εδώ και πολύ καιρό έκρυβε το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσάς. Θα εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις που καταφθάνουν, κρατήσετε θετική και προσιτή στάση, θα σας βγει σίγουρα σε καλό!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις.

Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε απρόοπτη συνάντηση δε θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Η ερωτική σας πορεία ενδέχεται να πάρει τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ραγδαίες ερωτικές αλλαγές, που όλες θα είναι θετικές και ευχάριστες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής, να περάσετε σε διεκδικήσεις και να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας. Μην δειλιάσετε να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα, θα έχετε αποτέλεσμα άμεσο και επιτυχημένο.

Πάρτε την απόφαση να δράσετε δυναμικά, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές και για υλοποίηση τολμηρών επιθυμιών. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας, σας συμβουλεύω να μην το απομακρύνετε!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το προαίσθημα που θα νιώσετε, για άλλη μια φορά το ένστικτο σας θα είναι ο σωστός οδηγός.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσω μιας φιλικής πρότασης, να γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο, που θα σας βοηθήσει εξελιχθείτε, να βγείτε από την ερωτική σας στασιμότητα. Καλοδεχτείτε το καινούργιο άτομο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...