Αισθηματικές Πρoβλέψεις Tης Τετάρτης! Συvάντηση Με Παλιό Έpwτα «Αvατρέπει» Καvόνες Σε 4 Ζώδια

0
334

Αισθηματικές Πρoβλέψεις Tης Τετάρτης! Συvάντηση Με Παλιό Έpwτα «Αvατρέπει» Καvόνες Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι ετοιμάζει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα, κάνει τα πράγματα άκρως ενδιαφέροντα για τις σχέσεις μας. Φέρνει όμως και μεγάλες αναταράξεις στα εpwτικά κάποιων ζωδίων…

Επικρατεί διάχυτος εpwτισμός που θα παρασύρει πολλούς στην δημιουργία σχέσεων όπου

θα κυριαρχεί το πάθος. Ακόμα και σε σχέσεις του παρελθόντος, το πάθος θα αναζωπυρωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Άρης Στον Zυγό- Η Λίτσα Πατέρα Προειδοποιεi: Τα 5 Tυχερά Ζώδια Που Θα Έχoυν «Άvοδο» Σε Έρwτα-Xρήμα

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι. 

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 15/9/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανήσυχη και προκλητική θα είναι η ερωτική σας στάση, οι πράξεις σας θα είναι αψυχολόγητες και ασυνήθιστες. Ενδεχομένως να δημιουργήσετε εντάσεις μέσα στη σχέση σας, αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις,

θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε περισσότερο στον εpwτισμό σας, αναζητήστε ανέμελες στιγμές. Η γοητεία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε πρόσωπο εκκεντρικής εμφάνισης!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα, θα φέρει συναισθηματικά μπερδέματα, ίσως να παρασυρθείτε από καχυποψίες. Θα υπάρξουν αμφισβητήσεις, συναισθηματικές ανασφάλειες θα σας δημιουργήσουν ξαφνικά διλήμματα.

Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τάσεις ζήλειας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φανερώσετε στο ταίρι σας τις φοβίες και τις υποψίες σας. Αν δε θέλετε να παγιδευτείτε, παίξτε με ανοιχτά χαρτιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Yπoκλίθηκε Mέχpι & Η Φαίη: Οι Νέες Φωτo Της Συvτρόφoυ Τoυ Λιάγκα Δείχvoυν ΠOΣO «Evτυπωσιακή» Είvαι (Pics)

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει έντονο ερωτικό ξάφνιασμα, που τελικά θα στρέψει τη σκέψη και τη δράση σας σε αναζήτηση καινούργιων ερωτικών περιπετειών. Η όψη της ημέρας θα φέρει αναποδογύρισμα στη σκέψη σας, θα παρατηρηθεί σύγχυση στην καρδιά σας.

Ίσως να αναζητήσετε καινούργιο ταίρι, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, αν υπάρχει ήδη πρόσωπο στη ζωή σας, τότε φροντίστε να μη δώσετε τροφή για παρεξηγήσεις ή για εpwτικά παρατράγουδα!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα προκύψει το κατάλληλο συμβάν που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την αλήθεια, να εντοπίσετε το ψέμα. Θα γίνουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Τώρα θα αποδειχτεί αν μεταξύ σας υπάρχει εμπιστοσύνη και αληθινό συναίσθημα ή αν η σχέση σας μπορεί να απειληθεί από εpwτική προδοσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοπoιεi: Εpwτικές Επιστρoφές «Σημαδεύoυν» Το Παpόν Σε 3 Ζώδια

Λέων

Η αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις και το μυαλό σας ταλαιπωρούνται αυτό το διάστημα από τις οικονομικο-επαγγελματικές σας έγνοιες, ωστόσο σήμερα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να χαλαρώσετε, κάνοντας ένα ρομαντικό περίπατο,

να πάτε σε μέρη που το νερό ρέει άφθονο και να ευεργετηθείτε από την σημερινή όψη, κάνοντας σχέδια για το μέλλον με τον ερωτικό σας σύντροφο, αφυπνίζοντας τις αισθήσεις και τη διάθεσή σας με ρομαντικές και ζεστές στιγμές αγάπης, με σιγουριά και σταθερότητα!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερωθείτε, να βγάλετε το πάθος που κρύβετε μέσα σας.

Ζωηρή θα είναι η καρδιά σας, θα επιχειρήσετε να αποτινάξετε ταμπού και δεσμά. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, προσοχή στις αντιδράσεις σας, σε περίπτωση που αισθάνεστε καταπιεσμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης Προειδoποιεί Για NEA Εβδoμάδα: Χαμογελά Η «Tύχη» Σε Εpwτικά & Χpήμα Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, απρόοπτη συνάντηση θα ανανεώσει την καρδιά σας, οι διαθέσεις σας θα γίνουν ριψοκίνδυνες. Ελκυστικό πρόσωπο με ιδιαίτερο στυλ εμφάνισης θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας,

θα ερωτευτείτε και θα προχωρήσετε χωρίς ανασφάλειες ή προκαταλήψεις. Αυτή τη φορά θα είστε έτοιμοι να τα παίξετε όλα για όλα, ωστόσο προσοχή στις απογοητεύσεις!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια τη ζηλιάρικη και κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στις σκηνές που θα δημιουργήσετε στο ερωτικό σας ταίρι.

Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση και μάλιστα για λόγους που ίσως να μην καταφέρετε να τους εξηγήσετε. Σήμερα κάποιος θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε πρόσωπο τελείως διαφορετικό από τις συνηθισμένες σας προτιμήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πως Αvτιδρoύν Τα 12 Ζώδια Όταv ‘Δαγκώσoυν’ Την Λαμαρίvα? Για Toν Zυγό ΔΕN Tο Περιμέvαμε

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα ένα καινούργιο πρόσωπο θα συνεπάρει την καρδιά σας, θα νιώσετε έντονη έλξη που ενδεχομένως θα τη θεωρήσετε ανεξήγητη. Με δική σας πρωτοβουλία θα αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα,

θα τολμήσετε να κατευθυνθείτε προς μια τελείως διαφορετική διαδρομή, με την επιθυμία να ζήσετε το μυστήριο και το ασυνήθιστο. Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση ριζοσπαστικής αλλαγής, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα ίσως μην ικανοποιήσει πλήρως τις προσδοκίες σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να νιώσετε καταπιεσμένοι, θα θελήσετε αλλαγές, ενδέχεται να βγάλετε απωθημένα. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, θα κατευθυνθείτε σε νέες εpwτικές αναζητήσεις.

Ξαφνικό συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να εισχωρήσετε στην καθημερινότητα σας καινούργιο ερωτικό πρόσωπο, ναι μεν θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα απρόβλεπτη θα είναι η στάση σας, οι ερωτικές σας διαθέσεις δεν θα έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις με αποτέλεσμα να νιώσετε έτοιμοι να ζήσετε οτιδήποτε διαφορετικό προκύψει.

Απρόοπτες ερωτικές εκπλήξεις θα αναστατώσουν την καρδιά σας, έρχεται εpwτική συνάντηση που θα ξυπνήσει σβησμένα αισθήματα βαθιάς συναισθηματικής έντασης. Για εσάς που είστε σε σχέση, για να μην υπάρξουν αρνητικές καταστάσεις, δείξτε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σας, φανείτε διαλλακτικοί!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα έχετε θερμή ερωτική συνάντηση, ωστόσο ενδέχεται το πάθος σας να παραποιήσει κάποια γεγονότα και να υποπέσετε σε σκηνές ζήλειας. Για τους εpwτικά μόνους σας δίνω τη συμβουλή να επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εμφάνισή σας,

δεν αποκλείεται να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά πρόσωπο ικανό να ιντριγκάρει το εpwτικό σας ενδιαφέρον. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, αρπάξτε την ευκαιρία, ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...