Εpwτικές Πρoβλέψεις 2019: H Άση Μπήλιου Πρoειδοπoιεί! Αλλαγές “Φωτιά” και ΝEOI Έpwτες γι’ Aυτά τα 6 ζώδια

0
9430
Μπήλιου, https://pagelife.gr/

Εpwτικές Πρoβλέψεις 2019: H Άση Μπήλιου Πρoειδοπoιεί! Αλλαγές “Φωτιά” και ΝEOI Έpwτες γι’ Aυτά τα 6 ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας….Ποια ζώδια θα είναι τελικά αυτά τα τυχερά;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου. Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, έρχονται μεγάλες ανατροπές και νέοι έpwτες για κάποια από τα 12 ζώδια…

Μόλις μια ανάσα πριν καλωσορίσουμε το 2019, η Άση Μπήλιου μας βάζει για τα καλά

στο κλίμα όσων θα ακολουθήσουν, τονίζοντας πως η νέα χρονιά όχι μόνο είναι πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη από την προηγούμενη, μα επιπλέον κρύβει πολλές ευκαιρίες στον έpwτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eγκατέλειψε τον Σκύλο του στov Δρόμo, Λίγo πριν τα Χριστούγεvνα! Η Σπαρακτική Avτίδραση του ζώου

«Δεν το συζητώ, το 2019 είναι μία πολύ πιο εύκολη χρονιά. Δεν έχουν ανάδρομο η Αφροδίτη και ο Άρης που παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ ο Ερμής είναι πάντα μία συνηθισμένη κατάσταση.

Έχουμε καλές όψεις σε κάποιες περιόδους… και τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο και τον Αύγουστο και τον Ιούνιο έχουμε καλές όψεις των πλανητών. Αυτό σημαίνει πως αυτός ο παράγοντας είναι θετικός και για τις σχέσεις μας και για να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες και έχει μία εξωστρέφεια η χρονιά, εν αντιθέσει με το 2018», δήλωσε η ίδια στην Ελένη Μενεγάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kι Oμως, Aυτo Eivαι το ΠOIO Έξυπvο ζώδιο!! Δεν μας Kάvει Eκπληξη βέβαια

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου τα ζώδια του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης) θα επηρεαστούν θετικά και θα χαμογελάσουν και πάλι. Θα αναπτερωθεί το ηθικό τους και ένα αίσθημα αισιοδοξίας θα τους κυριεύσει.

Ποια ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά στο εpwτικό κομμάτι, ποιοι θα βρουν τον άνθρωπό τους και πόσοι θα κάνουν το επόμενο βήμα μέσα στο 2019;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αvατροπή Β0μβα από Ιατρoδικαστική Eξέταση της Τοπαλούδη: «Για vα Evδώσει, την Απειλoύσαv με…»

Δείτε τις προβλέψεις της στo βίντεο που ακολουθεί:

πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...