Θρήvος Στο Καλλιτεχvικό Χώρο: Νεκρή Ξαφνικά Η Γνωστή Τραγουδίστρια (Pics)

0
1757

Θρήvος Στο Καλλιτεχvικό Χώρο: Νεκρή Ξαφνικά Η Γνωστή Τραγουδίστρια (Pics)

Νεα απώλεια στο χώρο της μουσικής.

Κανείς δε μπορεί να το πιστέψει. Η αιτία του θανάτου δεν είναι γνωστή αυτή τη στιγμή. Το Vibe, το οποίο γνωστοποίησε πρώτο την είδηση, ανέφερε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια πέθανε την Παρασκευή γύρω στις 5 το πρωί. Σε μια…

Νεα απώλεια στο χώρο της μουσικής.

Η αιτία του θανάτου δεν είναι γνωστή αυτή τη στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Tης Κυριακής! Παλιές Αγάπες «Χτυπούν» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Σε μια δήλωση στο ET, ο μάνατζερ της, είπε: “Ηταν μια πολύ ιδιαίτερη γυναίκα με μεγάλη καρδιά. Ήταν καλεσμένη στον γάμο μου στις 12 Φεβρουαρίου αυτού του έτους.

Η αιτία του θανάτου δεν είναι γνωστή αυτή τη στιγμή. Το Vibe, το οποίο γνωστοποίησε πρώτο την είδηση, ανέφερε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια πέθανε την Παρασκευή γύρω στις 5 το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Φετινός Μάιος ΜΑΣ Κρύβει Ερwτικές Εκπλήξεις: Αυτά Είvαι Τα Ζώδια Που «ΒΡIΣΚΟΥΝ» Τον Μεγάλο Έρwτα

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του μάνατζερ της

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Jewell Caples, η οποία είχε συνεργαστεί με τους Snoop Dogg, Dr Dre και άλλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «ΑΝΤΙΟ» Στηv Μοvαξία Aυτά Τα 5 Ζώδια: Ο ΝΕΟΣ Ανάδρομος Eρμής Μαΐου Φέρνει Ερwτικές Eπιστρoφές

Σε μια δήλωση στο ET, ο μάνατζερ της Caples, Timothy Beal, είπε: “Η Jewell ήταν μια πολύ ιδιαίτερη γυναίκα με μεγάλη καρδιά. Ήταν καλεσμένη στον γάμο μου στις 12 Φεβρουαρίου αυτού του έτους.

Μοιραστήκαμε πολλές πολλές κουβέντες καρδιάς. Είχε μεταμορφώσει τη ζωή της από σκληροπυρηνική gangster της ραπ, σε θρησκευτική τραγουδίστρια και τραγουδοποιό των γκόσπελ.

Δουλεύαμε επιμελώς για την επιστροφή της, θα θέλαμε να μπορούσαμε να την είχαμε δει να κάνει το μεγάλο της comeback. Προσωπικά θα μου λείψει πολύ. Αντίο σε μια υπέροχη φίλη και πολύ αγαπημένη γυναίκα … Το πνεύμα της θα συνεχίσει να ζει μέσα από τη μουσική της για τις επόμενες γενιές. Αναπαύσου Εν Ειρήνη και Δύναμη.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Φλογερό Εξάγωvο Ήλιου-Άρη ΜΑΣ Φέρνει Τύχη! Γυρίζει Ο «Tροχός» Σε Έρwτα-Χρήμα Για Kαρκίνους, Σκορπιούς & Για…

Η αιτία του θανάτου δεν είναι γνωστή αυτή τη στιγμή. Το Vibe, το οποίο γνωστοποίησε πρώτο την είδηση, ανέφερε ότι η Caples πέθανε την Παρασκευή γύρω στις 5 το πρωί. Τα νέα έρχονται μόλις δύο μήνες αφότου η Caples εισήχθη στο νοσοκομείο με καρδιακή πάθηση… πηγη

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...