Άφωvη ΟΛOKΛHPΗ Η Showbiz: Mόλις Συνελήφθη Πασίγvωστος Έλληvας Τpαγουδιστής (Pics)

0
4482

Άφωvη ΟΛOKΛHPΗ Η Showbiz: Mόλις Συνελήφθη Πασίγvωστος Έλληvας Τpαγουδιστής (Pics)

Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη μετά από μήνυση εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση. Η σύλληψη μάλιστα, έγινε στο πλαίσιο του αυτόφωρου στο σπίτι του τραγουδιστή στα νότια προάστια….

Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση.

Η σύλληψη μάλιστα, έγινε στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λiτσα Πατέρα MAΣ Προειδοποιεi: Έρχοvται Mεγάλα «ΖOPIA» Για Αυτά Τα 4 Zώδια

Την μήνυση έκανε ο γενετιστής της γυναίκας που έχει φέρει στον κόσμο το παιδί της. Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο τραγουδιστής και δικάστηκε.

Σε δηλώσεις του στον Alpha, o δημoφιλής τραγουδιστής ανέφερε γελώντας ότι πρόκειται για παλιά υπόθεση. «Επρόκειτο για παρεξήγηση, τελείωσε το θέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δεν Πiστευταν Στα Mάτια Τους: «Kόκκαλο» Οι Παiκτες, Με Το ΝEO Aισχpό Πλάvο Zευγαpιού Tου Big Brother (Pic)

Μάλιστα, έκανε λόγο για δυσφήμιση του προσώπου του

 

από τον γενετιστή, Κωνσταντίνο Πάγκαλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eφτασε Η Αφροδiτη Στον Τoξότη Και ΜΑΣ Φέρvει Eκπλήξεις: Τα 5 «Τυχεpά» Ζώδια Που Θα ΔOYN Tύχη Σε Έρwτα-Χpήμα

«Παλιά θέματα αφορούσε η υπόθεση, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες ακόμα και κάποια στιγμή είδε ότι έληξε η προθεσμία και διέταξε την σύλληψή μου» σημείωσε επίσης.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη, η σύλληψη του οποίου έγινε στο πλαίσιο του αυτόφωρου στο σπίτι του στα νότια προάστια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτiο» Στη Μοvαξιά Αυτά Τα 5 Ζώδια: Η ΝΕΑ Σελήνη Οκτωβpίου MAΣ Φέpνει Ξαφvικές Επαvασυνδέσεις

Η απόφαση για το παιδί το 2011

Με απόφαση του Αρείου Πάγου το 2011, το παιδί της Ουρανίας Τουτουνζή είναι και επίσημα του Πασχάλη Αρβανιτίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Την Eγδυσαv Για Miα Δοκιμασiα: «Κόκκαλο» Οι Παίκτες Με Τα NΕΑ Πλάvα-Φωτιά Του Big Brother (Pics)

Συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του τραγουδιστή, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώρισε, κατόπιν εξετάσεως DNA, την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.

Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η κ.Τουτουνζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη

σε κέντρο που τραγουδούσε εκείνος και στη συνέχεια είχε ερωτική σχέση μαζί της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Aση Μπήλιου ΜΑΣ Πρoειδοποιεί: Άκpως «Tαραγμέvα» Συvαισθηματικά Yδατα Για 5 Ζώδια

Οι συναντήσεις του γίνονταν στο σπίτι της πανεπιστημιακού. Ο καλλιτέχνης είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το αγοράκι που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2005, αλλά στην πορεία της σχέσης τους δεν προέβη στην αναγνώριση του παιδιού.

Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο Πασχάλης απέφευγε συστηματικά την Τουτουντζή με αποτέλεσμα η μητέρα του ανήλικου παιδιού να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή. Ο Πασχάλης είχε αποδεχτεί άλλωστε μια ερωτική συνεύρεση με την κ. Τουτουνζή λέγοντας πως ήταν ένα «στιγμιαίο λάθος»…. πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.