«Eγώ Φταiω Για τις Φωτιές, Eγώ και Για τα Θύματα, Eγώ το Έκανα. Αλλά ΜHN Περιμέvετε συγvώμη»

0
1096
φωτιές, https://pagelife.gr/

«Eγώ Φταiω Για τις Φωτιές, Eγώ και Για τα Θύματα, Eγώ το Έκανα. Αλλά ΜHN Περιμέvετε συγvώμη»

«Εγώ φταίω για τις φωτιές που προκάλεσαν τον χαμό δεκάδων ανθρώπων»

Ο Ηλίας Κούκουτσας ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου», αναφέροντας τα πράγματα με το όνομά τους. Αναλύει το θέμα γύρω από τις φωτιές και τα θύματα, που προέκυψαν από αυτές. Μάλιστα, δεν διστάζει να πει…

Ο Ηλίας Κούκουτσας ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου», αναφέροντας τα πράγματα με το

όνομά τους. Αναλύει το θέμα γύρω από τις φωτιές και τα θύματα, που προέκυψαν από αυτές. Μάλιστα, ο Ηλίας Κούκουτσας δεν διστάζει να πει πως φταίει ο ίδιος, αλλά δεν ζητάει συγγνώμη από κανέναν…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mεγάλη Αvάσα! Μπαiνoυν Χρήματα στους Λoγαριασμούς Mέχρι 26 Ιουλίου- Πoιοι θα τα Λάβoυν

Ηλίας Κούκουτσας: «Εγώ φταίω για τις φωτιές»

«Εγώ φταίω για τις φωτιές που προκάλεσαν τον χαμό δεκάδων ανθρώπων, περιουσιών και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

Εγώ φταίω και κανένας άλλος. Εγώ το έκανα.

Εγώ ήμουν που λάδωσα πολεοδομία και δήμο. Για να μπορέσω να χτίσω το σπιτάκι μου στο δάσος. Εγώ μπάζωσα ρέματα. Εγώ ανέβηκα στις ταράτσες. Για να εμποδίσω τις μπουλντόζες να γκρεμίσουν το αυθαίρετο μου. Εγώ έβαζα πάντα μπροστά το «κυνηγάτε εμένα τον απλό μεροκαματιάρη και δεν κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι», όταν με πλησίαζε η τσιμπίδα του νόμου.

Εγώ ήμουν που εκμεταλλεύτηκα τις γνωριμίες μου. Για να φτιάξω τη βίλα μου όπου μου καπνίσει. Και τώρα καπνίζει όλος ο τόπος γύρω μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ζαχαριάς: Tραγικός 8άvατος Για τον Γιο του

Ηλίας Κούκουτσας: «Εγώ πήρα το δωράκι»

«Εγώ είμαι ο υπάλληλος της πολεοδομίας, του δήμου, της εφορίας, του δημοσίου που δέχτηκα να πάρω ένα δωράκι. Για να κάνω τα στραβά μάτια και να επιτρέψω σε κάποιον να χτίσει όπου θέλει. Εγώ είμαι ο Δήμαρχος και ο κοινοτάρχης που κάνει χάρες και χατίρια σε φίλους και αγνώστους προκειμένου να ξαναβγώ. Εγώ είμαι ο περιφερειάρχης που επιτρέπω να διαιωνίζεται το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην περιφέρεια μου εξυπηρετώντας μικροπολιτικά συμφέροντα».

Ηλίας Κούκουτσας: «Εγώ είμαι ο βουλευτής, που μοιράζει υποσχέσεις»

«Εγώ είμαι ο βουλευτής που μοιράζω υποσχέσεις δεξιά και αριστερά. Χωρίς να «σπάσω τα αυγά». Προκειμένου να εξασφαλίσω την επανεκλογή μου. Εγώ είμαι ο αρμόδιος που προΐσταται σε επιτροπές χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα σε τι αναφέρονται. Εγώ είμαι αυτός που εκπονώ επιχειρησιακά σχέδια, χωρίς να συμβουλεύομαι τους ειδικούς που έχουν φάει τη ζωή τους να μελετούν τα προβλήματα που καλούμαι να λύσω. Εγώ είμαι επίσης αυτός που τους καλεί να βγάλουν το φίδι από την τρύπα όταν το σχέδιο μου δεν έχει εφαρμοστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Κώστας Λεφάκης Μας Προειδοπoιεί!! Αvέλπιστη Tύχη σε Εpwτικά-Oικονομικά Γι’ Aυτά τα 5 Ζώδια

Εγώ είμαι ο πολιτικός που βάζει ένα πουκάμισο ή ένα επιχειρησιακό τζάκετ και περπατάω (εκ των υστέρων) στην περιοχή της καταστροφής, κάνοντας ότι καταλαβαίνω τι μου λένε αυτοί που δίνουν τη ζωή τους για να σώσουν τον κόσμο. Εγώ είμαι άλλωστε αυτός που με τις αποφάσεις μου δεν έχω επιτρέψει να χρηματοδοτηθεί ή να επανδρωθεί η υπηρεσία που θα σώσει τον κόσμο που κινδυνεύει.

Εγώ είμαι ο πολίτης που τρέχει να προσφέρει (συγκινητική) βοήθεια, αλλά είμαι και πάλι εγώ που το μόνο που κάνω είναι να «κράζω» μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και να ανεβάζω δακρύβρεχτα ποστ για να δείξω την αλληλεγγύη μου».

Ηλίας Κούκουτσας: «Εγώ νοιάζομαι μόνο για την πάρτι μου»

Εγώ είμαι αυτός που δακρύζει με όσα βλέπει να συμβαίνουν στην οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή μου και είμαι ο ίδιος που οργίζεται με όσα δεν βλέπει να συμβαίνουν. Ταυτόχρονα είμαι ο ίδιος που κλείνω τη ΛΕΑ γιατί θέλω να κάνω την δική μου δουλειά χωρίς να με νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλοι ή ποιόν εμποδίζω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απiστευτη Πρoφητεία: «Να Eίστε Έτoιμοι…Όταv Σκoτώσουν τον Ερντογάν, Πάρτε Τρoφιμα για…»

Εγώ είμαι αυτός που νοιάζομαι μόνο για την πάρτη μου χωρίς να με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι ή το πως αυτό που θα κάνω δυσκολεύει όλους τους υπόλοιπους. Εγώ είμαι αυτός που μαθαίνω το παιδί μου να νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και να μισεί όποιον είναι διαφορετικός από αυτό.

Εγώ φταίω για όλα, εγώ τα έχω κάνει όλα αυτά. Αλλά δεν πρόκειται να ζητήσω συγνώμη.

Γιατί οι άλλοι έχουν κάνει χειρότερα και φταίνε περισσότερο!»…πηγή

Συγκλονiζει ο Πατέρας των Διδύμων Που Kάηκαν στο Mάτι: «Θα Bρω Γαλήνη, Αν σας Mισήσουν τα Παιδιά σας»

διδύμων, https://pagelife.gr/

 

Άκρως ανατριχιαστικό το μήνυμα του.

Ξεσπά ο πατέρας των διδύμων που κάηκαν στο Μάτι: «Θα βρω γαλήνη αν σας μισήσουν τα παιδιά σας» – Με ένα ανατριχιαστικό βίντεο στέλνει το δικό του μήνυμα ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, που έχασε τα δίδυμα κοριτσάκια του…

Ξεσπά ο πατέρας των διδύμων που κάηκαν στο Μάτι.

Με ένα ανατριχιαστικό βίντεο στέλνει το δικό του μήνυμα ο Γιάννης Φιλιππόπουλος, που έχασε τα δίδυμα κοριτσάκια του αλλά και τους γονείς του στη φωτιά στο Μάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα «Kάψει Kαρδιές» η Nέα Σελήνη στον Kριό: Eπιτέλoυς Aλλαγές & Nέoι Έpwτες Γι’ Aυτά τα 5 Ζώδια

Το βίντεο είναι τραβηγμένο στο νεκροταφείο όπου είναι θαμμένα τα άτυχα παιδάκια και ο πατέρας φανερά φορτισμένος αναφέρει:

«Ήταν ωραία κ. Τσίπρα που ήλθαν τα Χριστούγεννα τα παιδάκια

και εγώ αναγκάστηκα να φιλήσω τα κορίτσια μου παραμορφωμένα και καμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι Αστρoλόγoι Τα Χειρoκροτoύv: Τα 4 Ζώδια Πoυ θα Kαταλήξoυv ΦETOΣ Με τoν ‘Εpwτα της Zωής τoυς’

Κυρία Δούρου ήσασταν υπέροχη με τα μαλλάκια σας όταν βγαίνατε στα κανάλια και δικαιολογούσατε τον εαυτό σας, δυστυχώς δεν μου έμεινε μαλλάκι εμένα για να κρατήσω ενθύμιο από τα παιδάκια μου

Η μόνη γαλήνη που θα βρω στην ψυχή μου είναι ότι τα δικά σας παιδιά των υπευθύνων θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και θα σας μισήσουν για αυτό που κάνατε στην οικογένεια μου και σε τόσες άλλες οικογένειες».

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι ζει σε μία υπέροχη χώρα που την χαρακτήρισε «άχρηστη σαν κράτος»…πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτευμέvος Eδώ & 8 Xρόvια ο Χάρης Pώμας!! Aυτός Είvαι ο «Άνθρωπoς της Zωής του»

Δείτε πιο κάτω το βίντεο που ανάρτησε:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...