Eγκλημα Γλυκά Νεpά: Βαφτiστηκε Η Μικpή Λυδiα Στην Αλόvvησο! Εικόvα Ντοκουμέvτο (Pic)

0
150

Eγκλημα Γλυκά Νεpά: Βαφτiστηκε Η Μικpή Λυδiα Στην Αλόvvησο! Εικόvα Ντοκουμέvτο (Pic)

Έγινε τελικά η βάπτιση της μικρής Λυδίας.

Eγκλημα Γλυκά Νεpά- Η βάπτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και με άκρα μυστικότητα – Νονοί ήταν ένας φίλος και δύο φίλες της Καρολάιν. Σήμερα Κυριακή πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της…

Έγινε τελικά η βάπτιση της μικρής Λυδίας.

Η βάπτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και με άκρα μυστικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Tης Κυριακής! Παλιά Πάθη «Xτυπoύv» ΠΑΛΙ Την Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Νονοί ήταν ένας φίλος και δύο φίλες της Καρολάιν. Σήμερα Κυριακή πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην Αλόννησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, η βάπτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο -καθώς παρευρέθηκαν περίπου 50 άνθρωποι- και με άκρα μυστικότητα, παρουσία των γονέων της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. To τελευταίο διάστημα οι γονείς του Αναγνωστόπουλου βρίσκονται συνεχώς στο σπίτι που διατηρούν στην Αλόννησο προκειμένου να βλέπουν το εγγόνι τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τετράγωvο Ήλιoυ-Πλούτωvα MAΣ ‘Φέρvει’ Δpάματα: Φτάvουν «Καταστpοφές» Σε Έρwτα-Χpήμα Για 4 Ζώδια

Το μυστήριο τελέστηκε στο εξωκκλήσι του Κοιμητηρίου Αλοννήσου, απέναντι από το

πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της άτυχης γυναίκας. Οι νονοί της μικρής Λυδίας ήταν τρεις συμμαθητές της Καρολάιν και επιλέχθηκαν από τη γιαγιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Άση Μπήλιου Προειδοποιεi Για Eρμή Σε Ορθή Πορεiα: Φτάvoυν Kαρμικές «Συναvτήσεις» & Επαvασυνδέσεις-Φωτιά Για 5 Ζώδια

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κυκλοφόρησε προσκλητήριο, αλλά το κάλεσμα έγινε τηλεφωνικά από την ίδια τη Σούζαν. Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα της Χώρας της Αλοννήσου.

Πατέρας Καρολάιν: Πήραμε την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Οι γονείς της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς κέρδισαν τη πλήρη επιμέλεια της εγγονής

 

τους Λυδίας, έγραφε στις 9 Οκτωβρίου η Daily Mail, δημοσιεύοντας δηλώσεις από τον πατέρα της άτυχης Βρετανίδας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το μικρό παιδί, το οποίο είδε τη μητέρα του να δολοφονείται από τον Έλληνα πιλότο σύζυγό της, θα μεγαλώσει τώρα στο πατρικό σπίτι της Καρολάιν, σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τρίγωvο Aφροδίτης-Χείρωvα Φέρvει Επανασυνδέσεις: Λέvε «Aντiο» Στην Μοvαξία Αυτά Τα 3 Ζώδια

«Η μόλις ενός έτους Λυδία – ο πατέρας της οποίας πιθανότατα θα καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη – έχει τεθεί επίσημα υπό τη φροντίδα των γονέων της Κάρολαϊν Κράουτς, Σούζαν και Ντέιβιντ, στο νησί της Αλοννήσου όπου ζουν. Οι γονείς του δολοφόνου, Κωνσταντίνος και Γεωργία, θα έχουν δικαιώματα προσωπικής επικοινωνίας με το παιδί. Ο κύριος και η κυρία Αναγνωστοπούλου φρόντιζαν τη Λυδία μετά το φόνο της μητέρας της και ήθελαν να την κρατήσουν, αλλά ο κύριος και η κυρία Κράουτς ξεκίνησαν μια νόμιμη διαδικασία για την αποκλειστική επιμέλεια», έγραφε η εφημερίδα.

Το σχέδιο της οικογένειάς του να βαπτιστεί η μικρή Λυδία σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, εξέφρασε μιλώντας στην Daily Mail ο παππούς του κοριτσιού και πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν. Ο 78χρονος άνδρας αποκάλυψε στη βρετανική εφημερίδα ότι πλέον με τη σύζυγό του έχουν την πλήρη επιμέλεια της εγγονής του, ενώ οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δικαιούνται να επισκέπτονται το κοριτσάκι 5 φορές τον μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πως Αvτιδρoύν Τα 12 Ζώδια Όταv ‘Δαγκώσoυν’ Την Λαμαρίvα? Για Toν Zυγό ΔΕN Tο Περιμέvαμε

«Είναι τώρα πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν, στο μικρό παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται η Καρολάιν», ανάφερε χαρακτηριστικά στην αγγλική ιστοσελίδ ο Ντέιβιντ Κράουτς. Ο συνταξιούχος μηχανικός πρόσθεσε: «Η Λυδία είναι καλά, και όπως και η μητέρα της, γίνεται όλο και πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Περπατάει τώρα με αυτοπεποίθηση, τρώει με μεγάλη όρεξη και κατακτά όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς, αν και έχει μια ωραία νέα κούνια με στρώμα τελευταίας τεχνολογίας, εξακολουθεί να αρνείται να κοιμηθεί μόνη της»… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...