Δολοφοvία Γαpυφαλλιάς- Άφωvοι Οι Αστυvομικοί: Εύρημα-S0κ Στη Σκηvή Που Έμεvε Το Zευγάρι

0
448

Δολοφοvία Γαpυφαλλιάς- Άφωvοι Οι Αστυvομικοί: Εύρημα-S0κ Στη Σκηvή Που Έμεvε Το Zευγάρι

Μαρτυρία που «καίει» τον δολοφόνο της 26χρονης.

To εύρημα στη σκηvή- Στοιχείο που προδίδει τα προβλήματα του ζευγαριού και καθιστά σαφές πως ο δράστης δεν έδρασε εν βρασμώ. Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της…

Tο ζευγάρι είχε συχνούς διαπληκτισμούς.

Μαρτυρία που «καίει» τον δολοφόνο της 26χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπανασύvδεση «Ζωντανεύει» Αναμvήσεις Για 5 Ζώδια

Στοιχείο που προδίδει τα προβλήματα του ζευγαριού και καθιστά σαφές πως ο δράστης δεν έδρασε εν βρασμώ.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου στη Φολέγανδρο. Η κοπέλα με καταγωγή από την Κορινθία είχε πάει για διακοπές με τον σύντροφό της στο νησί και δολοφονήθηκε από τον ίδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πάγωσαv Όλoι- Nέα Mεγάλη Απώλεια: Νεκpή Η Αγαπημέvη Μας Ηθoποιός

Ο 30χρονος, που ομολόγησε το έγκλημα, έσπρωξε μετά

από έντονο καβγά την κοπέλα στα βράχια, καταλήγοντας στη θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Avατροπή Στα Γλυκά Νεpά: Τpεις Γυναίκες «Παpάλληλα» (!) Στη Zωή Tου Πιλότου, Eκτός Aπό Tην Κάpολαϊν

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 26χρονη ζούσε όταν κατέληξε στο νερό, ωστόσο δεν είχε τις αισθήσεις της, γεγονός που προκάλεσε τον πνιγμό της. Όπως δείχνουν και μαρτυρίες ανθρώπων που τους ζούσαν, το ζευγάρι είχε συχνούς διαπληκτισμούς.

Ιδιοκτήτρια κοντινού εστιατορίου, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, περιγράφει τον 30χρονο

ως απόμακρο σε αντίθεση με την κοπέλα: «Είχαν φτάσει το περασμένης Τρίτης ήταν κουρασμένοι, μετά ήρθε αυτός και πήρε νερό βιαστικά, δεν δέχθηκε τη βοήθειά μας για να στήσει σκηνή. Ήταν ιδιαίτερα απόμακρος, όχι πολλές εμφανίσεις. Ήταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι σε νησί για διακοπές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα ‘Kάψει Καpδιές’ Η Αvτίθεση Ήλιoυ Με Πλούτωvα: Εpwτικές Επιστρoφές «Αvαστατώνoυν» Το Παpόν Σε 4 Ζώδια

Η ίδια επισήμανε: «Έρχονταν το πρωί, η Γαρυφαλλιά ήθελε να κάτσει μαζί μας ήταν χαρούμενη, της άρεσε πολύ, αλλά έρχονταν μόνο για καφέ και δεν τους ξαναβλέπαμε. Η Γαρυφαλλιά μού έλεγε ‘θα κάτσω, θα κάτσω’ τελικά δεν κάθισε ποτέ. Της είπα ‘ρε Γαρυφαλλίτσα γιατί δεν κάθεσαι να σε δούμε;’. ‘Θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό να περπατήσουμε, άλλα του είπα ότι είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδιά’, και δεν ξανάρθε ποτέ».

«Είδα ότι είχε μόνο τα ρούχα του αυτός στη σκηνή δεν υπήρχαν δικά της προφανώς, πρέπει να τα είχε πάρει όλα η κοπέλα τα δικά της. Μόνο ένα τσαντάκι με καλλυντικά είχε. Δεν μπορείς να κάνεις κάμπινγκ με καλλυντικά», πρόσθεσε η γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoπoιεi: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Επαvασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Γεγονός που προδίδει την απόφασή της να αποχωρήσει από το νησί χωρίς εκείνον, έχοντας καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...