Χωpισμός Β0ΜΒΑ Στην Ελληvική Showbiz: Oριστικό «TΕΛΟΣ» Για Το Πασίγvωστο Zευγάρι (Pics)

0
4312

Χωpισμός Β0ΜΒΑ Στην Ελληvική Showbiz: Oριστικό «TΕΛΟΣ» Για Το Πασίγvωστο Zευγάρι (Pics)

Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς.

Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό ζει χωριστά και όπως αναφέρει το okmag.gr ο γάμος τους περνάει κρίση. «Θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα, όλοι γύρω τους εύχονται να ξεπεράσουν….

Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς.

Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό ζει χωριστά.

Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό ζει χωριστά και όπως αναφέρει το okmag.gr ο γάμος τους περνάει κρίση. «Θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα, όλοι γύρω τους εύχονται να ξεπεράσουν την κρίση στη σχέση τους»

Οι πρώτες φήμες που τους ήθελαν να τραβούν χωριστούς δρόμους ξεκίνησαν στα μέσα του καλοκαιριού, ενώ εκείνος τη Δευτέρα 22 Αυγούστου γιόρτασε τα γενέθλιά του με καλούς του φίλους, χωρίς όμως τη σύζυγό του.

To like στην τελευταία ανάρτηση

Παρόλα αυτά, εκείνη όχι μόνο τον ακολουθεί ακόμα στο instagram αλλά έκανε και like στην τελευταία ανάρτησή του στις 3 Αυγούστου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες σε διάσταση, δύο χρόνια μετά τον γάμο τους στις Σπέτσες.

Το ζευγάρι, όπως αποκαλύπτει στο okmag άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον,

έχει απομακρυνθεί αθόρυβα εδώ και λίγο καιρό, κρατώντας όσο πιο χαμηλούς τόνους μπορούν. «Υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλληλοσεβασμός. Δεν είναι εύκολο για κανέναν από τους δύο».

Στα τέλη Μαρτίου, είχε γραφτεί ξανά πως το ζευγάρι περνούσε κρίση στον γάμο του κάτι που ο γνωστός ποινικολόγος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά. Ακολούθησε μια σειρά κοινών εμφανίσεων τόσο στη Μύκονο όσο και στην Αθήνα.

Η τελευταία φορά που ο φακός τους απαθανάτισε μαζί ήταν στις αρχές Ιουνίου, στο γαμήλιο πάρτι καλών τους φίλων στη Μαλακάσα.

Πριν από πέντε μέρες η Ελεονώρα Ζουγανέλη απαθανατίστηκε μόνη της

με το ζεύγος Μαριάντας Πιερίδη- Δημήτρη Κατριβέση στην Τήνο.

«Θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχει ακόμα ελπίδα, όλοι γύρω τους εύχονται να ξεπεράσουν την κρίση στη σχέση τους» εξομολογείται η ίδια πηγή στο okmag. «Ήταν τόσο ταιριαστοί, δύο τόσο χαρισματικοί άνθρωποι, ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι. Τους αξίζει να είναι ευτυχισμένοι»…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...