Πάτρα- Έγινε ΑΥΤΟ Που Δεν Περίμεvε! Σε Άθλια Kατάσταση Ο Μάνος Δασκαλάκης (Ρics)

0
422

Πάτρα- Έγινε ΑΥΤΟ Που Δεν Περίμεvε! Σε Άθλια Kατάσταση Ο Μάνος Δασκαλάκης (Ρics)

Σε κατάσταση-σοκ ο Μάνος Δασκαλάκης.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα να φωτίζουν την υπόθεση. Σε κάκιστο σημείο ήταν -όπως όλα δείχνουν- οι σχέσεις του ζευγαριού από την Πάτρα…

Σε κατάσταση-σοκ ο Μάνος Δασκαλάκης.

O Μάνος Δασκαλάκης είχε γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eρwτικές Προβλέψεις Tης Tρίτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «XΤΥΠΟΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα να φωτίζουν την υπόθεση. Σε κάκιστο σημείο ήταν -όπως όλα δείχνουν- οι σχέσεις του ζευγαριού από την Πάτρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης έχασε τις τρεις κόρες του σε διάστημα τριών μηνών σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει για το πανελλήνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φτάvουν Mεγάλες «Φουρτoύνες» ΠΡΙΝ Βγει Ο Απρίλιος! Γι’ Αυτά Τα Ζώδια Θα Είvαι Ο Δυσκολότερoς Mήvας Της Χρονιάς

Ως γνωστόν, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε γυρίσει σελίδα στη ζωή του και είχε νέα

σύντροφο η οποία ονομάζεται Ζωή και εργάζεται στον χώρο της εστίασης. Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η σύντροφος που έμενε ο Μάνος Δασκαλάκης, τον εγκατέλειψε και δεν βρίσκεται πλέον στο πλευρό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης Πρoειδoποιεί Μετά Τη Χθεσιvή Πανσέληνο: Καρμικές «Συναντήσεις» & ΝΕΟΙ Έρwτες-Φωτιά Για 5 Ζώδια

Μέχρι και πρίν απο λίγες ώρες υπήρχαν συγκεκριμένες διαρροές για την εντυπωσιακή 30χρονη που στέκεται ωσάν βράχος δίπλα στον Δασκαλάκη.

 Σε κατάσταση-σοκ ο Δασκαλάκης. Τον εγκατέλειψε & η σύντροφός του

 

Μαθαίνω τώρα πώς το κορίτσι αυτό έχει απομακρυνθεί πολύ απο τον τερματοφύλακα καθώς ήδη έχει μιλήσει με κάποιους συναδέλφους και έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει απομακρυνθεί απο τον Μάνο και του έχει ζητήσει να παγώσουν την σχέση τους. Αυτό έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Μάνο που έβλεπε στην κοπέλα το στήριγμά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Προειδοπoιεί: Μετά Από Καιρό Αλλάζουν «ΟΛΑ» Σε Έρwτα-Χρήμα Για 3 Ζώδια

Σημείωση. Το κορίτσι δεν είναι κομμώτρια όπως γράφτηκε.

Η 30χρονη που συνδέεται ερωτικά τα τελευταία χρόνια με τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θρίλερ Στην Πάτρα– Πώς Μπόρεσε? Η Κίvηση Της Ρούλας Πισπιρίγκου Που ΔΕΝ Περίμενε Κανείς (Φωτo)

Πρόκειται για μια γυναίκα που ασχολείται επαγγελματικά στην ελεύθερη αγορά και διαμένει στα Βόρεια προάστια των Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι της έχει βρει καταφύγιο ο Μάνος και είναι εκείνη που προσπαθεί να διαχειριστεί τους δαίμονές του.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...