Καμία Αμφιβολiα Πλέον: Ο Κωδικός Μail Που «ΚΑΙΕΙ» Την Πισπιρίγκου (Ρics)

0
953

Καμία Αμφιβολiα Πλέον: Ο Κωδικός Μail Που «ΚΑΙΕΙ» Την Πισπιρίγκου (Ρics)

Δεν τα υπολόγισε σωστά η Πισπιρίγκου.

Δεδομένο θεωρείται πλέον πως η υπόθεση της Πάτρας έχει κλείσει με ή χωρίς την ομολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κλείνει 2 εβδομάδες στη φυλακή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση…

Δεν τα υπολόγισε σωστά η Πισπιρίγκου.

Νέα εξέλιξη με την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Η ΝΕΑ Σελήvη Στο Τοξότη & Φέρνει Αλλαγές! Γυρίζει Ο «ΤΡΟΧΟΣ» Σε Ερwτικά & Χρήμα Για 5 Ζώδια

Δεδομένο θεωρείται πλέον πως η υπόθεση της Πάτρας έχει κλείσει με ή χωρίς την ομολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κλείνει 2 εβδομάδες στη φυλακή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Θεωρώντας πως έχει εξαφανίσει κάθε πιθανό ενοχοποιητικό στοιχείο σχετικά με την εμπλοκή της με την κεταμίνη μετά την ταφή της Τζωρτζίνας και του τάμπλετ της, η ίδια έκανε το μοιραίο λάθος επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πάτρα- Έγινε ΑΥΤΟ Που Δεν Περίμεvε! Σε Άθλια Kατάσταση Ο Μάνος Δασκαλάκης (Ρics)

Γιατί μπορεί να πίστευε πως αν δεν ομολογήσει, δεν έχει να φοβάται

το παραμικρό, αλλά ο κωδικός του mail της έφερε τα πάνω-κάτω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φτάvουν Mεγάλες «Φουρτoύνες» ΠΡΙΝ Βγει Ο Απρίλιος! Γι’ Αυτά Τα Ζώδια Θα Είvαι Ο Δυσκολότερoς Mήvας Της Χρονιάς

Την άκρη του νήματος στην υπόθεση της Πάτρας προσπαθούν να βρουν οι Αρχές. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προφυλακιστεί εδώ και μερικές εβδομάδες για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στο μικρό κορίτσι είχε χορηγηθεί μεγάλη δόση κεταμίνης, γεγονός που το οδήγησε στον θάνατο. Στο κάδρο των αρχών έχουν βρεθεί οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας αλλά της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού που έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά και δίχως να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης Πρoειδoποιεί Μετά Τη Χθεσιvή Πανσέληνο: Καρμικές «Συναντήσεις» & ΝΕΟΙ Έρwτες-Φωτιά Για 5 Ζώδια

Η αστυνομία ερευνά πλέον τις ηλεκτρονικές συσκευές που είχε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρούσαν κοινό λογαριασμό e-mail.

Οι αρχές προσπαθούν να τον ξεκλειδώσουν προκειμένου να δουν τι αναζητήσεις είχαν γίνει από αυτόν τον λογαριασμό και που έχουν να κάνουν με την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Προειδοπoιεί: Μετά Από Καιρό Αλλάζουν «ΟΛΑ» Σε Έρwτα-Χρήμα Για 3 Ζώδια

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές και να δώσει τους κωδικούς προκειμένου οι ερευνητές να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό. Μια τέτοια συμπεριφορά, μάλιστα, θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντική εις βάρος της κατηγορούμενης.

Αυτό που διερωτώνται οι έμπειροι ερευνητές είναι για ποιον λόγο δε συνεργάζεται η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου αφού σύμφωνα με την ίδια δεν έχει τίποτα να κρύψει…πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...