Αvατροπή Στην Υπόθεση Με Το Βιτpιόλι: «Oχι, ΔEN Ήταv Ο 40χροvος Η Αιτiα Της Επiθεσης» (Pic)

0
259

Αvατροπή Στην Υπόθεση Με Το Βιτpιόλι: «Oχι, ΔEN Ήταv Ο 40χροvος Η Αιτiα Της Επiθεσης» (Pic)

Απίστευτη ανατροπή στα δεδομένα.

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι από την 36χρονη Ε.Κ. στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Όπως έχει γίνει γνωστό, η κατηγορουμένη…

Απίστευτη ανατροπή στα δεδομένα.

Στη δημοσιότητα η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Tου Σαββάτου: Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΞΥΠNAEI» Αvαμνήσεις Για 3 Ζώδια

Όπως έχει γίνει γνωστό, η κατηγορουμένη νόμιζε ότι το θύμα έμπαινε εμπόδιο στη σχέση που ήθελε να κάνει με έναν 40χρονο.

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι από την 36χρονη Ε.Κ. στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτός Είvαι Ο 40χpονος Νώντας Για Χάpη Του Οπoίου, Η Εμμοvική Eφη Eπιτέθηκε Στην Ιωάvvα Παλιοσπύpου (Pics)

Οι δηλώσεις που έφεραν την ανατροπή:

Ωστόσο, ο δικηγόρος του 40χρονου μίλησε για πρώτη φορά σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, υποστηρίζοντας πως δεν είναι εκείνος το «μήλον της έριδος» μεταξύ των δύο γυναικών, αλλά κάποιος άλλος κύριος μεγαλύτερης ηλικίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ίχvος Kαμπύλης ΠΛEON Για Την Ξαvθούλα Του GNΤΜ: 3 Χρόνια Mετά ΠIO Αδύvατη & Από Την Ηλιάvα (Pics)

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μην κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του.

Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στη διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως, θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί., ποια είναι η πραγματική αιτία και ποιο το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτός Είναι Ο Άvτρας Που «Eκλεψε» Την Καpδιά Της Δέσποιvας Βανδή! Εικόvες Ντoκουμέvτο (Pics)

Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία και την αφορμή; Δε μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία;

Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει καμία κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας και φυσικά αν αυτό συνέβαινε, δε θα είχε πρόβλημα να καταθέσει» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Γκαβέρας… πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Miα Κομμώτρια «Πρoδωσε» Tην Eγκυμoσύvη Της Ελέvης Μεvεγάκη! Η Eικόvα Nτoκoυμέvτo (Pic)

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο: 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...