Αvατροπή Στο Παpά Πέvτε- Mόλις Αvακοινώθηκε: Aυτό Το NEΟ Μέτρο «Πήpε Πiσω» Η Κυβέρvηση

0
63

Αvατροπή Στο Παpά Πέvτε- Mόλις Αvακοινώθηκε: Aυτό Το NEΟ Μέτρο «Πήpε Πiσω» Η Κυβέρvηση

Το μέτρο που κατάργησε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον Υπουργό, αυτό που κυκλοφόρησε ήταν ένα ηλεκτρονικό draft και όχι το πραγματικό ΦΕΚ, το οποίο όπως είπε το υπέγραψε την Κυριακή το βράδυ και έχει αριθμό φύλλου…

Το μέτρο που κατάργησε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, δεν θα ισχύει το μέτρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Άση Μπήλιου Πρoειδοποιεί Για Άρη Στον Zυγό: Το Εpwτικό Παpελθόν «Eισβάλει» Στο Παρόv Για 4 Ζώδια

Υπενθυμίζεται ότι από χθες 13 Σεπτεμβρίου, στους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας θα μπορούν να μπαίνουν μόνον όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες.

Στην δημοσιότητα δόθηκε το ΦΕΚ μέσω του οποίου ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων στους εσωτερικούς χώρους εστίασης, στο πλαίσιο των μέτρων διαχωρισμού εμβολιασμένων και μη που τέθηκε σε ισχύ από χθες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Yπoκλίθηκε Mέχpι & Η Φαίη: Οι Νέες Φωτo Της Συvτρόφoυ Τoυ Λιάγκα Δείχvoυν ΠOΣO «Evτυπωσιακή» Είvαι (Pics)

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, πλέον οι ανήλικοι 12-17 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί

θα μπορούν με την επίδειξη αρνητικού rapid test 48 ωρών να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους εστίασης. Τα παιδιά 4 έως 11 ετών χρειάζονται δήλωση self test του τελευταίου 24ωρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης Προειδoποιεί Για NEA Εβδoμάδα: Χαμογελά Η «Tύχη» Σε Εpwτικά & Χpήμα Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Στις επιχειρήσεις εστίασης σε κλειστό χώρο όπου θα ισχύουν τα παραπάνω, περιλαμβάνονται και τα καταστήματα σε στοές, κλειστά εμπορικά κέντρα και μαγαζιά σε υπεραστικούς σταθμούς.

Τα παιδιά ηλικίας 12 – 17 ετών μπαίνουν σε κλειστούς χώρους με την επίδειξη του αρνητικού αποτελέσματος rapid test, είχε δηλώσει νωρίτερα στην ΕΡΤ ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στον ΑΝΤ1.

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους παραδέχθηκε ότι το ποσοστό εμβολιασμού στα παιδιά είναι

όντως μικρό και πιο πίσω από το γενικό πληθυσμό. «Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε μια αύξηση σε αυτή την ηλικιακή ομάδα. Ήδη έχουν εμβολιαστεί 140.000 παιδιά ηλικίας 12 με 17.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοπoιεi: Εpwτικές Επιστρoφές «Σημαδεύoυν» Το Παpόν Σε 3 Ζώδια

Aνακοίνωση-Κ@λοτούμπα από Άδωνι

Μόλις έγινε γνωστή η ανατροπή με την είσοδο ανηλίκων σε καταστήματα εστίασης με rapid test, ο υπουργός ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε παρέμβαση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» προσπαθώντας να πείσει πως δεν υπήρξε καμία διόρθωση ως προς την είσοδο των ανήλικων σε καταστήματα της εστίασης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης παρενέβη μετά από ΦΕΚ που κυκλοφόρησε και απαιτούσε από παιδιά

και εφήβους 12 με 17 ετών να φέρουν αποκλειστικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Πρoειδοποιεi: Γυρiζει Ο «Tpoχός» Σε Έpwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη αυτό που κυκλοφόρησε ήταν ένα ηλεκτρονικό draft και όχι το πραγματικό ΦΕΚ, το οποίο όπως είπε το υπέγραψε την Κυριακή το βράδυ και έχει αριθμό φύλλου κυβερνήσεως

Όπως είπε το χαρτί που κυκλοφόρησε ως ΦΕΚ δεν έχει αριθμό φύλλου κυβερνήσεως, ενώ είναι άγνωστο ποιος το εξέδωσε. «Δεν κυκλοφόρησε από την κυβέρνηση» είπε και πρόσθεσε ότι έκανε την παρέμβαση στον ΑΝΤ1 προκειμένου να μην δημιουργείται ανασφάλεια στον κόσμο.

«Δεν υπήρξε καμία διόρθωση. Μια ΚΥΑ έχω υπογράψει στην οποία αναφέρει ότι οι ανήλικοι μπαίνουν στα μαγαζιά με rapid test», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...