Άση Μπήλιου Για ΜETA Την Χθεσιvή Παvσέληvο: Καταστpοφικές «Συvέπειες» Σε Εpwτικά & Xρήμα Για 5 Ζώδια

0
1871

Άση Μπήλιου Για ΜETA Την Χθεσιvή Παvσέληvο: Καταστpοφικές «Συvέπειες» Σε Εpwτικά & Xρήμα Για 5 Ζώδια

Ποια είναι τα ζώδια που επηρεάζονται αρνητικά;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.Όπως αναφέρει η κορυφαία αστρολόγος στο asibiliou.gr η Σελήνη πέρασε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει…

Όπως αναφέρει η κορυφαία αστρολόγος Άση Μπήλιου στο asibiliou.gr η Σελήνη πέρασε

χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο σταθερό αυτό ζώδιο, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο και δημιουργώντας μια πιο πιεστική ατμόσφαιρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Λίτσα Πατέρα Πρoειδοποιεί Για Αποψιvή Πανσέληvο: Αλλάζoυν «ΟΛA» Σε Έρwτα-Xpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Είναι όμως μια πιο πρακτική και γήινη Σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με τις βασικές μας προτεραιότητες και να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας. Προς το βράδυ, όταν αρχίσει να πιάνει την εμβέλεια του Ουρανού για να σχηματίσει σύνοδο μαζί του, δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει κάτι απρόοπτο, μια πληροφορία ή ένα συμβάν που ίσως μας αναστατώσει.

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για σήμερα 21/10/2021

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η σημερινή μέρα. Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με λογαριασμούς, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά να καταφέρετε κάτι μέσα στη μέρα γι’ αυτά. Από την άλλη, είναι από τις ημέρες που μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία κι αυτή ακριβώς την τάση σας πρέπει να περιορίσετε, αν δεν θέλετε να μετανιώσετε για μια παρορμητική αγορά. Τις μεσημεριανές ώρες ίσως είναι λίγο δύσκολο να συνεννοηθείτε με έναν συνεργάτη ή με κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας, πάνω σε κάποιο ζήτημα που πιθανώς αφορμή να είναι μια διαφωνία για καθαρά υποκειμενικούς λόγους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται από χθες το βράδυ στο ζώδιο σας, κάνοντας τη σημερινή μέρα πολύ «δική» σας, κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Φυσικά μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας στο δικό τους. Από τη μια είστε πρόθυμοι να δείξετε συμπάθεια, τρυφερότητα και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη μπορεί να σας ασκείται μεγαλύτερη πίεση από κάποιον υψηλά ιστάμενο στον χώρο εργασίας ή να υπάρχει κάτι που σας ζορίζει στην ίδια τη δουλειά. Η τάση σας σήμερα είναι να είστε υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Μην αφήσετε μια διαφορά αντίληψης ή πεποιθήσεων να περιορίσει τη δράση σας ή να ανακόψει την πορεία σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Oλική Mεταμόpφωση»: Την Ξανθιά Τoυ GΝΤΜ, Σήμεpα Θα Την ‘ZHΛEYAN’ Μέχpι & Οι Nικήτριες (Pics)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια αρκετά «εσωστρεφής» μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον. Από την άλλη, δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας και δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε, αν μπορείτε τελικά να αποφύγετε το συγχρωτισμό με άλλους. Ξεκουραστείτε, μαζέψτε δυνάμεις, κάντε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και ακούστε το ένστικτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη συλλογική δουλειά επηρεάζει η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας, να κάνετε κάποια συνάντηση μαζί τους και να «ρίξετε» όλοι ιδέες για να κάνετε αποτελεσματικότερα τη δουλειά σας. Από την άλλη, είναι μια πιο κοινωνική Σελήνη και μάλιστα ιδιαίτερα βοηθητική για να δείτε φίλους, να τους εκμυστηρευτείτε τις σκέψεις, τις αγωνίες και τα συναισθήματα σας, αλλά και να περάσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Η Πέμπτη προσφέρεται, εκτός των άλλων, για να δείτε πιο πρακτικά τους στόχους σας και να αναλάβετε δράση, ώστε να τους υλοποιήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα «Kάψει» Kαρδιές H Aποψιvή Παvσέληνος: Tα 3 Τυχεpά Ζώδια Που Θα Έχoυν Καpμική Επαvασύνδεση

ΛΕΩΝ

Πιο κουραστική και απαιτητική η σημερινή μέρα που βρίσκει τη Σελήνη να διατρέχει το πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα. Φαίνεται ότι θα εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια σύσκεψη ή να συζητήσετε για θέματα της καριέρας σας. Σήμερα θα είναι ακόμη δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας, μολονότι δεν συνηθίζετε να αποκαλύπτετε σε όλους δημοσίως πώς νιώθετε. Έτσι, αν κάτι δεν πάει καλά ή δεν νιώθετε εσείς καλά, αποφύγετε την έκθεση σε πολύ κόσμο για να μπορείτε πιο εύκολα να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Προς τις βραδινές ώρες μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική εξέλιξη σε θέματα της δουλειάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως είναι δύσκολο σήμερα να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, μιας και κάτι φαίνεται να απασχολεί το μυαλό σας, ενδεχομένως κάτι που αφορά τα επαγγελματικά σας ή ακόμη και την καθημερινότητα σας και σας πιέζει. Είναι μια μέρα πάντως που προσφέρεται για να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με θέματα σπουδών οι νεότεροι ή τα πλάνα σας γενικά για το μέλλον. Προσπαθήστε να μείνετε θετικοί και βρείτε εναλλακτικές για να σπάσετε τη ρουτίνα (δείτε μια ταινία, βγείτε να περπατήσετε, διαβάστε ένα βιβλίο ή περιηγηθείτε στο διαδίκτυο για να ταξιδέψει το μυαλό σας) το βράδυ που η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού σάς κάνει πιο ανήσυχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης Προειδοποιεi Για Παvσέληνο Οκτωβρioυ: Φτάvουν Δυvατές «Aλλαγές» Σε Έρwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Η κυκλοθυμία σας θα είναι ορατή σήμερα, ενώ θα έχετε την τάση να βιώνετε πιο έντονα και τα συναισθήματα σας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σε μια ερωτική σχέση. Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με άτομα που ξέρετε ότι επηρεάζουν πάντα τη διάθεση σας ή προσπαθούν να σας «φορέσουν» τη δική τους. Ακόμη, είναι μια μέρα που καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας (ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κάρτες, εφορία, λογαριασμούς, κλπ.). Μάλιστα μπορεί, παρά το άγχος σας, να υπάρξει στο τέλος της μέρας μια θετική είδηση σε σχέση με τα οικονομικά ή να δεχτείτε βοήθεια από κάποιο μέλος της οικογένειας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σάς απασχολούν περισσότερο σήμερα, καθώς η Σελήνη κινείται στον Ταύρο και στο 7ο ηλιακό σας σπίτι. Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας. Όπως πάντα, σε όλα η καλύτερη λύση είναι ο διάλογος, ίσως όμως νιώθετε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Σε ερωτικό επίπεδο έχει ενδιαφέρον η μέρα αν είστε αδέσμευτοι, διότι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία ή ακόμη μπορεί να προκύψει και μια πρόταση για συνεργασία. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους άλλους, διότι μπορεί τα πράγματα να ξεφύγουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σάς καλεί να στραφείτε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και να επιλύσετε εκκρεμότητες, που αφορούν στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού, αλλά και στην υγεία σας. Αξιοποιήστε τη σταθερότητα της Σελήνης αυτής για να έχετε μακρόχρονα αποτελέσματα, αν για παράδειγμα αποφασίσετε να ξεκινήσετε πιο υγιεινή διατροφή ή κάποιο σπορ ή χόμπι, ώστε να μην τα εγκαταλείψετε. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική αν θέλετε να ξεκινήσετε και μια δίαιτα, καθώς η Σελήνη τετραγωνίζει τον Κρόνο. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους στο περιβάλλον σας, καθώς θα έχετε μια τέτοια τάση. Αν κάτι δεν πήγε όπως θα θέλατε στο παρελθόν, με το να αυτομαστιγώνεστε απλά χάνετε χρόνο και την καλή σας διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου δίνει έμφαση στη διασκέδαση, τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά. Είναι από τις θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι ή τα παιδιά σας το βράδυ. Από την άλλη, μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για ένα οικονομικό ζήτημα ή μπορεί να έρχεται ένας αυξημένος λογαριασμός που σας πιέζει σε οικονομικό επίπεδο. Μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε ακόμη στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου που σας επηρεάζει μέχρι αύριο. Άρα, ακόμη χρειάζεται να είστε υπομονετικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, μακριά από πολλές κοινωνικότητες. Μακάρι να μπορέσετε να βρείτε χρόνο να μείνετε περισσότερες ώρες σπίτι και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας ξεκουράζει και δεν σας καταπονεί πνευματικά ή ψυχικά. Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας, μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε μια πρακτική λύση. Προσέξτε ακόμη και θέματα υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τις θετικές, μολονότι όχι τόσο ξεκούραστες, η σημερινή μέρα για σας. Το μυαλό σας τρέχει στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, τα μελλοντικά σας σχέδια σπουδών ή δουλειάς. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, συμφωνίες είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας. Μπορεί κάποια γυναίκα από το συγγενικό ή φιλικό σας περιβάλλον να σας απασχολήσει περισσότερο. Επειδή βρισκόμαστε ακόμη στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου, μπορεί να νιώθετε λίγο ταραγμένοι και σήμερα, όπως και την αυριανή μέρα που θα ολοκληρωθεί η επιρροή της… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...