Φτάvουν Mέγαλα ‘Δpάματα’ Γι’ Aυτα Τα 6 Ζώδια: Σκληpά Λoγια, «Pήξεις» Και Xωρισμoi Μέσα Στο Φθιvόπωρο

0
3359

Φτάvουν Mέγαλα ‘Δpάματα’ Γι’ Aυτα Τα 6 Ζώδια: Σκληpά Λoγια, «Pήξεις» Και Xωρισμoi Μέσα Στο Φθιvόπωρο

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο Φθιvόπωρο;

Το καλοκαίρι τέλειωσε πλέον και επισήμως και από την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου τα άστρα βαραίνουν πάνω από κάποια ζώδια που θα δουν τη σχέση τους να εξανεμίζεται. Έχουμε ήδη μιλήσει…

Το καλοκαίρι τέλειωσε και επισήμως και από την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου

τα άστρα βαραίνουν πάνω από κάποια ζώδια που θα δουν τη σχέση τους να εξανεμίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τα 5 Ζώδια Που Λέvε «Αvτίο» Στην Μοvαξιά: Η Σύvοδος Σελήvης Με Εpμή MAΣ Φέρvει Ερwτικές Επιστρoφές

Ένα παλιό τραγουδάκι των ‘90s έλεγε: «έπιασε βροχή, αγάπη καλοκαιρινή, φθινόπωρο ξανά και η ζωή μου αδειανή»! Δεν είναι πρωτότυπο ένα ζευγάρι να πέφτει χωρίς αλεξίπτωτο από την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, στη μελαγχολία του φθινοπώρου.

Έχουμε ήδη μιλήσει για ζωδιακούς συνδυασμούς που καλό θα ήταν να μείνουν μακριά έτσι κι αλλιώς, στον τομέα του έρωτα. Ωστόσο, υπάρχουν καποια ζώδια εκεί έξω που καλό θα ήταν να προετοιμαστούν για χωρισμό.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πpώτο Lockdown «Mόvο» Για Avεμβολίαστους: Τα NEA Μέτρα Που Tους Περιμέvουν Aπό Δευτέpα (Vid)

Ταύρος

Όσο κι αν διακρίνονται για τη σταθερότητά τους, οι αλλαγές στον καιρό, αλλά

και οι δυσκολίες όλης της χρονιάς θα βαρύνουν πολύ στη σχέση τους. Οι αστρολόγοι συμφωνούν πως είναι πολύ δύσκολο να τελειώσει αυτή η χρονιά αναίμακτα, πράγμα που σημαίνει πως οι Ταύροι θα πάρουν το δισάκι τους στον ώμο και θα ακολουθήσουν μοναχικό δρόμο.

Η ανεμελιά των διακοπών τελειώνει, οι υποχρεώσεις ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και όσο κι αν προσπαθήσουν να σώσουν τη σχέση τους, το αποτέλεσμα της μάχης φαίνεται προεξοφλημένο. Το καλό της υπόθεσης είναι πως ίσως ένα ζώδιο που εμμένει τόσο στη σταθερότητα να έχει έτσι, μια ευκαιρία για αλλαγές που τις έχεις ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Παγώvει Tο Aίμα: Η Ιωάvvα Δείχvει Για Πρώτη Φοpά Tο Πpόσωπό Της Mετά Tην Φpικτή Eπiθεση Mε Tο Bιτpιόλι (Pics)

Δίδυμοι

Όσο ήσασταν αγκαλιά πλάι στο κύμα και εξερευνούσαν μαζί με το ταίρι τους τις παραλίες,

τα προβλήματα έμοιαζαν μικρά. Η επιστροφή στο σπίτι μεταφράζεται σε βαρετή καθημερινότητα, ώρες μακριά από το έτερον ήμισυ και καβγάδες που θα συρρικνώσουν τον καλοκαιρινό έρωτα των Διδύμων.

Αν και επιπόλαιοι, οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι πως θα παλέψουν για να κρατήσουν τη σχέση τους. Το γεγονός πως θα αποδειχθεί άσκοπη σπατάλη δυνάμεων είναι μια τελείως άλλη υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σκέτη Αυτοκοvία- To Επiσημο Πόpισμα Για Το Θαvατηφόρο Τροχαίο! Με Tόσα km Έτpεχε Ο Mad Clip Kατά Την Πpόκρουση (Vid)

Καρκίνοι

Ευαίσθητοι όσο κανένα άλλο ζώδιο, οι καρκίνοι πάντοτε δυσκολεύονται με τις αλλαγές,

ακόμη κι αν αυτές έχουν να κάνουν απλά με την ανάγκη να κατεβάσουν πιο ζεστά ρούχα από τη ντουλάπα. Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές δυσκολίες ως τα τέλη του χρόνου, αρχής γενομένης από το φθινόπωρο, πράγμα που ίσως σημάνει και έναν χωρισμό.

Τα ζώδια τον Καρκίνων θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς οι μήνες που ακολουθούν θα τους αναγκάσουν να λάβουν σκληρές και αναγκαίες αποφάσεις για το μέλλον. Κάτι μας λέει πως το παλιό τραγουδάκι «μη μου μιλάς για καλοκαίρια» θα παίξει πολύ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bάσω Λασκαράκη: Eγκυoς Στo Δεύτερo Παιδi; Η Aπoκάλυψη MΕΣA Aπό Tο Νοσoκομεiο- (Ρics)

Λέων

Η μελαγχολία του φθινοπώρου θα πέσει βαριά πάνω από τα κεφάλια των Λεόντων.

Από αυτή την περίοδο και ως το τέλος του χρόνου, οι ρωγμές στη σχέση θα ανοίγουν διαρκώς, ώσπου το υφαντό του έρωτα να μην μπορεί να μείνει σε ένα κομμάτι.

Είναι ώρα για το ζώδιο του Αυγούστου να το πάρει απόφαση, να βγει από μια σχέση που αποτελεί μόνο πηγή στρες και να περάσει χρόνο με τον εαυτό του προκειμένου να σκεφτεί τι πραγματικά θέλει από τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Zωή… «Kόλαση» Για Tους Αvεμβολiαστους: Nέα Μέτρα & «Μπλόκο» Σε Iσχύ Από Τις 13 Σεπτεμβρiου

Ζυγός

Δύσκολες οι προβλέψεις στον τομέα των σχέσεων το φθινόπωρο και για τους Ζυγούς.

Τα ζώδια της ισορροπίας δεν θα αντέξουν να κρατούν τα μπόσικα με το ταίρι τους, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Στην άκρη του τούνελ όμως, στο οποίο μπαίνουν τώρα, οι ζυγοί βλέπουν άπλετο φως. Θα ανασυνταχθούν πολύ γρήγορα από τον χωρισμό και θα ανοίξουν πανιά για άλλες περιπέτειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aση Mπήλιου Για Αφροδiτη Στον Φλογεpό Σκοpπιό: Εpwτικές Επιστρoφές «Αvατρέπουν» Το Παpόv Για 5 Ζώδια

Αιγόκερως

Αν υπάρχει ζώδιο που αδυνατεί να αποδεχτεί την ήττα, το γεγονός πως χάνει τον έλεγχο, αυτό είναι του Αιγόκερου. Το 2021 όμως έρχεται να ταρακουνήσει τη γη κάτω από τα πόδια τους! Από το φθινόπωρο θα νιώθουν όλο και πιο μακριά από το άλλο τους μισό, τόσο που θα φτάσουν να μην το αποζητούν πια.

Φαίνεται πως όσο control freak και να είναι τα ζώδια αυτά, ο χωρισμός μέχρι τα Χριστούγεννα μοιάζει αναπόφευκτος… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...