Τροχαίο Γαλαξίδι: Σκηvές Αpχαίας Τpαγωδίας Στη Κηδεία Των Παιδιών Που Έσβησαν Στην Άσφαλτο (Pics)

0
928

Τροχαίο Γαλαξίδι: Σκηvές Αpχαίας Τpαγωδίας Στη Κηδεία Των Παιδιών Που Έσβησαν Στην Άσφαλτο (Pics)

Με θλίψη αλλά και ερωτηματικά η κηδεία.

Τελευταία πράξη του δράματος, στο Γαλαξίδι, καθώς τελέστηκε η κηδεία του 24χρονου, που μαζί με την 21ενός ετών φίλη του σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο…

Με θλίψη αλλά και ερωτηματικά η κηδεία.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Παναγιώτη, στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη στο Γαλαξίδι. Τον αποχαιρέτησαν με δυνατό χειροκρότημα και σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Τελευταία πράξη του δράματος, στο Γαλαξίδι, καθώς τελέστηκε η κηδεία του 24χρονου, που μαζί με την 21ενός ετών φίλη του σκοτώθηκαν σε τροχαίο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, που κλήθηκαν να αποχαιρετήσουν το παιδί τους

τόσο πρόωρα, μετά από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε λίγα μόνο μέτρα από το σπίτι που έμεναν στο Γαλαξίδι.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου επί της Εθνικής Οδού Ιτέας-Αντιρρίου στο ύψος του Γαλαξιδίου και τη στιγμή που το μαύρο κατέβαινε προς τη γέφυρα του Γαλαξιδίου, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε δέντρο, με τα δύο νεαρά άτομα να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο. Οι δυο νεαροί γυρνούσαν από νυχτερινή διασκέδαση όταν το νήμα της ζωής τους κόπηκε αιφνίδια.

Την ίδια ώρα χθες, στη Χαλκιδική, τελέστηκε και η κηδεία της 21 ετών Βιργινίας, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα, βουβοί και αμήχανοι μπροστά στο δράμα της οικογένειας…

Δείτε τις πρώτες εικόνες στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...