«Πάγωσε» η Eλληvική Showbiz: Mετά Από 18 Χρόvια Και 2 Παιδιά Οpιστικό Τέλoς Για Το Πασίγvωστο Zευγάρι (Pics)

0
1943

«Πάγωσε» η Eλληvική Showbiz: Mετά Από 18 Χρόvια Και 2 Παιδιά Οpιστικό Τέλoς Για Το Πασίγvωστο Zευγάρι (Pics)

Αφωνη στη κυριολεξία η εγχώρια Showbiz.

Κανείς δεν περίμενε αυτό τον χωρισμό. Κι όμως, με μια λιτή ανακοίνωση, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, αφού ανακοίνωσαν δημόσια ότι παίρνουν…

Κανείς δεν περίμενε αυτό τον χωρισμό.

Αφωνη στη κυριολεξία η εγχώρια Showbiz.

Τονίζουν πάντως, πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι’ αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους.

Κι όμως, με μια λιτή ανακοίνωση, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, αφού ανακοίνωσαν δημόσια ότι παίρνουν διαζύγιο.

Ύστερα από 18 χρόνια κοινής ζωής και δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο,

η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης (15.07.2021) την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο.

Τον χωρισμό τους έκανε γνωστό ο Γιώργος Αρσενάκος, μάνατζερ της γνωστής τραγουδίστριας.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι’ αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους.

Δείτε πιο κάτω την ανακοίνωση:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης»… πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...