Η Απίστευτη Μεταμόpφωση Της… «Κακοκουρεμέvης» Pαφαέλας Mετά Tην Αποχώpηση Από Το GNΤΜ (Pic)

0
79

Η Απίστευτη Μεταμόpφωση Της… «Κακοκουρεμέvης» Pαφαέλας Mετά Tην Αποχώpηση Από Το GNΤΜ (Pic)

Πήγε κόντρα στο συμβόλαιό της.

Απίστευτη μεταμόρφωση- Όπως ήταν λογικό, η κοπέλα έσπευσε να αλλάξει αμέσως τα μαλλιά της με το που βγήκε από το παιχνίδι. Την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του GNTM είδε στο επεισόδιο της…

Πήγε κόντρα στο συμβόλαιό της.

Άλλαξε αμέσως τα μαλλιά της με το που βγήκε από το παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Eίvαι Τα 4 Zευγάρια Ζωδίων, Που ΔEN «Πρόκειται» Να Τα Xωpίσει Καvεiς

Την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του GNTM είδε στο επεισόδιο της Δευτέρας η χορεύτρια Ραφαέλα Ροδινού, η οποία μερικές ημέρες πριν είχε αποτελέσει πρώτο θέμα συζήτησης στα social media και τις τηλεοπτικές εκπομπές λόγω του… -κατά κοινή ομολογία- απαράδεκτου makeover στο οποίο την υπέβαλλαν μέσα στο παιχνίδι.

Η 24χρονη παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων αναγκάστηκε να υποστεί το χειρότερο makeover στην ιστορία του ελληνικού GNTM, με τη νέα της εικόνα να γίνεται viral για διόλου κολακευτικό λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Oκτωβρίου MAΣ ‘Kρύβει’ Εκπλήξεις: Γυρiζει Επιτέλoυς Ο «Τρoχός» Σε Έpwτα-Χpήμα Για 5 Ζώδια

«Back to Normality! Το ζήσαμε και αυτό. Ευχαριστώ τόσο πολύ για τα όμορφα μηνύματα

ρε παιδιά, αλήθεια! Να είστε αληθινοί, να είστε δημιουργικοί, να μην φοβάστε να εκτεθείτε ή να τσαλακωθείτε! Δημιουργήσατε αναμνήσεις! Ευχαριστώ την παραγωγή του @gntmgr για την όμορφη συνεργασία και τους κριτές φυσικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eφτασε Το Τρίγωvο Aρη-Δiα & MAΣ Φέρvει Aλλαγές: Ερwτικές Επιστρoφές «Διεκδικoύν» Θέση Στο Παρόv Για 3 Ζώδια

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ την @vicky_koulianoy και τον αγαπημένο coach @yiorgoskaravas_official για τις πολύτιμες συμβουλές τους και για το ήθος τους γιατί αυτά τα παραδείγματα είναι προς μίμηση!

Υστ1: επειδή δεν είμαι καμία σνομπ βάζω στόχο δημόσια από σήμερα να απαντήσω

σε οοοολα τα μηνύματα. Υστ2: the best are yet to come. Goodnight», έγραψε στο instagram της μετά την προβολή της αποχώρησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σε Πελάγη Eυτυχiας H Μαpία Μπεκατώpου: Αvακοίνωσε Δημόσια Tα Eυχάpιστα & Έπεσαv «Βpοχή» Οι Eυχές (Pic)

Η μεγάλη έκπληξη, όμως, ήρθε το πρωινό της Τρίτης, στην προγραμματισμένη της εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή του Star.

Κόντρα στο συμβόλαιό της, η ίδια αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της με το που βγήκε από το παιχνίδι, προκειμένου να διορθώσει -όσο αυτό είναι εφικτό- την κατάσταση. Έτσι, υιοθέτησε ένα ανδρόγυνο look, με κοντά μαλλιά, κόβοντας τελείως τα τσουλούφια τα οποία την ανάγκασαν να δεχτεί οι επαγγελματίες κομμωτές που συνεργάζονται με το ριάλιτι του Star… πηγη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπαvασύνδεση «ΣΠAEI» Kαvόνες Σε Aυτά Τα 5 Ζώδια

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη νέα της εικόνα:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...