Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοποιεί!! Η Tύχη «Xτυπάει» Eπιτέλoυς τη Πόρτα σε Αυτά τα 3 Ζώδια

0
2386

Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοποιεί!! Η Tύχη «Xτυπάει» Eπιτέλoυς τη Πόρτα σε Αυτά τα 3 Ζώδια

Δες τώρα τι λέει για το δικό σου ζώδιο… Ποια ζώδια θα είναι τελικά αυτά τα τυχερά?

Αναλυτικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις και να ακολουθήσετε κάτι νέο. Ποιά από τα ζώδια θα έχουν επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Πως θα κυλήσει η μέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά?

Οι προβλέψεις της ημέρας (24/9) από την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ:

Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε. Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η ημέρα, παρόλο που κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φρiκη Στο Ηράκλειο: Πέταξαv Στα Σκoυπiδια Bρέφoς Mέσα σε Tάπερ

ΤΑΥΡΟΣ:

Αφήστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Μην μεταφέρετε προβλήματα στο σπίτι σας, γιατί θα καταστρέψετε μια όμορφη μέρα. Διάφορα εξωτερικά γεγονότα, σας κάνουν από τη μία να είστε δυνατοί, αλλά από την άλλη να φέρεστε εριστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις και να ακολουθήσετε κάτι νέο. Μια οικογενειακή αναταραχή ίσως ανατρέψει τα σχέδιά σας, αλλά θα ομορφύνει το κλίμα ανάμεσά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Έγιvε Iσχυρός Σεισμός στην Χώρα

ΛΕΩΝ:

Συζητήστε και διαπραγματευτείτε ότι έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας. Προφυλαχθείτε από εκπλήξεις δυσάρεστες και αποφύγετε ευθύνες που πάνε να σας επιρρίψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακούστε αγαπημένα πρόσωπα τι έχουν να σας πουν και μην παίρνετε αψήφιστα τις συμβουλές τους. Κρατήστε ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που θα γίνουν και θα αφορούν τρίτα πρόσωπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Παvικός στα LIDL: Πoιο Πρoϊόν στα 10€, Eνώ στα Kαταστήματα έχει 100 €… Xαμός στα ταμεiα

ΖΥΓΟΣ:

Μη δώσετε αφορμές να γίνουν σχόλια και να ειπωθούν πικρά λόγια πίσω από την πλάτη σας. Ανανεωθείτε και φροντίστε να πλησιάσετε όσο μπορείτε το σύντροφό σας για να ομορφύνετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Μην παρασυρθείτε σε μυστικές συμφωνίες ή επαφές που θα υπάρχουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Για κανένα λόγο μην διακινδυνέψετε το καλό σας όνομα, αλλά και το κύρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Τα διλήμματα που θα έρθουν στο προσκήνιο θα αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή. Βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και προωθήστε τα οικονομικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η έμπνευση δε θα σας λείπει αν οι προσπάθειές για ανάπτυξη της κοινωνικότητάς σας δε είναι υπερβολικές. Βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και κάντε τη μέρα αρκετά πιο ενδιαφέρουσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Οι στόχοι που έχετε βάλει θα επιτευχθούν πιο εύκολα και η κοινωνική σας ζωή θα πάρει ευχάριστη τροπή. Ίσως οι αναθεωρήσεις σας να μετατρέψουν τον ενθουσιασμό σας σε σκεπτικισμό.

ΙΧΘΥΣ:

Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα είναι απότομες και εκρηκτικές, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες. Κάποιες από τις επαφές που θα κάνετε θα δημιουργήσουν ευχάριστο κλίμα…..Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...