Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό: Γι’ Αυτά τα Ζώδια Έρχονται Eντονες και Mοιραίες καταστάσεις

0
260

Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό: Γι’ Αυτά τα Ζώδια Έρχονται Eντονες και Mοιραίες καταστάσεις

Πολύ έντονα και μοιραία αυτά που θα συμβούν…

.

Tι επιφυλάσσει στα 12 Ζώδια αυτό το αστρικό φαινόμενο?

Ο ανάδρομος Ερμής ως γνωστόν, ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις.

Από τις 5 έως τις 11 Οκτωβρίου, ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία συναντιέται με τον Ηλιο και συμπορεύονται στο αέρινο, αρμονικό και αναποφάσιστο ζώδιο του Ζυγού.

Μια πολυ ευνοϊκή όψη για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους πρωτίστως, αλλά και για Κριούς, Λέοντες και Τοξότες δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> H Εpωτική Αφροδίτη στη Παρθένο!! Αυτά τα Ζώδια να Είναι Ετοιμα για το Μεγάλο Εpωτα

Ας Δούμε τι επιφυλάσσει στα 12 Ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η σχέση σου και ο τρόπος που την αντιμετωπίζεις χρειάζονται αλλαγές. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής σε επηρεάζει άμεσα, μιας και συντελείται στο απέναντί σου ζώδιο, τον Ζυγό. Είσαι από αυτούς που θα βιώσουν πιο έντονα τις δυσκολίες επικοινωνίας με το ταίρι σου. Το πρόβλημα όμως δεν είναι στα λόγια αλλά στον τρόπο σκέψης που κρύβεται πίσω από αυτά. Είστε και οι δύο ικανοποιημένοι από αυτή τη σχέση; Έχετε ξεκάθαρους όρους μεταξύ σας; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς τι μπορεί να κάνετε λάθος με τον/τη σύντροφό σου και να αλλάξεις -αν χρειαστεί- τους όρους της σχέσης σας. Αν υπάρχουν πράγματα για τα οποία αρνιόσασταν να μιλήσετε, ίσως τώρα οι καταστάσεις να σας αναγκάσουν να το κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οργάνωσε την καθημερινότητά σου, φτιάξε πλάνο και βάλε προτεραιότητες.


Ίσως να χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις επαγγελματικές σου επιλογές, αν και τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Αντί αυτού, προσπάθησε να βελτιώσεις τον τρόπο που δρας στο χώρο εργασίας σου. Φρόντισε να έχεις σωστή επικοινωνία με τους συναδέλφους σου και επένδυσε στην ομαδική δουλειά, γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει εμπόδια σε αυτόν τον τομέα. Είναι, επίσης, μια καλή ευκαιρία να αναθεωρήσεις τη σχέση με το σώμα σου και να αναρωτηθείς πόσο υγιής είσαι και νιώθεις. Μην μπεις όμως τώρα σε δίαιτα και μην ξεκινήσεις τώρα γυμναστική, γιατί μπορεί να τα διακόψεις όλα σύντομα. Όμως, σκέψου τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σώμα σου. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία , θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα πράξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΕKTAKΤΟ: Δείτε Φωτό σε Ποια Περιοχή Χιονίζει τώρα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι στα καλύτερά της την περίοδο του ανάδρομου Ερμή. Ίσως να κρίνεις τον εαυτό σου λίγο πιο αυστηρά απ’ ό, τι συνήθως. Ίσως να επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά. Αλλά μην κρίνεις τον εαυτό σου βασιζόμενος/η στον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι. Αυτό που οφείλεις στον εαυτό σου είναι να σκεφτείς πώς θα γίνεις πιο δημιουργικός/ή, πώς θα εκφράσεις τη μοναδικότητά σου. Ψάξε να βρεις την έμπνευση που θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου. Ίσως να αναλογιστείς περιόδους της ζωής σου που ήταν πιο ευχάριστες ή που φαίνονται σήμερα πιο ευχάριστες. Θυμήσου τι ήταν αυτό που σε έκανε ευτυχισμένο/η τότε και επανέφερε τη φλόγα στη ζωή σου. Με τον ανάδρομο Ερμή στον 5ο Οίκο σου, θα χρειαστεί να ανακτήσεις την παιδικότητα και την αισιοδοξία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπίτι και η οικογένεια αποτελούν σημαντικούς παράγοντες στη ζωή κάθε Καρκίνου. Θα νιώσεις έντονη την επίδραση του ανάδρομου Ερμή στους τομείς αυτούς, μιας και η επικοινωνία με τα συγγενικά σου πρόσωπα δυσκολεύει. Ίσως να νιώθεις ότι το σπίτι σου δεν είναι ακριβώς έτσι όπως το ήθελες. Σκέψου τι αλλαγές πρέπει να γίνουν στη σχέση σου με την οικογένειά σου αλλά και στον χώρο του σπιτιού σου. Μην ξεκινήσεις όμως ανακαινίσεις ή μετακομίσεις, όσο κι αν νιώθεις την ανάγκη για αλλαγές εδώ και τώρα. Ο ανάδρομος Ερμής πρέπει να σε κάνει κυρίως να σκεφτείς τι αλλαγές πρέπει να γίνουν στο σπίτι σου παρά να δράσεις. Σε ένα συναισθηματικό επίπεδο, ίσως να νιώσεις ότι έχει έρθει η ώρα να απαλλαγείς από κληροδοτημένους τρόπους συμπεριφοράς. Ό, τι διδάχτηκες απ’ τους γονείς σου, δεν χρειάζεται να το ακολουθείς και να το αναπαράγεις για πάντα στη ζωή σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από Πάνο Καλίδη: «Είδα στη Κάμερα τη Νταντά του Παιδιού μου να…»

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή ανάδρομο στον 3ο Οίκο, της επικοινωνίας και των μετακινήσεων,


η επιρροή του γίνεται ιδιαίτερα έντονη με επιπτώσεις στην καθημερινή σου ζωή. Σκέψου καλά πριν μιλήσεις και μην πιστεύεις ό, τι ακούς. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να γίνει επιθετικός και να δημιουργηθούν ξαφνικά προβλήματα με κοντινούς σου φίλους. Χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό για να αντιμετωπίσεις τις κρίσεις αυτές. Χρειάζεται όμως επίσης και να μένεις σιωπηλός/ή όταν χρειάζεται. Μην πιάνεσαι απ’ όποια λέξη ακούς για ν’ απαντήσεις. Τα λόγια μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικά όσο σου φαίνονται. Επίσης, αν έχεις ένα ραντεβού, ξεκίνα αρκετά πιο νωρίς απ’ το σπίτι, καθυστερήσεις και αναβολές είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναθεωρείς τις αξίες σου και επανασχεδιάζεις τον τρόπο με τον οποίο θα κατακτήσεις αυτά που θέλεις. Μπορεί να δεις μια σημαντική αλλαγή στην ιεράρχηση των επιθυμιών σου. Τι είναι αυτό που θα κάνει τη ζωή σου πιο ευχάριστη να την ζεις; Σταθερές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Αναρωτιέσαι κατά πόσο βγαίνεις κερδισμένος/η από τη σχέση σου και σκέφτεσαι κατά πόσο έχεις παγιδευτεί σε μια βαλτωμένη σχέση για χάρη της μονιμότητας. Επίσης, τα οικονομικά σου θα επηρεαστούν αρκετά από τον ανάδρομο Ερμή που μπορεί να φέρει καθυστερήσεις σε πληρωμές αλλά και αλόγιστο ξόδεμα χρημάτων. Αν η οικονομική σου κατάσταση είναι τον τελευταίο καιρό σφιγμένη, τότε τώρα είναι μια καλή περίοδος για να σκεφτείς το πώς θα βγάλεις περισσότερα χρήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Με ποιο ζώδιο είναι «ΓΡΑΦΤΟ» να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα?

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου, θα είσαι αυτός/ή που θα βιώσει με μεγαλύτερη ένταση την επίδρασή του. Θέτεις στον εαυτό σου ερωτήματα σχετικά με το πώς σε βλέπουν οι άλλοι και τι εικόνα θέλεις να προβάλεις. Ίσως να έχεις ένα ηττοπαθές βλέμμα απέναντι στον εαυτό σου στη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή. Φυσικά, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις αλλά αν θεωρείς πως χρειάζεσαι μια αλλαγή στην εικόνα σου, τώρα μπορείς να σκεφτείς ποια αλλαγή θα είναι αυτή. Μπορείς να θυμηθείς παλιά σου ταλέντα και να τα αξιοποιήσεις ξανά. Επίσης, μιας και ο τρόπος που επικοινωνείς δεν θα είναι και ο πιο ξεκάθαρος, προσπάθησε να δίνεις περισσότερες εξηγήσεις απ’ όσες νομίζεις πως χρειάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψάχνεσαι με τον εαυτό σου, ο Ερμής εγκαινιάζει μια περίοδο εσωτερικής ανασκόπησης. Οι προσωπικές σου σκέψεις σε απασχολούν πολύ ενώ τα λόγια των άλλων μπορεί να χάνονται στο βάθος του μυαλού σου. Αν μπορούσες να αποκοπείς από όλους και από όλα, θα το έκανες. Αυτό που σου χρειάζεται είναι να έρθεις ξανά σε επαφή με τον εαυτό σου. Τα όνειρά σου αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρουν, αισθάνεσαι πως το υποσυνείδητό σου προσπαθεί να σου μιλήσει και θέλεις να το αφουγκραστείς. Επειδή όμως ένας Σκορπιός μπορεί να χαθεί επικίνδυνα στην προσωπική του απομόνωση, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια σε προβλήματα που σε απασχολούν. Μην πιστέψεις ότι κανείς δε μπορεί να σε καταλάβει. Ίσως να ισχύει το ακριβώς αντίθετο, οι προβληματισμοί σου είναι εμφανείς σε όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έκλεισες Ραντεβού για Μανικιούρ? Αυτά Είναι τα 10 Κορυφαία Xρώματα στα Nύχια για το Φθινόπωρο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είτε από προσωπική σου επιλογή, είτε από επιλογή άλλων μπορείς να δεις τον εαυτό σου να απομακρύνεται από φίλους και γνωστούς. Αυτό που σου χρειάζεται είναι να βρεις ξανά τον εαυτό σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από τα θέλω και τα πρέπει των άλλων. Ίσως να νιώσεις πως οι άλλοι θέλουν να σε δεσμεύσουν, να σε βάλουν σε δικά τους καλούπια. Αυτό μπορεί να είναι λάθος, γι’ αυτό μη διακόψεις αυτήν την περίοδο φιλίες, γιατί μπορεί να το μετανιώσεις, όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία. Προσπάθησε να μη δημιουργήσεις αναταράξεις στον φιλικό σου κύκλο και αν χρειαστεί, δάγκωσε τη γλώσσα σου, πριν πεις κάτι που δεν πρέπει. Ο ανάδρομος Ερμή φαίνεται να σε αποξενώνει από κοντινούς σου ανθρώπους, οι οποίοι ίσως να μη σε εμπνέουν πλέον. Επικεντρώσου όμως στο τι έχετε κοινό παρά στο τι σας χωρίζει, γιατί οι σοβαρές αποφάσεις με ανάδρομο Ερμή δεν είναι και οι πιο σωστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώσε προσοχή στη δουλειά σου, ο ανάδρομος Ερμής απαιτεί να δείξεις απόλυτη προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα. Συνεργασίες ίσως να δυσκολεύονται ενώ η σχέση σου με τα αφεντικά να μην είναι και η καλύτερη αυτή την περίοδο. Δείξε όσο μπορείς συνέπεια και καλή διάθεση, για να προσπεραστεί χωρίς προβλήματα αυτή η δύσκολη περίοδος. Είναι επίσης πολύ πιθανό να αναρωτηθείς για το κατά πόσο σε ικανοποιεί η δουλειά σου και κατά πόσο οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται. Θέλεις να βελτιώσεις τη θέση σου στον χώρο εργασίας σου και να προκαλέσεις αλλαγές που θα ενισχύσουν το ηγετικό σου στάτους. Μην απαιτήσεις όμως πολλά τώρα, γιατί οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω. Δείξε πόσο Αιγόκερως είσαι, τελειοποίησε τη δουλειά σου, φέρε εις πέρας ό, τι σου ανατίθεται και η ανταμοιβή σου θα έρθει με την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 9/10.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξανασκέφτεσαι το μέλλον σου και νιώθεις έντονη την ανάγκη να υλοποιήσεις όνειρα που είχες αφήσει στην άκρη. Θέλεις να βρεις έμπνευση και αφορμή για νέες ιδέες που θα σε κάνουν να δεις διαφορετικά τον κόσμο. Διάβασε ένα βιβλίο που μπορεί να σου αλλάξει τελείως την οπτική σου απέναντι στη ζωή. Η πίστη σου στον εαυτό σου ίσως να κλονίζεται την περίοδο αυτή του ανάδρομου Ερμή, γι’ αυτό και χρειάζεσαι αφορμές να σχεδιάσεις ξανά το μέλλον σου. Η αισιοδοξία δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό της περιόδου αυτής και ίσως να νιώσεις ότι έχουν κοπεί τα φτερά σου. Μην αναλωθείς όμως σε σκέψεις που σε ρίχνουν, ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που θα σε ανεβάσει. Στην περίπτωση που ετοιμάζεσαι να ταξιδέψεις – όχι και η καλύτερη επιλογή- φρόντισε να έχεις οργανώσει τα πάντα με μαθηματική ακρίβεια..

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στον 8ο οίκο σου, κρυμμένα μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως. Ίσως μάθεις πράγματα που ανατρέπουν τελείως την εικόνα που είχες για κάποια άτομα, ακόμη και για τον/τη σύντροφό σου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αποδέξου την αλήθεια και δες πως μπορείς να πορευθείς με αυτήν. Μη βλέπεις όμως παντού εχθρούς και μυστικά. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο/η απέναντι στο ταίρι σου. Πριν όμως εκφράσεις την καχυποψία σου, αναλογίσου μήπως εσύ έχεις πιο πολλά να κρύψεις απ’ ό, τι ο/η σύντροφός σου. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει και ο Ερμής σου δίνει την ευκαιρία αυτή, έστω και μέσα από μια επίπονη διαδικασία. Φρόντισε όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος στις 9/10, να βρει τη ζωή σου με περισσότερη ειλικρίνεια και λιγότερα μυστικά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.