Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Του Σαββάτου! Συνάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞΥΠΝΑ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

0
4950

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Του Σαββάτου! Συνάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞΥΠΝΑ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις τoυ Σαββάτου;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; H Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και το εξάγωνο της με τον Ερμή και τον Άρη στην Παρθένο. Αυτή η συγκυρία θα προκαλέσει  αναταράξεις στα εpwτικά νερά κάποιων ζωδιών…

Η σημερινή μέρα διακρίνεται από μεγάλο αυθορμητισμό. Είναι ιδανική ημέρα

για να αντιμετωπίσουμε τα όποια ζητήματα έχουμε, με αισιοδοξία αλλά και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Σύνοδο Ερμή Με Αφροδίτη! Kαρμικές Επαvασυνδέσεις & NEΟΙ Δυνατοί Έρwτες Για 5 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζουν οι νέες όψεις είναι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί.

Οι αισθηματικές προβλέψεις τoυ Σαββάτου 7/5/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ξεθολώσει τη σκέψη σας, θα ηρεμήσετε, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να είστε σε θέση να αποφύγετε τις λανθασμένες ερωτικές κινήσεις.

Ηρεμία και αρμονία θα υπάρξει στη σχέση σας, ο ορθολογισμός θα είναι αυτός που θα νικήσει τα αρνητικά συναισθήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προβεί σε ερωτικές εξομολογήσεις που θα φέρουν ευχάριστες ταραχές. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, σας διαβεβαιώνω πως θα περάσετε πολύ όμορφα!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η μέρα θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα ερωτικά σας σχέδια. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι,

με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις ερωτικές σας βλέψεις, καταφθάνουν στιγμές έντονης ερωτικής έλξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γέροντας Παΐσιoς Για Άσχημα Όvειρα: «Όταν Bλέπεις Άσχημο Όνειρο, ΠΟΤΕ Nα Mην…»

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα εμφανιστείτε ήρεμοι και συγκαταβατικοί γεγονός που θα σας κρατήσει μακριά από ψυχοφθόρους ερωτικούς ανταγωνισμούς και ανούσιους καβγάδες. Σήμερα ο εγωισμός σας θα είναι συνειδητά περιορισμένος και η ηρεμία στην συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις.

Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να ακούσετε ένα είδος θέρμης ερωτικής εξομολόγησης, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε αυτά που θα ακούσετε!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας, να φανερώσετε και να εκδηλωθείτε, τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος,

θα πιάσει τόπο. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να αιφνιδιάσετε περνώντας σε απρόσμενες αποκαλύψεις, προμηνύεται έναρξη σχέσης. Πρόσωπο που μέχρι τώρα εμφανίζονταν ως φιλικό, θα τολμήσει να σας εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Φετινός Μάιoς Θα «Κάψει» Καρδιές! Τα 3 ‘Τυχερά’ Ζώδια Που Θα Έχουν Επαvασύνδεση ΜΕΣΑ Στο Μήνα

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας φέρει προοπτική για νέο ερωτικό ξεκίνημα, τώρα όλα θα στηριχτούν στις βλέψεις και στις αποφάσεις σας. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί σε πρόσωπο που θα έχει σοβαρές ερωτικές βλέψεις για εσάς,

ο έλεγχος της πορεία σας θα περάσει στα δικά σας χέρια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας ζωή, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση θα βρείτε ισορροπία και συναισθηματική αρμονία!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, έντονος συναισθηματισμός θα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας, ερωτική θα είναι η στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρετε τις ρομαντικές σας διαθέσεις.

Ευχάριστη κατάληξη θα έχει μια απρόοπτη συνάντηση σας με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να ανεβάσει την ψυχολογία σας, θα τονώσει τα αισθήματά σας. Σήμερα ακολουθήστε το ένστικτό σας, κατευθυνθείτε προς τα εκεί που γέρνει η καρδιά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έγκυος Η Ζέτα Μακρυπούλια? Όλη Η Aλήθεια «Aποτυπωμένη» Σε Μια Φωτo (Ρic)

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η λύση που θα προτείνετε σχετικά με μια ερωτική σας υπόθεση, θα τερματίσει τις εντάσεις, θα ανοίξει δίοδο για σταθερό ερωτικό μέλλον. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής ισορροπίας,

ένα γεγονός, ίσως μια εξομολόγηση, θα σας κάνει να δείτε το ερωτικό σας ταίρι με μια κάπως πιο δεσμευτική διάθεση. Για τους χωρισμένους που αναμένουν επανασύνδεση θα εμφανιστεί το κατάλληλο συμβάν!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει γεγονότα που δε θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στις διαθέσεις σας, τολμηρές πράξεις θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα αποκτήσετε καινούργιες επιθυμίες, θα σημειωθούν γεγονότα έντονων ερωτικών αλλαγών. Μια τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας με δυνατές προδιαγραφές, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή με ολοκαίνουργιο ταίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα ‘ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ’ Aυτά Τα 4 Ζώδια: Η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού Φέρvει «Ρήξεις» & Xωρισμoύς

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και θετικοί. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε ή να συναντηθείτε με μια παλιά σας αγάπη, απελευθερώστε τον αυθορμητισμό σας, μην φοβηθείτε να δείξετε με σαφήνεια αυτό που σκέπτεστε ή επιθυμείτε.

Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο ερωτικό, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μεταξύ σας νέο ξεκίνημα. Η απόφαση σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα σας βγει σε καλό!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οικεία και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στην θετική πλευρά των προσώπων και των καταστάσεων. Ετοιμαστείτε καταφθάνουν απρόβλεπτα ερωτικά ενδεχόμενα θετικής κατάληξης,

μια συνάντηση θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής. Θα ακουστούν λόγια που θα σας ωθήσουν σε νέα ερωτική κατεύθυνση παρά το ότι το πρόσωπο που θα συνομιλήστε ενδεχομένως να είναι παλιό και όχι καινούργιο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να βάλετε τάξη στην ερωτική σας ζωή, να οργανωθείτε και να αναλάβετε μεθοδική δράση. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε επίμαχα ερωτικά ζητήματα με αίσια κατάληξη.

Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα επανέλθει στην ζωή σας με διαφορετικά μυαλά, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε. Πολύ γρήγορα θα ‘ρθείτε σε συνεννόηση ίσως και σε νέα ερωτική αρχή!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ξεκαθάρισμα, στις συζητήσεις σας θα είστε ιδιαιτέρως ομιλητικοί και αρκετά αποκαλυπτικοί. Η θερμή και προσιτή σας στάση θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας ανοίξει την καρδιά του,

δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού. Με το πρόσωπο που ήδη διατηρείτε ερωτική σχέση θα δοθούν μεταξύ σας εξηγήσεις που θα βάλουν σε τάξη την μελλοντική σας πορεία…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...