Οι Εpwτικές Προβλέψεις Tου Σαββάτου: Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΞΥΠNAEI» Αvαμνήσεις Για 3 Ζώδια

0
738

Οι Εpwτικές Προβλέψεις Tου Σαββάτου: Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΞΥΠNAEI» Αvαμνήσεις Για 3 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Mε την σύνοδο Σελήνης/Δία στο ζώδιο του Υδροχόου, έρχονται τα πάνω κάτω στα αισθηματικά μας. Απρόσμενες καταστάσεις θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Οι πλανητικές όψεις φέρνουν άπλετη αυτοπεποίθηση και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Φρόντισε μόνο, να διατηρήσεις τον έλεγχο και να μην παρασυρθείς από επιπόλαιες πράξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Λίτσα Πατέρα Πρoειδοπoιεi Για Αφροδiτη Στον Σκoρπιό: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Επαvασυνδέσεις-Φωτιά Για 4 Zώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις του Σαββάτου 18/9/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η μέρα θα ενισχύσει την εξτρεμιστική σας τάση, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασυνήθιστες πράξεις. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας,

οι θερμές εpwτικές σας διαθέσεις θα σας κάνουν προσιτούς σε ένα καινούργιο πρόσωπο, που θα τολμήσει με άμεσο τρόπο να φανερώσει την έλξη του. Θετικοί θα είστε στις νέες εpwτικές περιπέτειες, θα υπάρξει ξάφνιασμα από απρόοπτο συμβάν!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σκέψη σας θα είναι ριζοσπαστική και απρόοπτη, θα ξεφυτρώσουν στο μυαλό σας νέοι τρόποι δράσης, θα επιλέξετε έναν μη συνηθισμένο τρόπο αντίληψης και αντιμετώπισης.

Η θετική ανταπόκριση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην εpwτική σας ζωή, περνάτε σε προτάσεις και πράξεις που θα εντυπωσιάσουν το άτομο που έχετε στο στόχαστρό σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Eμαθε Σε Ζωvτανή Mετάδοση: Απoφυλακίστηκε Ο Φονιάς Που «Οpκίστηκε» Να Σκoτώσει Tηv Νικολούλη (Pics)

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, το ένστικτο και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σήμερα θα είστε επικοινωνιακοί, δε θα φοβηθείτε να εκφράσετε ελεύθερα απόψεις και αισθήματα, οι έντονες ερωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε τολμηρές πράξεις.

Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει αρχή μεγάλων αλλαγών, απρόοπτη συνάντηση και ένας εpwτικός διάλογος με συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτεί σημαδιακός, θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας εpwτικής ζωής!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, έρχεται ένα ολοκαίνουργιο άνοιγμα με βάσιμες προοπτικές, θα προκύψει νέο εpwτικό ξεκίνημα. Θα σας δώσω τη συμβουλή να φανείτε όσο πιο προσιτοί μπορείτε στο νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει,

θα δοθεί κατάληξη που θα είναι ιδιαιτέρως θετική, θα έχετε τη δυνατότητα να στρώσετε την εpwτική σας ζωή. Πρόσωπο από τα παλιά θα δημιουργήσει ευχάριστο και εpwτικό κλίμα στη συνάντηση σας, θα υπάρξει αμοιβαία και έντονη εpwτική έλξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ίχvος Kαμπύλης ΠΛEON Για Την Ξαvθούλα Του GNΤΜ: 3 Χρόνια Mετά ΠIO Αδύvατη & Από Την Ηλιάvα (Pics)

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει σε πράξεις τόλμης και διεκδίκησης. Σε τυχαία συνάντηση θα υπάρξει αποκαλυπτική συνομιλία, η τολμηρή σας ειλικρίνεια θα φέρει άμεσα εpwτικά ξεκαθαρίσματα,

η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο και τελεσίδικο εpwτικό γεγονός. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο, που η επιτυχημένη σας προσέγγιση θα ανοίξει πορεία δεσμού!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συζητήσεις και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς.

Νέα γνωριμία που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να μετατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητα σας, περνάτε σε νέα περίοδο μεγάλων και σοβαρών αλλαγών. Η γοητεία σας θα αποτελέσει πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που τελικά θα φέρει ριζικές αλλαγές μεγάλης διάρκειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Miα Κομμώτρια «Πρoδωσε» Tην Eγκυμoσύvη Της Ελέvης Μεvεγάκη! Η Eικόvα Nτoκoυμέvτo (Pic)

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με οξυδέρκεια και διορατικότητα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα ερωτικών διαφωνιών.

Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της γνωριμία σας, με θερμές συνομιλίες θα δημιουργήσετε εpwτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, σε περίπτωση που νιώθετε μονότονη την εpwτική σας ζωή και αναζητήσετε ποικιλία, θα βρείτε από το ταίρι σας την ανάλογη ανταπόκριση!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αισιοδοξία και εpwτισμός θα δώσουν νέα ώθηση τόσο στη σκέψη σας όσο και στη δράση σας. Σήμερα θα κινηθείτε με τρόπο αποφασιστικό, όσοι από εσάς τολμήσετε να πλησιάσετε πρώην ταίρι σας, θα καταλήξετε σε αρχή επανασύνδεσης.

Ίσως να μη γλυτώσετε από μια μορφή εpwτικού διλήμματος, ωστόσο η τάση που θα έχετε να αναλύσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε κατάστασης, θα σας οδηγήσουν σε σωστές αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ας Αpχίσουν Να Προετοιμάζοvται! Aυτά Τα Ζώδια, Βpίσκουν Το Mεγάλο Έρwτα Mέσα Στο Φθιvόπωρο

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα διακατέχεστε από έντονο ενθουσιασμό, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, πρωτοτυπία στον τρόπο σκέψης σας. Έντονες θα είναι οι εpwτικές σας διαθέσεις, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να καταφέρετε να πρωταγωνιστήσετε σε μια ξαφνική και πολύ θερμή εpwτική υπόθεση.

Τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και θα ξεκινήσουν από μια συνάντηση που θα είναι τυχαία και όχι ραντεβού. Εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, σήμερα θα καταφέρετε πολλά!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα βρείτε τρόπο να ανταπεξέλθετε με επιτυχία σε δύσκολες ερωτικές υποθέσεις, η ακμαία αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με την οξυδέρκειά σας, θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε και να επιτύχετε.

Σωστός θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Για όσους από εσάς ψάχνεστε, εpwτικά τυχαίο συμβάν θα φέρει κοντά σας άτομο πολλά υποσχόμενο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι σημερινές πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε δυνάμεις, με διορατικότητα θα αντιμετωπίσετε εμπόδια, δεν πρόκειται να εκτροχιαστείτε από τους στόχους σας.

Διαίσθηση και μεθοδική επιμονή θα είναι τα δύο βασικά σας στοιχεία, σήμερα θα καταφέρετε να επανορθώσετε σε παρελθοντικά σφάλματα, θα βάλετε σε τάξη τις εpwτικές σας υποθέσεις. Για τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξουν εpwτικές προκλήσεις ικανές να δώσουν νέα διάσταση στην εpwτική σας ζωή!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μια απρόσμενη συνάντηση θα φέρει έντονες συναισθηματικές ανατροπές. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, θα προχωρήσετε σε αποκαλύψεις απελευθερωμένοι από αναστολές και ταμπού.

Όσοι από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από το στάσιμο εpwτικό σας παρελθόν, σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας εpwτικής γνωριμίας, όσο πιο αυθόρμητα κινηθείτε, τόσο πιο σύντομα θα σημειωθεί έναρξη καινούργιας σχέσης….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...