Αισθηματικές Προβλέψεις Tης Tρίτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «XΤΥΠΟΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

0
2536

Αισθηματικές Προβλέψεις Tης Tρίτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «XΤΥΠΟΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης;

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και το τετράγωνο της με τον Άρη, δημιουργεί μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Μοιραίες καταστάσεις ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Υπάρχει καλή διάθεση και αρκετή ενέργεια σήμερα.

Αυτό σου δίνει ώθηση να ολοκληρώνεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις υποθέσεις σου, χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης Πρoειδoποιεί Μετά Τη Χθεσιvή Πανσέληνο: Καρμικές «Συναντήσεις» & ΝΕΟΙ Έρwτες-Φωτιά Για 5 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης 19/04/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, συναισθηματική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε ονειροπολήσεις και πράξεις ρομαντισμού. Επενδύσετε συναισθηματικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείξτε άφοβα της αγάπης σας.

Μια ξαφνική συνάντηση με εpwτικό πρόσωπο θα σας δώσει το έναυσμα να σκεφτείτε την προοπτική σχέσης. Σε προσωπική σας συνάντηση θα εκδηλωθούν έντονα ερωτικά αισθήματα, θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα η συζήτησή σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα λύσει εντάσεις και διαφορές, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός τώρα θα δοθεί δυνατότητα επανασύνδεσης.

Έρχονται ευχάριστες αλλαγές, θα σας δώσω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, αν ακολουθήσετε το ένστικτο σας δεν πρόκειται να πέσετε σε λάθος επιλογές. Φιλικές προτάσεις και ενδεχόμενα νέων γνωριμιών θα σας φτιάξουν τη διάθεση, έρχεται εpwτική ανανέωση, ίσως και ένα ολοκαίνουργο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θάvατος Τριών Παιδιών Στην Πάτρα: Το Παραδέχτηκε Για ΠΡΩΤΗ Φορά Η Πισπιρίγκου (Ρic)

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, μια συνάντηση και μια έντονη συζήτηση θα σας δώσουν το έναυσμα να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις. Αν επιδιώκετε επανασύνδεση, ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει αντικριστά με πρόσωπο από το παρελθόν,

σήμερα θα προκύψουν αμοιβαία αισθήματα ενθουσιασμού και έλξης. Όσοι από εσάς είστε ήδη σε σχέση, δεν αποκλείεται να ακούσετε απρόσμενη πρόταση δέσμευσης!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε προσωπικές, εσώψυχες αναζητήσεις. Αυτή την φορά στόχο θα έχετε να εντοπίσετε σφάλματα και αστοχίες, τώρα θα διαμορφώσετε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης.

Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, συνειδητοποιημένα θα θελήσετε να φανερώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα, επιθυμία σας θα είναι να αποκαλυφθούν κρυμμένες ή μυστικές καταστάσεις, έρχεται ουσιαστικό ξεκαθάρισμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Η Σύνοδος Ερμή-Ουραvού & ΜΑΣ Φέρνει Εκπλήξεις! Γυρίζει Επιτέλους Ο «Τροχός» Σε Έρwτα-Χρήμα Για 3 Ζώδια

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας κάνει θερμούς, χαλαρούς και εpwτικούς. Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, φεύγουν οι τάσεις εσωστρέφειας, βγαίνετε από την παθητικότητα.

Κάποιο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις, θα νιώσετε έκπληξη από αυτά που θα μάθετε, αποφύγετε τις υπερβολές ή τις πράξεις πανικού. Εσείς που είστε σε σχέση θα χαλαρώσετε με το ταίρι σας, θα εκδηλωθεί έντονος εpwτισμός και αμοιβαία αγάπη!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αναλυτικοί θα είστε στις συζητήσεις σας, ερευνητικοί πριν από οποιαδήποτε απόφαση σας. Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά, με σαφήνεια θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και τις μελλοντικές σας βλέψεις.

Θα υπάρξει επικοινωνιακή ισορροπία και πολύ καλή συνεννόηση, καταλήγοντας σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Μη περιορίσετε τη διάθεσή σας για διαφόρων ειδών συναναστροφές, σήμερα θα προκύψει ευχάριστη συνάντηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το «Έδεσαν» Οι Aρχές: Αυτός Είναι Ο Λόγoς Που Η Πισπιρίγκου ΔΕΝ Λέει Αυτά Που Ξέρει Για Το Μάvο

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σας, συγκαταβατική η στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Η συμπαράσταση και η συναισθηματική στήριξη που θα δώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει,

θα εκτιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θερμή θα είναι η καρδιά σας, με έντονη την επιθυμία να ζήσετε ήρεμες ερωτικές στιγμές. Για εσάς τους εpwτικά μόνους, σήμερα, θα εμφανιστεί πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σας!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει κατά πολύ το ένστικτό σας, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, πράξτε συμφώνα με το προαίσθημά σας.

Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές υποθέσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να βρείτε διέξοδο σε ονειροπολήσεις. Όσοι από εσάς έχετε βαρεθεί να είστε ερωτικά μόνοι, κρατήστε στάση κοινωνική και εξωστρεφή, σε απρόοπτο χρόνο και τόπο θα εμφανιστεί άτομο που θα σας ανοίξει πορεία ερωτικής εξέλιξης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, κάπως ονειροπόλους και αρκετά ρομαντικούς θα σας κάνει η όψη της ημέρας. Θα έχετε την τάση να παρασυρθείτε σε ονειροπολήσεις, η φαντασία σας θα είναι πιο ισχυρή από τη ρεαλιστική λογική. Θα χαρακτηρίζεστε από κατανόηση και συγκαταβατικότητα, γι’ αυτό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

Καταδεχτική και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, με έντονη την ανάγκη να αποκτήσετε ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία. Η μέρα θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα κάποιες υποψίες σας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να πιέσετε για αποκαλύψεις, προκειμένου να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει. Με επίμονο τρόπο θα ζητήσετε εξηγήσεις από το ταίρι σας,

ναι μεν θα λύσετε κάποιες απορίες σας, ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος να φανείτε καταπιεστικοί. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει τελικά να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να περιορίσετε τάσεις εμμονής.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι διαισθητικές σας ικανότητες θα βρίσκονται στα ύψη. Σήμερα είναι καλή χρονική στιγμή για να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να λάβετε οριστικές αποφάσεις.

Η εpwτική σας λίμπιντο θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από έντονο ερωτισμό. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν σχέσεις και αισθήματα. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας ζητήσει δεσμό, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε θετική απάντηση!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας κάνει επιρρεπείς στις ονειροπολήσεις, φανερή θα είναι η άρνησή σας να προσγειωθείτε στη ρεαλιστική πραγματικότητα. Απρόοπτη συνάντηση και θερμή συνομιλία θα είναι τα γεγονότα που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας φέρνοντας άμεσες και ευχάριστες ερωτικές αλλαγές.

Προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς, θα υπάρξει ικανοποιητική κατάληξη. Στις επαφές σας κινηθείτε με ερωτισμό, θα καταφέρετε να προσελκύσετε πρόσωπο που επιθυμείτε ερωτικά εδώ και πολύ καιρό…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...