Οι Ερwτικές Προβλέψεις Της Τρίτης: Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «Ξεκιvά» ΝΕΑ Πορεiα Για 4 Ζώδια

0
499

Οι Ερwτικές Προβλέψεις Της Τρίτης: Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «Ξεκιvά» ΝΕΑ Πορεiα Για 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας- Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης;

Τι επιφυλάσσει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός? Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου, ενισχύει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία μας. Έντονα και απρόβλεπτα γεγονότα για κάποια ζώδια….

Έρχονται μοιραίες καταστάσεις για κάποιους.

H αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα, φέρνει ξαφνικές συναντήσεις και απρόσμενες καταστάσεις στα εpwτικά για κάποια ζώδια…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Oι ΠIO «Iσχυρές» Kαρμικές Σχέσεις Avάμεσα Στα 12 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Δευτέρας 12/10/2021

Κριός

Μπορεί να αισθάνεσαι πως το ρομαντικό σου ταξίδι με κάποιον πολύ σπέσιαλ τύπο, δεν έχει την εξέλιξη που θα ήθελες και είσαι διατεθιμένη να κάνεις τα πάντα για να πετύχεις το σκοπό σου. Όμως η ανυπομονησία σου, μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνεις αυτή τη στιγμή, είναι η αναθεώρηση των προσδοκιών σου. Ξέχνα το μέλλον για τώρα. Επικεντρώσου στο παρόν και απόλαυσε τη στιγμή. Όταν πρόκειται για την επεξεργασία προκλητικών εpwτικών ζητημάτων, το παρόν είναι πάντα δώρο!

Ταύρος

Θα είναι τόσο έντονες σήμερα οι ρομαντικές σκέψεις σου, που δε θά’χεις μυαλό, ούτε για δουλειά ούτε για άλλες υποχρεώσεις. Δες αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα καυτά σου όνειρα σήμερα, σαν καύσιμα κατά κάποιο τρόπο, στη δουλειά, για να γίνεις παραγωγική. Φύλαξε τις se ξι ιδέες σου, μέχρι να μπορείς να τους δώσεις όλη την προσοχή σου. Η Σελήνη από το απόγευμα μπαίνει στον αποφασιστικό Αιγόκερω και σε βοηθάει να κάνεις υπομονή, μέχρι να φτάσει η καυτή ημερομηνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση MAΣ Πρoειδoπoιεί: Το Ερwτικό Παpελθόν «Επιστpέφει» Στο Παρόv Για 5 Ζώδια

Δίδυμοι

Ο σύντροφός σου, πιστεύει πως απλά περνάς το χρόνο σου μαζί του, αγνοώντας τα συναισθήματά του. Είναι πιθανό, ο αγαπημένος σου να μην αναγωρίζει τη δουλειά που έχεις κάνει για τη σχέση. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποδείξεις στο ταίρι σου πως είσαι ολοκληρωτικά δοσμένη στη σχέση ακόμα κι αν χρειαστεί να δείχνεις εξωτερικά πολύ χαρούμενη. Σύντομα θα καταλάβει, πως η δέσμευσή σου είναι ουσιαστική!

Καρκίνος

Εξετάζοντας τα λάθη που έκανες σε μια προηγούμενη σχέση σου, θα είναι πολύ επικοδομητικό, γιατί πρόκειται σήμερα να αντιμετωπίσεις κάτι παρόμοιο με την τωρινή σχέση σου. Ίσως δεν έχεις συνειδητοποιήσει πως χρειάζεσαι ανεξαρτησία στον κόσμο σου, αλλά μόλις τα βρεις με τον εαυτό σου, θα καταλάβεις πως είσαι μαζί με το ταίρι σου σ’αυτό το ταξίδι. Σκέψου λοιπόν τις επόμενες ενέργειές σου, όσο πιο προσεκτικά γίνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τα 5 Tυχερά Ζώδια Που Λέvε «Avτίο» Στηv Μοvαξιά: Η Σύvοδος Αvάδρομου Eρμή-Aρη MAΣ Φέρvει Επανασυvδέσεις

Λέων

Ένα ανοργάνωτο ξεκίνημα της μέρας, εξαιτίας ρομαντικών φαντασιώσεων, μπορεί να μετατραπεί σε παραγωγικότητα σήμερα. Θα κινητοποιηθείς, να μην αφήσεις πέτρα σήμερα στη δουλειά, επειδή θες να ασχοληθείς αργότερα, με τα νυχτερινά ρομαντικά σου σχέδια. Η συνειδητοποίηση των υποχρεώσεών σου, ακόμη κι όταν μεθάς από έpwτα, είναι κρίσιμη τώρα, και φαίνεται πως τη διαχειρίζεσαι, μια χαρά!

 

Παρθένος

Ακόμα κι αν γνωρίζεις πως δεν τα’χεις δώσει όλα σε μια σχέση που βρίσκεται σε εξέλιξη, είσαι αποφασισμένη, να τα αλλάξεις όλα σήμερα. Είναι σημαντικό να μην αισθάνεσαι ένοχη ή να επικρίνεις τον εαυτό σου, αλλά να του υπενθυμίζεις πως η αγάπη απαιτεί χρόνο και ο ρομαντισμός καλλιεργείται καλύτερα με τους αργούς ρυθμούς σου. Κάνε λίγα βήματα προς τον εpwτικό σου στόχο τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου: Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας! Φτάvουν Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Nέοι Έpwτες-Φωτιά Για 5 Ζώδια

Ζυγός

Όταν βρισκόμαστε στο μέγιστο επίπεδο άνεσης με τον σύντροφό μας, η αυτοπεποίθησή μας μπορεί να ξεφύγει από τα όρια. Ευτυχώς, η Σελήνη φεύγει από τον ογκώδη Τοξότη και μπαίνοντας στον Αιγόκερω, σου υπενθυμίζει να μείνεις σε ασφαλή ζώνη. Τα ρομαντικά ρίσκα συνεχίζουν, χάρη σε τρείς πλανήτες που περνάνε στον φλογερό Κριό. Όμως υπάρχουν άλλοι τέσσερις πλανήτες που βρίσκονται στον Αιγόκερω, που θα σε βοηθήσουν να πατήσεις παύση, αν αισθανθείς κίνδυνο!

Σκορπιός

Σκέφτεσαι να πάρεις ένα εpwτικό ρίσκο σήμερα, επειδή είσαι έτοιμη και πρόθυμη να κάνεις ένα άλμα για μια ξεχωριστή εpwτική σχέση. Είσαι πεπεισμένη πως οι προσπάθειές σου θα αντιμετωπιστούν με αποδοχή και ενθουσιασμό, αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι τα πράγματγα όπως τα σκέφτεσαι. Πώς θα προχωρήσεις? Όρμα στον κίνδυνο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αν αποτύχεις, θα έχεις κάτι να συζητάς τις επόμενες μέρες. Αλλά αν πετύχεις ?

Τοξότης

Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω και στον 2ο Οίκο σου – της περιουσίας – και σε προτρέπει να είσαι παραγωγική τις πρωινές ώρες, για να μπορείς αργότερα, να σχεδιάσεις τα εpwτικά σου πλάνα. Μόλις συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να αναπτύξεις μεγάλη ταχύτητα, θα εστιάσεις προσεκτικά στα καθήκοντά σου με θάρρος. Χαίρομαι που το κατάλαβες αμέσως, γιατί θα μπορέσεις να δώσεις όλη την προσοχή σου στο ταίρι σου το απόγευμα!

Αιγόκερως

Αν δεν έκανες την αυτοκριτική σου τον τελευταίο καιρό ίσως κατάλαβες γιατί δεν προσπαθείς καθόλου να φτιάξεις τα ερωτικά σου σήμερα. Ο σύντροφός σου πιστεύει πως παραείσαι σοβαρή ή πως δεν θες να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις ανοιχτά μαζί του. Ευτυχώς η Σελήνη θα μπει στο ζώδιό σου, και θα σε κάνει να αγκαλιάσεις με ευγνωμοσύνη τα εpwτικά σου. Όσο το συναίσθημα είναι αυθεντικό, αλλάζει η σχέση, πάντα προς το καλύτερο.

Υδροχόος

Ένα μέρος σου αγαπάει την ιδιωτικότητα, και είναι σε θέση να κάνει ακριβώς αυτό. Ένα άλλο μέρος θέλει πιο πολύ εpwτική ένταση με το ταίρι σου. Υπάρχει άραγε τρόπος να τα’χεις και τα δυο σήμερα? Ναι υπάρχει, όσο υπάρχουν καθαρά κίνητρα και αυθεντικότητα στις κινήσεις σου. Γνωρίζεις πως η ποικιλία στη σχέση, είναι το μεγαλύτερο μάθημα αγάπης και ξέρεις πως να το ζήσεις!

Ιχθύες

Αν αισθάνεσαι πως το ρολόι χτυπάει σε εpwτικούς τόνους σήμερα, καλύτερα ας είσαι παραγωγική στην αρχή της μέρας. Θα πραγματοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις σου νωρίς, για να βουτήξεις απερίσπαστη στα ερωτικά πλάνα σου αργότερα. Απλά να ξέρεις, πως ο στόχος δεν αποτελεί εγγύηση, επειδή έχετε ραντεβού. Είναι σημαντικό να δείξεις τις προθέσεις σου και ακόμη καλύτερο, αν αναλάβεις δράση…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...