Αισθηματικές Προβλέψεις Της Τρίτης! Παλιά Πάθη «ΕΠΙΣΤΡΕΦOΥΝ» Στο Παpόν Για 4 Ζώδια

0
4322

Αισθηματικές Προβλέψεις Της Τρίτης! Παλιά Πάθη «ΕΠΙΣΤΡΕΦOΥΝ» Στο Παpόν Για 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης;

Τι επιφυλάσσει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός? H είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και το τρίγωνο της με τον Άρη , ενισχύει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία μας.  Aπρόβλεπτα γεγονότα για κάποια ζώδια….

Η μέρα θα είναι κυριολεκτικά πρόκληση για σένα, αφού σε καλεί να είσαι

και να γίνεσαι πιο ανοιχτός στα νέα πράγματα και τις εξελίξεις που θα προκύψουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άση Μπήλιου Πρoειδοποιεί Για «Παvσέληνο Του Ελαφιού»: Kαρμικές Συvαντήσεις & Nέοι ΔΥΝΑΤΟΙ Έρwτες Για 5 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες. 

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης 12/7/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, έρχονται συναντήσεις, εξηγήσεις και εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε και να σταθμεύσετε. Τηλεφωνική συνομιλία και προγραμματισμένη συνάντηση με πρόσωπο

απ’ το παρελθόν θα μετατρέψει τον χωρισμό σε ένωση, καταφθάνει επανασύνδεση. Λύνεται ζήτημα μέσα στη σχέση σας, απαλλάσσεστε από ψυχολογικό βάρος που σας δημιουργούσε μια συγκεκριμένη διαφωνία! 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία και ισορροπία. Θα προτιμήσετε να ζήσετε θερμές στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι, δεν αποκλείεται να ανοίξετε συζήτηση περί οριστικών δεσμεύσεων.

Με δική σας πρωτοβουλία θα κάνετε κίνηση επανασύνδεσης καταφέρνοντας να δώσετε τη λύση που απαιτείται. Εσείς που είστε σε αναζήτηση, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου. 

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα είναι περιορισμένη η διάθεση σας για ανούσιες ερωτικές περιπέτειες, τώρα θα έχετε ανάγκη για σταθερότητα, δε θα θελήσετε να μπλεχτείτε σε καταστάσεις αβεβαιότητας. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας, εσείς από μόνοι σας θα δημιουργήσετε θερμό ερωτικό κλίμα.

Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα πραγματικά σας αισθήματα, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να εγκατασταθεί στην καρδιά σας!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εξασφαλίσετε κοντά σας το πρόσωπο που ήδη διατηρείτε στη ζωή σας, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

Η συμπεριφορά σας θα είναι πρόσχαρη, εσάς τους ελεύθερους θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, αρκετά ενισχυμένη θα είναι η ζωτικότητα σας, κινηθείτε και προσεγγίστε με αυθορμητισμό, προμηνύεται νέα γνωριμία. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Η Ώρα «ΣΚΛΗΡΩΝ» Αποφάσεων: Το Mέτρο-Σ0Κ Για Τους Aνεμβολίαστους Που Επιστρέφει Μετά Την Τεράστια Αύξηση Κpουσμάτων

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει συμβάντα που θα ανανεώσουν τις ερωτικές σας βλέψεις, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σας να επεκταθεί και σε καινούργια πρόσωπα.

Θα υπάρξουν ευνοϊκά γεγονότα που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και πολύ θερμές συνομιλίες. Εσείς οι χωρισμένοι, σε περίπτωση που κάνετε κίνηση επανασύνδεσης το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ανοίγεται προοπτική δεύτερης ευκαιρίας, αρπάξτε την χωρίς καθυστερήσεις! 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, δε θα έχετε διάθεση για ρίσκα και παράτολμες διεκδικήσεις, επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι να ξενοιάσετε και όχι να προβληματιστείτε.

Σταθερότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη θα αναζητήσετε στις επαφές σας, ειρηνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα θελήσετε να περάσετε ευχάριστα, θερμά και ανέμελα, χωρίς επιπλέον έγνοιες. Με δικές σας κινήσεις θα δημιουργηθεί έντονο κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, έντονο συναισθηματισμό θα νιώσετε, η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία θα περιορίσει τις αρνητικές σας αντιδράσεις, σήμερα θα προσεγγίσετε τα ζητήματα μέσα στη σχέση σας με διαλλακτικότητα και διάθεση για αρμονία.

Η αποφασιστικότητα σας να διατηρήσετε την ψυχική σας γαλήνη θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις για εξόδους και συναναστροφές, τώρα θα ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε μόνο με θέματα που ευχαριστούν την ψυχολογία σας! 

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσετε ουσία και έκταση τόσο στα συναισθήματα που θα νιώσετε, όσο και στις κουβέντες ή στις υποσχέσεις που θα ακούσετε.

Θα έχετε την τάση να μην θέλετε να σταθείτε στην επιφάνεια αλλά να προχωρήσετε στο βάθος των καταστάσεων, με αποτέλεσμα η κύρια επιδίωξη σας να είναι η σοβαρή κατάληξη κι όχι η αβέβαιη εξέλιξη. Για εσάς τους μόνους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείτε με ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να δείτε με ωριμότητα την πορεία της σχέσης σας. Στόχο θα έχετε να τακτοποιήσετε ζητήματα αμφισβήτησης, θα υπάρξει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις βάθους, θα ακουστούν δηλώσεις και υποσχέσεις.

Όποια απόφαση πάρετε θα είστε σε θέση να την τηρήσετε, θα υπάρξει κατάληξη που θα σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο. Εσείς που είστε σε απόσταση με το ταίρι σας, προσωπικό ραντεβού θα κλείσει με επανασύνδεση!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα εμφανιστείτε ήρεμοι και συγκαταβατικοί γεγονός που θα σας κρατήσει μακριά από ψυχοφθόρους ανταγωνισμούς ή επίδειξη ισχύος. Εγωιστικές τάσεις θα είναι συνειδητά περιορισμένες,

η ηρεμία στη συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, οι εpwτικά μόνοι δεν αποκλείεται να ακούσετε ένα είδος θέρμης εpwτικής εξομολόγησης. 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει συγκαταβατικούς και θερμούς με έντονη τη διάθεση να κατανοήσετε το ταίρι σας και να επικοινωνήσετε μαζί του σε βάθος.

Η μέρα θα σας βοηθήσει να προβείτε με σοβαρότητα σε δραστικές κινήσεις, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστικές προτάσεις. Για τους ελεύθερους θα εμφανιστεί προοπτική νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να την αξιοποιήσετε όσο καλυτέρα μπορείτε, θα υπάρξει δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού! 

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, κατανόηση και συγκαταβατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στις ερωτικές σας συζητήσεις θα αποφύγετε τις κόντρες και τους εγωισμούς. Θα κλείσετε με ειρηνικό και δημιουργικό τρόπο ανοιχτές εpwτικές εκκρεμότητες,

έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα ίσως και μόνιμες δεσμεύσεις. Θετική απάντηση που θα λάβετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας ανοίξει πορεία για σταθερό μέλλον, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...