Αισθηματικές Προβλέψεις της Tετάρτης!! Παλιοί Epwτες «Xτυπούv» τη Πόρτα στα Παρακάτω ζώδια

0
2684
Αισθηματικές, https://pagelife.gr/

Αισθηματικές Προβλέψεις της Tετάρτης!! Παλιοί Epwτες «Xτυπούv» τη Πόρτα στα Παρακάτω ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Tετάρτης;

Η Σελήνη από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Έντονες και απρόσμενες καταστάσεις ταράζουν τα εpwτικά σε κάποια ζώδια…

Υπάρχει καλή διάθεση και αρκετή ενέργεια σήμερα. Αυτό σου δίνει ώθηση να ολοκληρώνεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις υποθέσεις σου, χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κι Oμως, ΑΥΤΟ Είναι το Ποιο Eξυπνο ζώδιο!! Xωρίς Παρεξήγηση για τους Yπόλοιπους

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 29/8

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, απελευθερωμένος θα είναι ο ερωτισμός σας, θα φλερτάρετε, θα αναζητήσετε ερωτικό ενδιαφέρον. Εσείς που είστε χωρίς σχέση έντονη θα είναι η ανάγκη σας για νέα γνωριμία, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να απλώσετε τα ερωτικά σας πλοκάμια. Ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας και επειδή η γοητεία σας θα κερδίσει τις εντυπώσεις, γι’ αυτό δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει το πρώτο βήμα που θα καθιερώσει στη ζωή σας καινούργιο ταίρι.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα σας ανοίξει πορεία νέας ερωτικής αρχής, τώρα θα αφήσετε πίσω σας τα αρνητικά παρελθοντικά γεγονότα. Νέες γνωριμίες θα σημειωθούν, θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, ενθαρρυντικά λόγια θα ακούσετε, σήμερα θα φλερτάρετε και θα εκδηλωθείτε. Έρχεται ερωτικό άνοιγμα με πρόσωπο που απ’ την πρώτη στιγμή της συνομιλίας σας θα προκύψουν έντονα χτυποκάρδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης Προειδοποιεί για Σεπτέμβριο!! Aνέλπιστη Tύχη σε Aισθηματικά-Oικονομικά για τα Παρακάτω ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα κρατηθείτε μακριά από οτιδήποτε είναι ανιαρό και μονότονο. Εσείς που είστε προς αναζήτηση νέας γνωριμίας θα τις έχετε τις ευκαιρίες σας, θα το πλησιάσετε το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Επιθυμία σας θα είναι να ζωηρέψετε την ερωτική σας ζωή, μπροστά σας θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο. Την κουβέντα θα σας πιάσει μια εντυπωσιακή ελκυστική προσωπικότητα με φανερές ερωτικές βλέψεις προ το άτομο σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναπτυχθεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό. Η εξέλιξη των συναντήσεων σας θα πάρει ερωτικές διαστάσεις, έρχονται ανατρεπτικά συμβάντα. Αφήστε ελεύθερη την καρδιά σας να ερωτευτεί και να αγαπήσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην επιτρέψετε σε τυχόν αναστολές να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων. Εμπιστευτείτε τα θερμά λόγια που θα ακούσετε, προχωρήστε ανεπηρέαστοι από παρελθοντικές αποτυχίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε η Ωρα!! Δείτε για Πρώτη Φορά τηv Χριστίνα Mπόμπα με το Υπέροχο νυφικό της

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις θα σας ωθήσουν σε ένα είδος έντονης ερωτικής ζωής. Προσοχή να μην φανείτε ατίθασοι περισσότερο από όσο επιτρέπουν τα συνετά όρια. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να υπάρξει μονοτονία στις σημερινές σας συναντήσεις, η καρδιά σας θα έχει μεγάλη ποικιλία συναισθημάτων, η εμφάνιση ενός προσώπου θα αναστατώσει τη σκέψη σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξτε τα δεδομένα σας, οι μοναχικοί θα αποκτήσετε ερωτικό ταίρι.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, τώρα παίρνετε απόφαση να διαγράψετε τα παλιά, ευχάριστες εξελίξεις θα σας βγάλουν από τον πεσιμισμό και την αδράνεια. Νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σας, έρχεται με προτάσεις που θα αλλάξουν τις στερεοτυπικές σας επιθυμίες. Καταφθάνει ένα ραντεβού που θα πάρει διαφορετικές διαστάσεις από τις προβλεπόμενες, αφήστε στη άκρη τις αρνητικές εικασίες. Αν ακολουθήσετε την ερωτική έλξη που θα νιώσετε θα βγείτε απολύτως κερδισμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πάγωσαν ΟΛΟΙ στον Alpha!! Απόλυση Β0μβα Λίγο Πριν την πρεμιέρα

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα πάτε κόντρα σε οτιδήποτε σας δημιουργεί μονοτονία, δεν αποκλείεται να πάρετε μια μεγάλη απόφαση, με στόχο να οδηγήσετε τη ζωή σας σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Καινούργιο ερωτικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, στις εκδηλώσεις σας δε θα υπάρξουν αναστολές. Το νου σας να μην ξεφύγετε εκτός πραγματικότητας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ίσως άλλα να γίνονται και άλλα να θεωρείτε πως συμβαίνουν. Θα προκύψουν νέες ερωτικές προκλήσεις, σε εσάς τους ερωτικά μόνους θα δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τα ανιαρά σας δεδομένα. Θα σημειωθούν απρόβλεπτα γεγονότα που ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας. Η εμφάνιση προσώπου που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και ερωτική κατάληξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σ0κ στη Λαμία: Το Κομμωτήριο της Στοίχισε ΠIO Aκριβά από Oσο Φαvταζόταν!! Πάγωσε META το Xτένισμα

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θερμές θα είναι οι συνομιλίες σας, θα υπάρξουν ανοίγματα ξεκαθαρίσματος. Ειλικρινά λόγια καρδιάς θα σας φέρουν πολύ κοντά με πρόσωπο, που ο χωρισμός σας θα φτάσει στο τέρμα του, με επανένωση θα κλείσει το βραδινό σας ραντεβού. Σήμερα ένα άτομο θα σας φλερτάρει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως αισθησιακό, μη θεωρήσετε παγίδα την εκδηλωτική του στάση, σας συμβουλεύω να το καλοδεχτείτε δε θα σας απογοητεύσει.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, εσείς που κουραστήκατε να ανακυκλώνεστε μέσα στις ίδιες ανιαρές καταστάσεις, η μέρα θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ερωτικά. Ερωτικές εκπλήξεις θα ζωηρέψουν το κλίμα στην καρδιά σας, ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνάντηση που θα έχετε με ένα ελκυστικό πρόσωπο. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να περάσετε σε ξεκίνημα νέου και διαφορετικού τρόπου ζωής. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα αλλάξει το κατεστημένο σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, απρόβλεπτη και τολμηρή θα είναι η στάση σας, ενδεχομένως να τερματίσετε ερωτική σχέση που την θεωρείτε αποτυχημένη. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα την κάνετε την νέα γνωριμία, ελκυστικό θα είναι το στυλ σας, οι δυναμικές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Το νου σας να μην παρερμηνεύσετε τα λόγια και τις πράξεις ενός προσώπου που από καιρό σας μπερδεύει η στάση του.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, απρόσμενο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα αλλάξει τις καιρικές συνθήκες της καρδιά σας, κάποιος θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας. Από μια συνάντηση θα ξεκινήσουν συστηματικές επαφές που θα ανοίξουν δίοδο σταθερής ερωτικής σχέσης. Καινούργιο πρόσωπο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε έντονα ερωτικά χτυποκάρδια. Σας συμβουλεύω να απελευθερώσετε τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας, η έλξη θα είναι δυνατή και απολύτως αμοιβαία…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...