Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Τετάρτης: Παλιές Αγάπες «ΧΤΥΠΟΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

0
3455

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Τετάρτης: Παλιές Αγάπες «ΧΤΥΠΟΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι ετοιμάζει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα, κάνει τα πράγματα άκρως ενδιαφέροντα για τις σχέσεις μας. Φέρνει όμως και μεγάλες αναταράξεις στα εpwτικά κάποιων ζωδίων…

Η καλά οργανωμένη ζωή σου σήμερα, σου εξασφαλίζει την ισορροπία

που ήθελες και η μέρα αυτή θα είναι γεμάτη από στιγμές ευχάριστων εκπλήξεων.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Kαρκίνοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 10/8/2022

Κριός

Μαγεία τυλίγει τον ρομαντικό σου κόσμο, φέρνοντας μια διαφορετική ατμόσφαιρα στη σχέση σου και θα είσαι σε θέση να χαιρετήσεις μια καινούργια μέρα στον έρωτά σου. Όποια ένταση βίωσες πρόσφατα στο δεσμό σου, διαλύεται.

Είσαι έτοιμη για ένα καινούργιο κεφάλαιο στη σχέση σου αλλά πρέπει ακόμα να παρακολουθείς στενά την καρδιά σου. Κοίτα μπροστά και κάνε προκλητικά και φιλόδοξα σχέδια στα αισθηματικά σου, από δω και μπρος.

Ταύρος

Μπορεί να μην αισθάνεσαι τόσο παιχνιδιάρα όσο ο σύντροφός σου και αυτή η διαφορά των διαθέσεων θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιο στρες στον δεσμό σου. Η αλήθεια είναι ότι είσαι αποφασισμένη να κάνεις αυτό που θέλεις

και η αποφασιστικότητά σου να το υποστηρίξεις, θα κρατήσει σίγουρα τον σύντροφό σου σε εγρήγορση. Αλλά να θυμάσαι, δεν πρέπει να ανακοινώνεις κάθε κίνηση που κάνεις. Η ήρεμη πειθώ, είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φτάνουν Μεγάλες «Φoυρτούνες» MΕΣΑ Στον Aύγουστο: Γι΄ Aυτά Τα Ζώδια Θα Είναι o Xειρότερος Μήvας 

Δίδυμοι

Όταν τα ρομαντικά σου σχέδια δεν βαδίζουν όπως θέλεις, θα σε ενοχλήσει αυτός, που εσύ πιστεύεις πως ευθύνεται. Τα τυχόν εμπόδια που αντιμετωπίζεις στα ερωτικά σου, πιθανόν να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις μόνο αν αφιερώσεις χρόνο και αγάπη για τη λύση τους.

Μη κοιτάζεις τα αρνητικά, γιατί ό,τι κάνεις είναι θέμα επιλογών, συμπεριλαμβανομένης και της φροντίδας, του να ψάξεις να βρεις το φως που θα φωτίσει το σκοτάδι!

Καρκίνος

Αν ο σύντροφός σου ξεπεράσει τα συναισθηματικά ή φυσικά σου όρια, με αδέξιο τρόπο σήμερα, θα μπορούσε να αναστατώσει την ισορροπία της σχέσης σας προς στιγμήν. Δηλαδή, αν δεν βρείς έναν τρόπο για να δείξεις τα ανάμεικτα συναισθήματά σου γι’ αυτό.

Το οφείλεις στον εαυτό σου να κάνεις το καλύτερο για σένα και αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση, ότι δεν δίνεις περισσότερα από ό, τι μπορείς να πάρεις από μια σχέση. Σε ερωτικά θέματα, η γενναιοδωρία του πνεύματος είναι ζωτικής σημασίας σε στιγμές διαμάχης.

Λέων

Όσο μπορέσεις να ελέγξεις την ψυχραιμία σου σήμερα, θα μπορέσεις να φτιάξεις μια τεταμένη κατάσταση στα αισθηματικά σου. Ίσως να μην έχεις δημιουργήσει εσύ το μελόδραμα στην σχέση σου, που σημαίνει ότι ίσως μπορείς να είσαι αυτή που θα καλυτερέψει τα πράγματα.

Ο συναισθηματικός έλεγχος σε συνδυασμό με την εμμονή σου, για να συνεχίσεις να βελτιώνεις τη σχέση σου, θα σε βοηθήσουν για να βρείτε από κοινού, την ισορροπία σας και πάλι!

Παρθένος

Συμβαίνουν πολλές αλλαγές στα ερωτικά σου σήμερα! Έχεις ανασφάλειες για σχέση σου, αλλά θα βρείς έναν τρόπο να αντιμετωπίσεις τη θύελλα αυτή τη στιγμή. Όμως όταν σκέφτεσαι πραγματικά τι συμβαίνει,

συνειδητοποιείς ότι είναι απλώς η αλλαγή ενέργειας και τίποτα δεν χρειάζεται πραγματικά να διορθωθεί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να βαδίζεις μαζί με τις αλλαγές και αν κάνεις ό,τι καλύτερο μπορέσεις, θα βοηθήσεις να μετριαστούν τα εpwτικά σου σκαμπανεβάσματα.

Ζυγός

Τα συναισθήματά σου εκρήγνυνται σήμερα, σαν να προκαλούν μια εκπληκτική στροφή των γεγονότων στα εpwτικά σου ζητήματα. Ένα μέρος σου, δεν είναι σίγουρο, πώς να χειριστεί την τεράστια ροή των έντονων συναισθημάτων, ειδικά αν πιο παλιά τα είχες μπλοκάρει.

Μόλις συνειδητοποιήσεις, πόσο μεγάλο μέρος του πάθους σου ήταν κρυμμένο, θα νιώσεις ευγνωμοσύνη. Η απομάκρυνση από το σκοτάδι, θα ξαναφέρει το φως στα ερωτικά σου!

Σκορπιός

Η παθιασμένη αποστολή της ερωτικής σου ζωής, είναι αυτή που είναι και δεν θέλεις να απομακρυνθείς απ’αυτή και δε θ’αφήσεις και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην ένθερμη φαντασία σου.

Οι επιθυμίες σου όμως μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα, ειδικά αν ο αγαπημένος σου δεν έχει πληροφορηθεί σχετικά. Μπορείς να έχεις πλεονέκτημα στη συζήτηση, γι’αυτό χρησιμοποίησε πειστικά λόγια και θα δεις αποτέλεσμα.

Τοξότης

Αν ο σύντροφός σου δεν συμπεριλαμβάνεται στα δημιουργικά ρομαντικά σου σχέδια, πιθανόν να μην τα υποστηρίξει. Στην πραγματικότητα, αν έχετε διαφορετικές ιδέες σχετικά με την κατεύθυνση που ακολουθεί ο δεσμός σας, θα μπορούσε να δημιουργηθεί άγχος ανάμεσά σας.

Απλά να θυμάσαι πως κάποιες μέρες τις φωτίζει ο σύντροφός σου και κάποιες όχι. Θα βρείτε ισορροπία, όσο περισσότερο μοιράζεστε την αγάπη σας και την προσοχή ο ένας του άλλου!

Αιγόκερως

Η συντομότερη διαδρομή μεταξύ του σημείου Α και του σημείου Β στις τρέχουσες ερωτικές συνθήκες μπορεί να είναι ένα πέρασμα ανάμεσα από βράχια σήμερα. Ευτυχώς, θα είσαι πολύ προσεκτική στα επόμενα βήματα της σχέσης σου,

επειδή θέλεις να προοδεύσεις με τον σύντροφό σου, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μπορεί ακόμα εύκολα να κολλήσεις, αλλά θα ανακτήσεις τη δυναμική σου με επιμονή, χάρη και αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Δε σου είναι εύκολο σήμερα να επικοινωνήσεις ευγενικά και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να παραμένει ήρεμος ο σύντροφός σου. Είσαι σε θέση χρησιμοποιώντας τα όμορφα λόγια σου να πείσεις το ταίρι σου να ακολουθήσει τα θέλω σου,

αλλά βεβαιώσου πρώτα πως δεν φοβάσαι τις αντιδράσεις του. Ο σύντροφός σου, μπορεί να χρειαστεί να πειστεί, οπότε εξήγησέ του πως οι παθιασμένες σου εpwτικές εκφράσεις, δεν χρειάζεται να τον φοβίζουν!

Ιχθύες

Μοιράζοντας τις ανησυχίες σου, για τη σχέση σου, θα είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνεις σήμερα, ειδικά αν αρχίζεις να αισθάνεσαι κάπως απομονωμένη από το ταίρι σου για κάποιο λόγο.

Κάτι σ’ ενοχλεί, αλλά φοβάσαι ότι τα δυσάρεστα συναισθήματά σου , θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα αν τα εκφράσεις. Δεν θα το κάνουν. Στην πραγματικότητα το να τα μοιραστείς, είναι ο πιο ειλικρινής τρόπος για να έρθετε και πάλι κοντά, με τον σύντροφό σου…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.