Aισθηματικές Πρoβλέψεις Της Τετάρτης: Παλιoi Έpwτες «ΞYΠNOYN» Αvαμνήσεις Για 4 Ζώδια

0
353

Aισθηματικές Πρoβλέψεις Της Τετάρτης: Παλιoi Έpwτες «ΞYΠNOYN» Αvαμνήσεις Για 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…. Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Tο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στο Ζυγό και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα, φέρνει ανατροπές στον εpwτικό τομέα. Εντονες και μοιραίες καταστάσεις για κάποια ζώδια…

Η επικοινωνία αλλάζει καθώς ο Σκορπιός σε ωθεί σε δράση. Η στασιμότητες τελειώνουν,

όμως πρόσεχε παρορμητικές αντιδράσεις και παρορμητικά λόγια. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί Αιγόκεροι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eτσι Εξηγούvται Όλα… Aυτά Είvαι Τα Γυvαικεία Ζώδια Που «Τρελαίvουν» Όλoυς Tους Άvτρες

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 13/10/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα έχετε την ικανότητα να νικήσετε εμπόδια και κακοτυχιές, δυναμική θα είναι η στάση σας ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Η αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, θα ανοιχτείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Παρελθοντικό ερωτικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, σήμερα θα γίνει αρχή επανασύνδεσης. Μην αρνηθείτε πρόταση για προσωπικό ραντεβού, μια αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει ευχάριστες εpwτικές ανατροπές! 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε αδράνεια, τα γεγονότα θα κυλίσουν με τέτοια ταχύτητα που δεν θα σας αφήσουν να μείνετε με σταυρωμένα χέρια, τώρα θα δράσετε άμεσα και αποτελεσματικά.

Τακτοποιείτε και μάλιστα με επιτυχία ένα εpwτικό σας ζήτημα, αυτή τη φορά ότι υποσχεθείτε θα καταφέρετε να το τηρήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eγκυος & H Έλεvα Παπαρίζου! ΔEN Μπoρεί Πλέov Nα «Κpύψει» Tην Φουσκωμέvη Koιλίτσα (Pics)

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αποκτάτε οργανωτική διάθεση, τώρα θα ταχτοποιήσετε εpwτικές εκκρεμότητες που τις είχατε αφήσει να αιωρούνται. Για όσους από εσάς επιθυμείτε επανασύνδεση με πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να τα ξαναβρείτε.

Ανοιχτή και ευχάριστη θα είναι η διάθεση σας, για τους μόνους θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες. Πρόσωπο εκλεπτυσμένης παρουσίας και ευγενικής συμπεριφοράς θα εξιτάρει το εpwτικό σας ενδιαφέρον!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα ανοίξει για εσάς νέους ερωτικούς ορίζοντες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να  εστιάσετε στην μελλοντική εξέλιξη των εpwτικών σας υποθέσεων, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια και μονιμότητα.

Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να εισχωρήσετε καινούργιο ταίρι στη ζωή σας. Άτομο γοητευτικό θα σας πλησιάσει με διαθέσεις ιδιαιτέρως θερμές, σήμερα θα ανανεωθείτε ψυχολογικά και εpwτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έμειvε «Kόκκαλο» Η Κατερίvα Καινούpγιου: Ανακοιvώθηκε Η Εγκυμοσύνη Στον Αέpα Του ALPHA (Pic)

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες, θα προβείτε σε άμεσες κινήσεις με στόχο την επανασύνδεση. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν αρνητικές απόψεις.

Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε παρελθοντικά γεγονότα και αν εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας τότε θα καταφέρετε να κλείσετε οριστικά παλιές πληγές! 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η στάση σας θα είναι μεθοδική, οι κινήσεις σας πολύ καλά οργανωμένες. Μεγάλη εύνοια θα έχετε σε θέματα δέσμευσης ή συγκατοίκησης, κλείνουν εμπόδια που καθυστερούσαν την εξέλιξη σας.

Ειλικρινής κουβέντα που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο εpwτικό, θα φέρει ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα που θα οδηγήσουν σε επανασύνδεση σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι. Θα νιώσετε το αίσθημα της ικανοποίησης, καταφθάνουν τυχαία συμβάντα που θα στρώσουν έδαφος για μελλοντικές  επιτυχίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φτάvουν Mέγαλες ‘Ταpαχές’ Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια: Το Τετράγωvο Σελήvης-Αvάδρομου Eρμή Φέρvει «Pήξεις» & Xωρισμoύς

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα αποκτήσετε την διάθεση για κινήσεις αποδοτικές, εποικοδομητικές, αποφεύγοντας προχειρότητες και μισές λύσεις. Στόχος σας θα είναι να κλείσουν οριστικά οι εκκρεμότητες σας, να βάλετε σε τάξη τις εpwτικές σας υποθέσεις και να απεγκλωβιστείτε από ζητήματα που σας προκαλούν αναμονή ή αβεβαιότητα.

Ο ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα φέρει αποτέλεσμα μόνιμης και σταθερής ένωσης!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε στις εpwτικές σας υποθέσεις. Θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε δημιουργικές κινήσεις, η μεθοδικές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Θα ζήσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές και μάλιστα υπό την καθοδήγηση σας.

Θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε και σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε μόνοι, θα σας δοθεί  ευκαιρία για νέα και δημιουργική γνωριμία. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για Τετράγωvο Σελήvης-Αvάδρομου Eρμή: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Xτυπούν» Τη Πόpτα Σε 3 Ζώδια

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα κλείσουν επιτυχώς εκκρεμότητες ή υποθέσεις που σας ανάγκαζαν να είστε σε θέση αναμονής.

Η απρόσμενη επίσκεψη ενός εpwτικού προσώπου θα σας αλλάξει απόψεις, τοποθετήστε πλέον σε διαφορετικό οπτικό πεδίο, τώρα θα αναζητήσετε σταθερότητα και σιγουριά στην εpwτική σας ζωή. Μπορεί να εμφανιστεί νέο πρόσωπο στη ζωή σας, θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο αρνητικό παρελθόν ξεκινώντας καινούργιο παρόν με ευνοϊκό μέλλον!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε ιδιαιτέρως αποτελεσματικοί, άμεσοι, ίσως και καταλυτικοί. Η επιθυμία σας να μην αφήσετε τίποτα στη μέση, θα σας οδηγήσει σε τολμηρή δράση και σε τελεσίδικες ενέργειες.

Σήμερα θα ξεδιπλώσετε τον εpwτισμό σας, θα φανερώσετε τα αισθήματα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να  ξεκινήσετε νέα ερωτική αρχή. Ανοίγεται πορεία σταθερού δεσμού, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου που επιθυμείτε στο πλάι σας, η εpwτική σας ζωή περνά σε ευνοϊκή περίοδο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ενέργεια και δραστηριοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στόχος σας θα είναι να οργανωθείτε και να τερματίσετε τις τυχόν εντάσεις μέσα στη σχέση σας.

Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα προσελκύσετε κοντά σας πρόσωπα που θα δημιουργήσουν καινούργια δεδομένα, κάποιο απ αυτά θα καταφέρει να αλλάξει την ροη της εpwτικής σας καθημερινότητας. Ένα καινούργιο άτομο θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από την συμβιβαστική ανάγκη για επανασύνδεση! 

Ιχθείς

Φίλοι μου Ιχθείς,  θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο.

Η μέρα σας θα είναι γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δέσμευσης. Ένα καινούργιο άτομο θα εξιτάρει το εpwτικό σας ενδιαφέρον, αυτή η νέα γνωριμία θα κλείσει με επιτυχία. Καταφθάνει στην ζωή σας πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αποτελέσει μόνιμο ταίρι…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.