Αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης!! Ξαφνική συνάντηση με παλιό έpwτα για τα παρακάτω ζώδια!

0
1857
προβλέψεις, https://pagelife.gr/

Α ισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης!! Ξαφνική συνάντηση με παλιό έpwτα για τα παρακάτω ζώδια!

Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης; Τι επιφυλάσσει αύριο για τα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός;

Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο φέρνει τα πάνω-κάτω στα εpwτικά σε κάποια ζώδια. Ας δούμε τι λένε οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Πέμπτης 29-3-2018…

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Πέμπτης 29-3-2018

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Πριν κοιμηθεί, βάζει Nivea κάτω από τα μάτια!! Δεν θα το πιστεύετε αυτό που συμβαίνει…

Κριός

Πιστεύεις πως μπορείς να διορθώσεις ό,τι μπορεί να πάει στραβά στη σχέση σου, παίρνοντας πάνω σου όλο το φτάιξιμο για τυχόν λάθη του παρελθόντος.

Είσαι τόσο αφοσιωμένη στο να σημειώσεις πρόοδο, που δεν θα παρατηρήσεις πως κάποιος μπορεί να αμφισβητήσει την ειλικρίνειά σου, όπως συμβαίνει σήμερα. Αντί να πάρεις θέση άμυνας προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τις παρανοήσεις, ανοίγοντας την καρδιά σου και μιλώντας ειλικρινά. Προσπαθώντας ν’αντιμετωπίσεις τον ανταγωνισμό στα ερωτικά θέματα, δεν θα είναι μόνο η απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις τώρα, αλλά θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις καλύτερη πρόσβαση στη σχέση.

Ταύρος

Κοιτάζοντας τον τεράστιο όγκο εργασίας που έχεις σήμερα., αναρωτιέσαι πως στο δαίμονα θα βρείς λίγο χρόνο για το ταίρι σου.

Ωστόσο με τίποτα δε θέλεις να χάσεις την ευκαιρία να δεις το αντικείμενο του πόθου σου, και θα κουνήσεις γη και ουρανό, για να συμβεί. Ο αυθορμητισμός είναι κάτι που εκτιμάς στα ερωτικά θέματα, ειδικά όταν γνωρίζεις πως χωρίς λίγη ευελιξία δεν θα έχεις την ευκαιρία να το χαρείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Άσχημο μαλλιοτράβηγμα στο Power of Love!! Έγινε αυτό που όλοι περίμεναν πως θα συμβεί κάποια στιγμή

Δίδυμοι

Φαίνεται πως το σύμπαν συνομωτεί εναντίον σου καθώς προσπαθείς να καταλάβεις προς τα που φυσάει ο άνεμος στα εpwτικά σου.

Θέλεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου αλλά δεν είσαι ικανή να εκφραστείς όσο πρέπει. Είτε λόγω περιορισμένου χρόνου λόγω ατυχιών είτε κάποιου απρόβλεπτου προβλήματος. Ευτυχώς θα μπορέσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου και να τα καταφέρεις, ιδιαίτερα αφού πρόκειται για έpwτα.

Καρκίνος

Αν υπάρχει κάτι που δεν είναι σωστό στη σχέση νιώθεις την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω για τις απαραίτητες διορθώσεις, ιδιαίτερα σήμερα που ο Ήλιος από τον Κριό τετραγωνίζει τον Κρόνο.

Ωστόσο το κάρμα ανταμείβει όσους έχουν δουλέψει σκληρά για τη σχέση και αυτό αρχίζει να φαίνεται. Η Σελήνη από την Παρθένο, σου υπενθυμίζει πως πρέπει να αναθεωρήσεις τις πρόσφατες σκέψεις σου και να καταλήξεις σε αποφάσεις που θα βοηθήσουν το μέλλον της σχέσης σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Η Σελήνη στην Παρθένο: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!! Αλλαγές και εpwτικές εκπλήξεις γι’ αυτά τα 5 ζώδια

Λέων

Το άγχος και η ένταση που αντιμετωπίζεις λόγω των σημερινών εpwτικών συνθηκών είναι διαχειρίσιμο αν κάνεις κάτι φυσικά ενεργό.Ή το κάνετε σαν ζευγάρι ή μόνη σου, η γυμναστική είναι το καλύτερο αντίδοτο στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις τώρα. Μην κριτικάρεις τη μέθοδό σου και μην κρίνεις το ταίρι σου. Κάνοντας αργή αλλά σταθερή πρόοδο μέσα από τις τρέχουσες ερωτικές συνθήκες θα νιώσεις πάλι τρελά καρδιοχτύπια.

Παρθένος

Η αποφυγή παρορμητικών ενεργειών θα είναι σημαντική σήμερα καθώς συνειδητοποιείς ότι η υπομονή σου δοκιμάζεται και πάλι απότο ταίρι σου,

Ωστόσο, αν προσπαθήσεις να κάνεις συζήτηση, μην εκπλαγείς αν διαπιστώσεις οτι χειροτερεύει η κατάσταση αντί να καλμάρει. Οπότε ίσως να γίνει λεκτική ανάλυση μέχρι να εξασθενίσει η ένταση. Ωστόσο, εάν βρεθείς στα μισά της πρώτης φράσης και δεν μπορείς να σταματήσεις, κάνε ό,τι μπορείς στην προσεκτική επιλογή των λέξεων και να μιλήσεις με ακεραιότητα και αγάπη τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> 17 περίεργα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και “ανάβουν” τους άντρες! Eιδικά το 13ο, τους τρελαίνει όλους…

Ζυγός

Θα αντιμετωπίσεις μία πρόκληση καθώς αντιλαμβάνεσαι πως ένα ερωτικό ζήτημα συνεχίζεται και είναι δυσκολότερο από ότι αρχικά είχες πιστέψει.

Θα ψάξεις μέσα σου για περισσότερη δόση συμπόνιας προκειμένου να τραβήξεις γρήγορα τον εpwτικό επίδεσμο. Όσο γρηγορότερα συμφωνήσεις με το ταίρι σου, τόσο το καλύτερο. Η αγάπη και η θαλπωρή θ ανοίξουν δρόμο για συναισθηματική οικειότητα σ’αυτό το δύσκολο μονοπάτι της σχέσης σου.

Σκορπιός

Θα πρέπει να έχετε υπομονή και εσύ και το ταίρι σου αν θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Κάνεις ότι μπορείς για να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε δουλειά και έρωτα όσο πιο γρήγορα μπορείς αλλά η ανυπομονησία σου , σου υπενθυμίζει πως δεν γίνονται όλα “εν μία νυκτί”. Τα καλά νέα είναι ότι είστε αποφασισμένοι να δημιουργήσετε περισσότερη ισορροπία στον κόσμο σας και δεν θα το εγκαταλείψετε σήμερα. Όταν πρόκειται για τα σημερινά ερωτικά θέματα, απλά δεν θα το βάλεις κάτω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> 16 ξεκάθαρα σημάδια πως έχεις βρει τον ιδανικό άντρα!! Αν κάνει το 9ο, παντρέψου τον αμέσως

Τοξότης

Μπορεί να μην είναι διασκεδαστικό να πρέπει να δεχτείς ορισμένες πραγματικότητες της ερωτικής σου σχέσης σήμερα.

Ευτυχώς, θα παρατηρήσεις ότι η τρελή ενέργεια στον ρομάντζο σου εξελίσσεται και σύντομα θα βρείς έναν τρόπο να μοιραστείς την αλήθεια σου με κάποιον που λατρεύεις, αν και ο τρέχων δισταγμός σου μπορεί να οφείλεται σε φόβο για τις επιπτώσεις των λόγων σου. Μην φοβάσαι να είσαι ειλικρινής με το ταίρι σου αυτή τη στιγμή, επειδή όσο πιο γρήγορα αρχίσετε αυτή τη συζήτηση, τόσο το καλύτερο.

Αιγόκερως

Προετοιμάσου για μια ξεχωριστή σχέση στην ερωτική σου ζωή με την προυπόθεση πως δεν σπρώχνεις την τύχη σου και δεν ξεπερνάς τα όρια με τον σύντροφό σου.

Η αποχώρηση από απραγματοποίητα όνειρα μπορεί να σε εξυπηρετήσει καλύτερα τώρα επειδή η λογική οδηγεί στην αποδοχή και ζώντας αληθινά είναι ο μοναδικός τρόπος για να πετύχεις στην αγάπη. Να είσαι ευγνώμων γιατί σύντομα οι αγώνες σου θα έχουν επιτυχία.

Υδροχόος

Είσαι πάντα το ιδανικό ταίρι. Βρίσκεις μεγάλη ικανοποίηση με το να είσαι υποστηρικτική στον αγαπημένο σου.

Ωστόσο σήμερα, μπορεί να αισθανθείς κάποια μετατόπιση στη δυναμική της σχέσης και ίσως θελήσεις να νιώσεις λίγη περισσότερη ελευθερία. Αν αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα στην ερωτική σου σχέση, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να περιπλανηθείς περισσότερο από ποτέ. Ευτυχώς, λαμβάνοντας υπόψη τα πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων, εκτός από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, θα σου δώσουν και τη σαφήνεια που αναζητάς τώρα.

Ιχθύες

Μπορεί να έχασες την προθεσμία για να αναπτύξεις μια ερωτική σχέση, αλλά θα ανακτήσεις έδαφος σήμερα.

Απλά να θυμάσαι πως ο χρόνος τρέχει και δε θα πρέπει να καθυστερήσεις να αναλάβεις δράση. Το σύμπαν σου προσφέρει στο πιάτο αυτή τη φορά την ευκαιρία, γι αυτό φρόντισε να την εκμεταλλευτείς δεόντως. Η αφοσίωση και η αποφασιστικότητα να κάνεις το σωστό για το ταίρι σου, θα πάει τη σχέση εκεί που πρέπει… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.