Aισθηματικές Προβλέψεις της Πέμπτης! Παλιοi Έρwτες «Xτυπούν» Πάλι Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
2202

Aισθηματικές Προβλέψεις της Πέμπτης! Παλιοi Έρwτες «Xτυπούν» Πάλι Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης; Τι επιφυλάσσει αύριο για τα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός;

Τι επιφυλάσσει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Με το τρίγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με το Δία, ευνοούνται επιστροφές από το παρελθόν…..

Τώρα έχεις περισσότερες πληροφορίες από ποτέ για τον αγαπημένο σου κι αυτό

σε βάζει στην ιδανική θέση για να πάρεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Πρoειδοποιεi: Γυρiζει Ο «Tpoχός» Σε Έpwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Πέμπτης 9-9-2021

Κριός

Το γεγονός πως έχεις κάνει λάθος τακτικής σε ένα ερωτικό θέμα, είναι μικρότερο πρόβλημα απ’ ό,τι έχεις συνειδητοποιήσει ότι είναι σήμερα. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως υπάρχουν σημαντικά εμπόδια προς τη ρομαντική σου ευδαιμονία,

συνειδητοποιείς πως τα προβλήματα που συναντάς, είναι κοσμικές ενδείξεις για να κάνεις τις διορθώσεις που χρειάζονται τώρα. Μην “πέφτεις” συναισθηματικά. Είσαι ικανή να αλλάξεις την πορεία της σχέσης, αλλά ο συγχρονισμός είναι το “κλειδί” γι’ αυτό, μην καθυστερείς!

Ταύρος

Παρά την επιθυμία σου ν’ ακολουθήσεις την κοινή λογική στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να δελεαστείς από τα ερωτικές σου φαντασιώσεις, για se ξι μαγεία. Πρόσεξε να μην ντύσεις την πραγματικότητα με οράματα από την ονειροπόληση,

γιατί είναι προς όφελός σου να είσαι ειλικρινής με τα εpwτικά θέματα, τώρα και πάντα. Η συνειδητοποίηση του τί είναι πραγματικό και τί όχι, εξυπηρετεί μια χαρά το ρομάντζο σου τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Συvαγερμός Mετά Τη ΝEA Άvοδο Κpουσμάτων: Οι 2 Περιοχές Πoυ Πάvε «Ολoταχώς» Για Lockdown (Pics)

Δίδυμοι

Επειδή ένας από τους παθιασμένους στόχους σου είναι φιλόδοξος, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να νιώθεις απογοήτευση. Στην πραγματικότητα, αν πέρασες πρόσφατα μια αναποδιά στη σχέση σου,

σήμερα ίσως θελήσεις να μετατρέψεις την απογοήτευση σε αποφασιστικότητα και να πετύχεις κάτι θαυμάσιο με τον αγαπημένο σου. Διατήρησε τις υψηλές προσδοκίες σου, γιατί έχεις πολλές δυνατότητες να καταφέρεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου!

Καρκίνος

Η δυναμική της σχέσης μπορεί να τεταθεί, αν δεν συμφωνείτε σήμερα εσύ και το ταίρι σου. Εσύ προσπαθείς να μεταφέρεις με απλά και σαφή λόγια τις προθέσεις σου, αλλά ο αγαπημένος σου δεν το παίρνει το μήνυμα.

Πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο, να του κάνεις κατανοητό, αυτό που θέλεις να του πεις. Βέβαια τις περισσότερες φορές, στα εpwτικά ζητήματα, δεν φτάνουν μόνο τα λόγια, χρειάζεται να κάνεις και συγκεκριμένες ενέργειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ποια Άvvα-Μαρία Bρε? Aυτή Ήταv Η Τελευταiα Σύvτροφος Του Mad Clip! Η Κοιvή Φωτογpαφία Τους (Pic)

Λέων

Παρά τον αχαλίνωτο ενθουσιασμό σου για όλα όσα αγαπάς, φαίνεται πως κάποια δύναμη σήμερα θα πατήσει γκάζι μέσα στη σχέση σου, για να σε παγιδέψει. Ευτυχώς δε θα χρειαστεί να σταματήσεις τις εpwτικές σου προσπάθειες και η αποφασιστικότητα με την επιμονή σου θα σε βοηθήσουν.

Οι λιγότεροι δυνατοί μπορεί να εγκαταλείπουν με τα πρώτα σημάδια δυσκολίας στις σχέσεις, αλλά όχι εσύ. Γιατί πιστεύεις, πως αυτό είναι ένα μικρό εμπόδιο. Συνέχισε έτσι και δεν θα αποτύχεις!

Παρθένος

Οι πρόσφατες προκλήσεις στη σχέση σου σ’ έχουν κάνει, να μπορείς να διαχειριστείς τα ερωτικά σου ζητήματα με ευελιξία και χάρη. Τώρα έχεις περισσότερες πληροφορίες από ποτέ για τον αγαπημένο σου κι αυτό σε βάζει στην ιδανική θέση για να πάρεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σας.

Το γεγονός πως είσαι αποφασισμένη να μην εγκαταλείψεις, είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου τώρα, γιατί γνωρίζεις πως αυτό είναι ένα προβληματάκι πολύ μικρό, μπροστά στο μεγαλύτερο πλάνο της κοινής ερωτικής σας ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Επιτέλoυς Η «Σειpά» Τους Mέσα Στο Φθινόπωρο: Aυτά Τα ‘Tυχερά’ Ζώδια Βpίσκουν Το Mεγάλο Τους Έpwτα

Ζυγός

Η επιθυμία που έχεις καλλιεργήσει μέσα σου να παραμείνεις θετική στα εpwτικά ζητήματα είναι πολύ ευγενική, όμως μη φορέσεις στην πραγματικότητά σου, ροζ γυαλιά. Το σύμπαν σε υποχρεώνει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά τις υποθέσεις σου σχετικά με τον σύντροφό σου και πρέπει να είσαι ειλικρινής,

τόσο με το ταίρι σου, όσο και με σένα την ίδια για τις ερωτικές προθέσεις σου. Η αυθεντική επικοινωνία, είναι δεξιοτεχνία που αξίζει τον κόπο, ειδικά αν είσαι διατεθιμένη να είσαι η καλύτερη σύντροφος που θα μπορούσες, σήμερα!

Σκορπιός

Άν κάποτε είχες μια λαμπρή ιδέα για μια ερωτική σχέση που δεν μπόρεσες να πραγματοποιήσεις, σήμερα ήρθε η μέρα να την αναστήσεις. Αρχικά, προσέγγισε αυτόν που αγαπάς μ’ ένα νωχελικό τρόπο και δες αν θα λάβεις αποδοχή και ενδιαφέρον ή απόρριψη.

Αν δεν λάβεις την απάντηση που επιθυμείς, τότε γίνε ευέλικτη και συμβιβαστική. Αυτό θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη τακτική σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Φλoγερό Τρίγωvο Σελήvης-Κρόvου Φέρvει Αvατροπές: Το Παpελθόv «Eισβάλει» Δυvαμικά Στο Παpόv Για 3 Ζώδια

Τοξότης

Αν δεν λάβεις θετικά σχόλια από τον αγαπημένο σου για κάποιες εμπνευσμένες ιδέες σου, το να δείξεις ενοχλημένη, δεν είναι ότι καλύτερο.

Το να δέχεσαι με χάρη την απόρριψη, είναι μια ικανότητα που πρέπει να καλλιεργήσεις και να διατηρήσεις. Ο σύντροφός σου, μπορεί να γνωρίζει κάτι που εσύ δεν ξέρεις, και ακολουθώντας την άποψή του, είναι σημάδι σοφίας!

Αιγόκερως

Η αντίληψη που έχεις για τον κόσμο είναι σωστή και θες να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σου τώρα. Πιστεύεις πως η προσέγγισή σου σ’ένα κοινό σας πρόβλημα είναι αλάθητη και δεν θέλεις να το συζητήσεις περισσότερο.

Είναι όμως σημαντικό να προσπαθήσεις να είσαι διαλλακτική, γιατί μόνο έτσι θα διαλυθούν τα συννεφάκια στη σχέση. Αν σκύψεις στο πρόβλημα, αυτό θα επηρρεάσει πολύ θετικά τον σύντροφό σου. Σύντομα οι προσπάθειές σου θ’ αποδώσουν καρπούς.

Υδροχόος

Όσον αφορά τη σχέση σου αυτή τη στιγμή, είσαι τόσο απογοητευμένη που θες να ταράξεις τα νερά με όποιο τρόπο μπορείς. Ευτυχώς δεν έχεις διάθεση η προσέγγισή σου να δημιουργήσει χάος.

Ένα μικρό ανακάτεμα θέλεις να κάνεις, για να αναζωογονήσεις τη σχέση. Η θετική αλλαγή, δεν είναι εύκολη, αλλά έχεις την εξυπνάδα να κινηθείς σωστά για να επαναφέρεις την αρμονία στη σχέση σου!

Ιχθύες

Μια συγγνώμη, θα σώσει τη σχέση σου σήμερα. Είπες κάτι που πρόσβαλε ή που πλήγωσε τον αγαπημένο σου και πρέπει να επανορθώσεις.

Να είσαι προετοιμασμένη πως θα πάρει χρόνο η συγχώρεση από το ταίρι σου, αλλά θα γίνει. Με την προυπόθεση όμως πως είσαι ειλικρινής και αυθεντική…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.