Aισθηματικές Προβλέψεις Της Πέμπτης! Συνάvτηση Με Παλιό Έpwτα «ΞΥΠΝΑ» Νέα Πάθη Σε 4 Ζώδια

0
4037

Aισθηματικές Προβλέψεις Της Πέμπτης! Συνάvτηση Με Παλιό Έpwτα «ΞΥΠΝΑ» Νέα Πάθη Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

Τι επιφυλάσσει πάλι στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα σήμερα, μας φέρνει ξαφνικές συναντήσεις που θα ταράξουν τα εpwτικά σε κάποια από τα ζώδια…

Συναντήσεις και συζητήσεις με δικά σου άτομα, πολύ πιθανό να σου δημιουργήσουν

ένταση γι΄ αυτό καλό είναι να αποφύγεις ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα «Kάψει Kαρδιές» Αύριο η Παvσέληvος Aυγούστου: Φτάvουν Νέοι ‘ΔYΝΑΤΟΙ’ Έρwτες Για Λέοντες, Υδροχόους & Ακόμα 2 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης 11/8/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε την ανάγκη για ισορροπία και ασφάλεια, θα κλείσετε αρνητικές ερωτικές εκκρεμότητες. Στη σχέση σας θα σημειωθούν βελτιώσεις, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, δε θα είστε αρνητικοί σε ενδεχόμενα δεσμευτικών αποφάσεων.

Σε προσωπικό ραντεβού θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης. Από τυχαίο γεγονός, απρόοπτη συνάντηση θα φέρει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην εpwτικό σας ταίρι!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα έντονης εpwτικής δραστηριότητας και άμεσης αποτελεσματικότητας. Στους χωρισμένους θα δοθεί άνοιγμα επανασύνδεσης, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα επιδιώξετε οριστικό ξεκαθάρισμα.

Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από εσωτερικές φοβίες ή υποσυνείδητες εμμονές. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, διατηρήστε την αισιοδοξία σας, έρχονται συμβάντα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έμειvε «ΑΦΩΝ0Σ» ο Μάρκος Σεφερλής: Ζήτησε Λογαριασμό Σε Eστιατόριο Και Τα Πpάγματα ΔΕΝ Πήγαν Όπως Περiμενε (Ρic)

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα θα καλλωπιστείτε, θα επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, η ανανέωση στο στυλ σας θα πιάσει τόπο. Ένα πρόσωπο θα προκαλέσει την έλξη και τον ενθουσιασμό σας,

το μεταξύ σας ενδιαφέρον θα είναι ξεκάθαρο και αμοιβαίο. Ένα ευχάριστο τηλεφώνημα θα ανοίξει προοπτική συνάντησης, παίρνετε απόφαση να εξωτερικεύσετε αισθήματα, που ως τώρα τα κρατούσατε κρυφά!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα βρείτε τις ισορροπίες σας, θα βιώσετε ήρεμες εpwτικές στιγμές, εκδηλωτική θα είναι η στάση σας. Ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι.

Σε περίπτωση που είστε εpwτικά μόνοι, ετοιμαστείτε, έρχεται προοπτική γνωριμίας με πρόσωπο που θα νιώσετε έντονη οικειότητα από την πρώτη σας συνομιλία. Σε φιλικό περιβάλλον θα ανοιχτεί διάλογος, που πολύ γρήγορα θα πάρει εpwτικές διαστάσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κώστας Λεφάκης Για Αvτίθεση Ήλιου Με Κρόνου: Φτάνoυν «AΣΧΗΜΑ» Νέα Για Κριούς, Ιχθύες Και Άλλα 2 Ζώδια

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα είναι ομαλή και δημιουργική. Εσείς οι ελεύθεροι θα δείξετε θερμή διάθεση για νέες προοπτικές και νέες περιπέτειες.

Ανεβασμένη θα είναι η εpwτική σας διάθεση, η πρόταση που θα κάνετε σε μια καινούργια σας γνωριμία θα βρει την ανταπόκριση που αναμένετε. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από μονότονες ή πληκτικές καταστάσεις! 

 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οξυδέρκεια και διορατικότητα θα σας διακρίνει, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασφάλεια και αγάπη. Η διαλλακτικότητά σας θα σας βοηθήσει να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις,

θα βάλετε σε τάξη τα αισθήματα, θα ξαναζεσταθούν οι επαφές σας με πρώην εpwτικό πρόσωπο. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σήμερα ενδέχεται να σας ερωτευτεί πρόσωπο που θα έχει σοβαρή και ειλικρινή στάση απέναντι σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα κρατηθείτε μακριά από ριψοκίνδυνα ρίσκα, θα προτιμήσετε την ασφάλεια, θα νιώσετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε ένα σταθερό μέλλον. Ηρεμη θα είναι η στάση σας, διαλλακτική η συμπεριφορά σας,

θα σας διακρίνει αυτοσυγκράτηση και αναλυτική σκέψη. Πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος θα τολμήσει να περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις, εσείς οι εpwτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα σταθερού δεσμού!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας δώσει τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, γιατί θα είστε σε θέση να εντοπίσετε και τη θετική πλευρά των καταστάσεων.

Θα προτιμήσετε ηρεμία στις επαφές σας, θα βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας, καταφέρνοντας να οδηγήσετε στα νερά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Απελευθερώνεστε από άγχος, γεγονός που θα ισορροπήσει την ψυχική σας διάθεση, εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε άμεσο άνοιγμα επανασύνδεσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, χαρούμενες συναντήσεις θα προκύψουν, σήμερα θα περάσετε με το ταίρι σας ήρεμες καταστάσεις και θερμές εpwτικές στιγμές. Μια νέα γνωριμία θα σας δημιουργήσει αισιόδοξα αισθήματα, θα ακούσετε θερμά λόγια καρδιάς,

πιθανή θα είναι η έναρξη νέας εpwτικής σχέσης. Ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη σε υποθέσεις, που τον τελευταίο καιρό σας προκαλούσαν έντονη ανασφάλεια! 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η συμπεριφορά σας θα είναι διάχυτη και αρκετά εκδηλωτική, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα με στόχο τη σταθεροποίηση και το κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων.

Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή είστε σε φάση χωρισμού θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε και να ψάξετε τις πραγματικές αιτίες, θα είστε σε θέση να επωμιστείτε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί. Αν περάσετε σε ενέργειες επανόρθωσης, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οργανωμένη, σταθερή και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας. Σήμερα κύριο μέλημα σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία, η τάξη και η ασφάλεια, θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας.

Σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τις συζητήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πείτε “ναι” σε προτάσεις για φιλικές συνευρέσεις θα υπάρξει προοπτική τυχαίας συνάντησης με πρόσωπο, που θα σας εξιτάρει εpwτικά! 

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από το αβέβαιο, επιθυμία σας θα είναι να πορευτείτε πάνω σε σταθερές βάσεις, συναισθηματικές και εpwτικές. Δεκτικοί θα φανείτε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας.

Πρόσωπο που ποτέ δεν έπαψε να τρέφει θερμό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας ανοίξει την καρδιά του. Δείξτε ευαισθησία και εμπιστοσύνη, ανοίγεται προοπτική σχέσης μελλοντικών εξελίξεων…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...