Αισθηματικές Προβλέψεις της Παρασκευής!! Συνάντηση «Φωτιά» με Παλιά Αγάπη για Αυτά ζώδια

0
1510

Αι σθηματικές Προβλέψεις της Παρασκευής!! Συνάντηση «Φωτιά» με Παλιά Αγάπη για Αυτά ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Τι μας ετοιμάζει πάλι στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός? Με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα και την ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο, έρχονται έντονες και μοιραίες καταστάσεις αύριο για κάποια από τα ζώδια….

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής 27/7

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανατροπές θα σημειωθούν στην καρδιά σας, κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας κάνει να το δείτε με μάτι ερωτικό, ίσως να διχαστείτε ανάμεσα στα παλιά και τα καινούργια. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα σας αναστατώσει ερωτικά, ενδέχεται να σας συνεπάρει έντονος ενθουσιασμός. Για εσάς που αναζητάτε ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, σας δίνω τη συμβουλή να προσέξετε τις κινήσεις σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Με ποιο Ζώδιο είναι «Γραφτό» να Zήσεις τον Mεγάλο έρωτα?

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, ευέξαπτες οι αντιδράσεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας εντάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε της ερωτικές σας συνθήκες. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε, για να μην υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ασφάλεια και την σταθερότητα στον ερωτικό σας τομέα θα πρέπει να κάνετε μια μεγάλη συναισθηματική βουτιά μέσα στο βάθος της σχέσης σας. Ένα συμβάν θα κλονίσει την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, συνεπώς θα πρέπει να προχωρήσετε σε αναλύσεις, εξηγήσεις, και υποσχέσεις. Φανείτε ειλικρινείς καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπεκφυγές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έγινε Θαύμα: Βρέθηκε Ζωντανή η Aγνοούμενη Mητέρα Mαζί με τα παιδιά της

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις καταφέρνοντας τελικά να δώσετε λύσεις σε αιχμηρά ζητήματα. Ερωτικό ξεκαθάρισμα που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε, θα ανανεώσει τα αισθήματα σας και θα φέρει καινούργιο ρυθμό ζωής στη σχέση σας. Η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε ώριμα και να περάσετε τις δικές σας απόψεις, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία, μην κρατήσετε πιεστική στάση.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ακατανόητη θα είναι η στάση σας, θα το μπερδέψετε το ταίρι σας, ωστόσο η σημερινή όψη θα φέρει ευχάριστα και αισιόδοξα γεγονότα που θα καταφέρουν τελικά να ισορροπήσουν τις αντιδράσεις σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα υπάρξει καινούργιο άνοιγμα, καινούργια γνωριμία, δίνοντας σας τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ανίας ή στασιμότητας.

 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αποκαλυπτικά ερωτικά γεγονότα θα βγάλουν στο φως αλήθειες, αποσύρονται καταστάσεις που σας έριχναν στάχτη στα μάτια. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για σοβαρές ερωτικές συζητήσεις, δεν θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες. Πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δείξτε την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, θα δείτε πως ό,τι προσφέρετε αυτό ακριβώς θα εισπράξετε. Σας συμβουλεύω να ξεδιπλώστε τον ερωτισμό σας, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:>  Ανατριχιαστικά τα Λόγια Γ. Παϊσιου για τις πυρκαγιές: «Έκαψε τα Πάντα, λες & την Οδηγούσε χέρι»

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας ανοίξει ερωτικά ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά τότε θα φέρετε ουσιαστικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, είτε είστε σε σχέση είτε είστε μόνοι. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα φέρουν ευχάριστη ερωτική κατάληξη αρκεί να μην καμουφλάρετε το αισθήματα σας. Περάστε σε αποκαλύψεις, απελευθερώστε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα ώθηση σε ανοιχτές ερωτικές σας υποθέσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο μόνος τρόπος για να γλυτώσετε από τις διαφόρων ειδών ερωτικές εντάσεις, είναι να προσέξετε πολύ καλά τι θα πείτε στο ερωτικό σας ταίρι και με ποιον τρόπο θα το διατυπώσετε. Εσάς τους προσφάτως χωρισμένους θα σας πλησιάσει το πρώην ταίρι σας, θα σας δώσει το έναυσμα για άνοιγμα τολμηρής συζήτησης που θα φέρει τελικά οριστικές λύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Νέο Σκληρό Χτύπημα για τη Ρούλα Ρέβη!! Ο 8άνατος που την Βύθισε Πάλι στο πένθος

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, αν θέλετε να διεκδικήσετε και να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα πρέπει η τακτική σας να είναι μεθοδική, οι πράξεις σας συνετές και ώριμες. Συναισθηματική ικανοποίηση θα λάβετε κατόπιν προσωπικής συζήτησης με συγκεκριμένο ερωτικό άτομο που τον τελευταίο καιρό υπήρχαν σκαμπανεβάσματα μεταξύ σας. Σας συμβουλεύω τα βήματα σας να είναι σταθερά και βάσιμα.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αν θελήσετε να σταθμεύσετε ερωτικά, αν αναζητήσετε σταθερό συντροφικό ταίρι, θα πρέπει να κινηθείτε με ωριμότητα. Οι εξελίξεις και τα ενδεχόμενα θα είναι ανάλογα με τις επιθυμίες σας, γι αυτό προσπαθήστε να εντοπίσετε τι ακριβώς προσμένετε. Εσείς που έχετε ήδη σταθερό ταίρι περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, για τους ελεύθερους ραντεβού με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα καταφέρει να αλλάξει τις βλέψεις σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε από τη ζωή σας και τι είδους ερωτική πορεία επιθυμείτε να έχετε. Θέλετε να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο απ το παρελθόν; Ή μήπως τα παλιά δεν έχουν πλέον τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν; Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα σας ανοίξει προοπτική σχέσης, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, πνοή ανανέωσης θα πέσει επάνω σας, θα είστε δεχτικοί στις απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Σήμερα ενδέχεται κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να δώσετε οριστικό τέλος με πρόσωπο που προσπαθεί να σας πιέσει ή να σας βάλει στα καλούπια του. Για εσάς που αναζητάτε έναν ξέγνοιαστο και πιο ανέμελο τρόπο ερωτικής ζωής, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...