Aισθηματικές Προβλέψεις Tης Κυριακής: Συvάντηση Mε Παλιό Έpwτα «Ζωvτανεύει» Πάθη Για 4 Ζώδια

0
4441

Aισθηματικές Προβλέψεις Tης Κυριακής: Συvάντηση Mε Παλιό Έpwτα «Ζωvτανεύει» Πάθη Για 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής;

Τι ετοιμάζει για αύριο στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Tο εξάγωνο της Σελήνης με το stellium πλανητών στο Ζυγό, δημιουργεί έντονες και μοιραίες καταστάσεις σε κάποια από τα ζώδια….

Η σημερινή μέρα διακρίνεται από μεγάλο αυθορμητισμό. Είναι ιδανική ημέρα

για να αντιμετωπίσουμε τα όποια ζητήματα έχουμε, με αισιοδοξία αλλά και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κακοκαιρία «Αθηvά» Για Επόμεvες Ώpες: Ισχυpές Kαταιγίδες & Xαλάζι Στις Παpακάτω Πεpιοχές (Pics)

Τα ζώδια που επηρεάζουν οι νέες όψεις είναι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής 10/10/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα είστε δραστήριοι και ενεργητικοί, σήμερα θα θελήσετε να βγείτε πέρα των συνηθισμένων, έντονη θα είναι η διάθεση σας για πρωτοποριακές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε και να διεκδικήσετε, ευνοούνται οι δυναμικές αποφάσεις και τα τολμηρά βήματα. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, να είστε σίγουροι πως στις προτάσεις σας, θα λάβετε θερμές και άμεσες απαντήσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, είναι πολύ πιθανό να εισχωρήσει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Ενθουσιασμός και έντονος ερωτισμός θα σας διακατέχει, καταφθάνει συμβάν-έκπληξη που θα αλλάξει τα δεδομένα σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι καλοδεχτείτε το ελκυστικό πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει. Σε απρόοπτη στιγμή θα κάνει την εμφάνιση του, το γοητευτικό του στυλ θα αιχμαλωτίσει το βλέμμα σας. Στο χέρι σας θα είναι το ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής, σας συμβουλεύω να μην κάνετε πίσω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φτάvουν Mέγαλα ‘Δpάματα’ Για Aυτά Τα Ζώδια: Σκληpά Λόγια, «Pήξεις» & Xωρισμoi Μέσα Στον Oκτώβριο

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ερωτικές δραστηριότητες, σήμερα θα φλερτάρετε και θα προσεγγίσετε. Η όψη της ημέρας θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μην αρκεστείτε στα ερωτικά δεδομένα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην καθημερινότητα σας, αλλά να κυνηγήσετε το κάτι επιπλέον ή διαφορετικό. Τολμηρή και εκδηλωτική θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά, καινούργιο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ερωτικές διεκδικήσεις, θα υπάρξουν τυχερές συμπτώσεις. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς, τα εμπόδια αποσύρονται, θα έχετε το ελεύθερο να δράσετε όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει. Κάποιες συγκεκριμένες ερωτικές σας προσδοκίες θα εκπληρωθούν πλήρως, καταφθάνει επανασύνδεση σε περίπτωση χωρισμού. Για όσους από εσάς σκέπτεστε να προβείτε σε προτάσεις, προχωρήσετε άφοβα η στιγμή θα είναι απολύτως ευνοϊκή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άφωvη ΟΛOKΛHPΗ Η Showbiz: Mόλις Συνελήφθη Πασίγvωστος Έλληvας Τpαγουδιστής (Pics)

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα φέρει στην ερωτική σας ζωή νέες καταστάσεις ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες. Ανανέωση, αισιοδοξία και χαρά έρχεται κατά πάνω σας, αιτία θα είναι ένα συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο. Σήμερα θα τραβήξει την προσοχή σας άτομο ελκυστικό, δυναμικής προσωπικότητας και εντυπωσιακής εμφάνισης, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε αποφασιστικά χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις. Καταφθάνει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας που θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας, αρπάξετε την ευκαιρία θα σας βγει σε καλό. 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, τόλμη και απελευθερωμένος ερωτισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Οι διαθέσεις σας θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε πρόσωπο που από καιρό έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο. Αν κινηθείτε αποφασιστικά θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, σήμερα θα καταφέρετε να κλείσετε ραντεβού που θα αποτελέσει αφετηρία σχέσης. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε ολοκληρωτικά πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «Avτίο» Στη Μοvαξιά MEΣΑ Στον Οκτώβpιο: Τα 5 ‘Τυχεpά’ Ζώδια Που Βpίσκουν Το Mεγάλο Έρwτα

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις αναστολές, θα φανείτε δεχτικοί στις νέες ερωτικές προκλήσεις. Θα σας ενθουσιάσει το πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, θα έχει επάνω του στοιχεία ικανά να εξιτάρουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον, είναι πολύ πιθανό να κλέψει την καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να πέσει δυνατός έρωτας επάνω σας και επειδή θα προκύψει από τυχαίο συμβάν, γι αυτό σήμερα μην απορρίψετε καμία πρόταση για έξοδο ή φιλική συνεύρεση. 

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν τη δυναμικότητα σας, στη στάση σας θα υπάρξει ορμητικότητα και έντονος ερωτισμός. Σας δίνω τη συμβουλή να αναλάβετε πρωτοβουλίες, τολμήστε να προτείνετε ραντεβού στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η απαντήσει θα είναι θετική. Μια τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, η γοητεία σας και η άνεση στο τρόπο έκφρασης σας θα φέρουν ευχάριστο θερμό αποτέλεσμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Ξαφvική Eπαvασύνδεση «Aναστατώνει» Το Παρόν Σε 5 Ζώδια

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, από ενθουσιασμό και ζωτικότητα θα χαρακτηρίζεστε, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις ερωτικές σας επαφές. Θα βρείτε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις στάσιμες, θετικοί θα είστε στο να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τώρα θα έχετε την ανάγκη να κάνετε μια ολοκαίνουργια ερωτική αρχή. Σε απρόοπτη στιγμή θα γνωριστείτε με πρόσωπο που από την πρώτη σας επαφή θα νιώσετε έντονη έλξη, καταφθάνει νέος έρωτας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση ερωτικών στόχων θα σας φέρει η σημερινή όψη. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση κάντε το μεγάλο βήμα, η άμεση προσέγγιση σας θα φέρει θετικό αποτέλεσμα. Επιτυχία θα έχει το ραντεβού σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα υπάρξουν εξομολογήσεις, βγαίνουν στην επιφάνεια αισθήματα έλξης και πάθους. Για εσάς στους ερωτικά μόνους, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας, αρπάξτε την ευκαιρία θα είναι ιδανική.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα σας δοθεί η ευκαιρία για νέες ερωτικές αναζητήσεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεφύγετε από το αποτυχημένο παρελθόν σας. Μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει άνοιγμα να ωθήσετε την ερωτική σας ζωή προς μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Για όσους από εσάς νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε ερωτικό ταίρι τώρα θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο. Προμηνύεται καινούργιο και επιτυχημένο ερωτικό ξεκίνημα!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, αεράτο και ερωτεύσιμο θα είναι το στυλ σας. Θα διεκδικήσετε με σθένος παραγκωνίζοντας επιφυλάξεις και αναστολές. Σήμερα δεν αποκλείεται να εντυπωσιάσετε ερωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η γοητευτική σας εμφάνιση θα κερδίσει τα κατάλληλα βλέμματα. Όσοι απ’ εσάς επιθυμείτε να εισχωρήσετε καινούργιο άτομο στη ερωτική σας ζωή τώρα θα εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία, τα συμβάντα θα δουλέψουν υπέρ σας, στο χέρι σας θα είναι οι εξελίξεις…..

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...