Οι Ερwτικές Προβλέψεις Tης Κυριακής! Παλιά Πάθη «Xτυπoύv» ΠΑΛΙ Την Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
2380

Οι Ερwτικές Προβλέψεις Tης Κυριακής! Παλιά Πάθη «Xτυπoύv» ΠΑΛΙ Την Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής;

Τι ετοιμάζει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Tο τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί έντονες και μοιραίες καταστάσεις για κάποια από τα ζώδια….

Ξεκινά μια περίοδος πολλά υποσχόμενη, ωστόσο πρέπει

να γίνει ένας καλός… έλεγχος των συναισθημάτων. Συνομιλίες που έχουν αναβληθεί στο παρελθόν, είναι καιρός να ολοκληρωθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πως Αvτιδρoύν Τα 12 Ζώδια Όταv ‘Δαγκώσoυν’ Την Λαμαρίvα? Για Toν Zυγό ΔΕN Tο Περιμέvαμε

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής 17/10/2021

Κριός

Αγαπητοί Κριοί σήμερα, ανοίγει ένα καλότυχο παράθυρο στην περιπέτεια και σας παροτρύνει να οργανώσετε άνετα και απελευθερωμένα την δουλειά σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, διώχνοντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία από τα βήματα που έχετε χαράξει για το άμεσο και το απώτερο μέλλον. Ξαναβρείτε το κέφι και το χιούμορ σας, κάντε μια μακρινή ή κοντινή διαδρομή με τον ερωτικό σας σύντροφο, αγγίξτε την επιτυχία και την ευτυχία που ζυγώνουν.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα σας φέρει μπροστά σε πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα να σας εξιτάρει ερωτικά και ενδέχεται να μην σας είναι τελείως άγνωστο. Με διαφορετικό στυλ και με εντυπωσιακές αλλαγές στον χαρακτήρα του θα εμφανιστεί πρόσωπο απ το παρελθόν, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε απόψεις και παλιές εντυπώσεις. Η εξέλιξη των επαφών σας θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι, αν επανεκτιμήσετε τη μεταξύ σας κατάσταση τότε δεν αποκλείεται να προκύψει επανασύνδεση οριστικής κατάληξης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ερωτικό σας μέλλον. Σήμερα θα σας δοθεί καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, θα υπάρξει συνάντηση που θα σας δώσει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Ραντεβού και ευχάριστη αποκαλυπτική συνομιλία θα καταλήξουν σε θερμό γεγονός. Το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναστατώσει δεν επρόκειτο να φύγει εύκολα από τη ζωή σας, στην δική σας απόφαση θα είναι το τελικό αποτέλεσμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τpαγική Κατάληξη: Φpικτό Tέλoς, Για Tον «Aγρότης Mόνος Ψάχvει» (Pics)

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, από πρώην ταίρι σας θα λάβετε πρόταση που θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις μεταξύ σας επαφές, θα προκύψει έντονο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας βοηθήσει να λύσετε απορίες, να απαλλαγείτε από παρερμηνεύσεις και αρνητικές καχυποψίες. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα έχετε το σθένος να διαγράψετε παλιά λάθη και να προχωρήσετε σε νέα αρχή. Θα υπάρξει ερωτικό ραντεβού με θερμές αποκαλύψεις που θα φέρουν αποτέλεσμα επανασύνδεσης.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θερμές και αρκετά τολμηρές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, θα έχετε έντονη ανάγκη για κυνήγι αισθήσεων και περιπετειών. Η τύχη θα σταθεί στο πλάι σας, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, εσείς οι ελεύθεροι θα βρείτε πεδίο δράσης. Καταφθάνει προοπτική καινούργιας γνωριμίας και επειδή το πρόσωπο που θα πολιορκήσετε θα νιώσει έντονη έλξη για εσάς, γι αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε από την αρχή τις βλέψεις σας.

Προβλέψεις, https://pagelife.gr/

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα αλλάξετε τις ερωτικές σας βλέψεις, τώρα θα θελήσετε να ζήσετε το συναρπαστικό και το απρόβλεπτο αδιαφορώντας για το αν θα υπάρξει δεσμευτική κατάληξη. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα φλερτάρετε με κάπως απελευθερωμένο τρόπο, σε περίπτωση που σκέπτεστε να αλλάξετε ερωτικό ταίρι ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας δώσει το κατάλληλο έναυσμα. Ο αυθορμητισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που θα φέρουν ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τρίγωvο Aφροδίτης-Χείρωvα Φέρvει Επανασυνδέσεις: Λέvε «Aντiο» Στην Μοvαξία Αυτά Τα 3 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και τις διαθέσεις σας. Θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, ακολουθήστε τα αισθήματα σας θα σας βγει σε καλό. Οι συγκύριες θα σας φέρουν αντικριστά με άτομο που ενδεχομένως να σας μαγέψει, καταφθάνουν ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης. Ερωτικές αναστατώσεις θα ταράξουν την καρδιά σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να διαγράψετε το παρελθόν προχωρώντας με ολοκαίνουργιο έρωτα!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα γυρίσετε την πλάτη σε ερωτικές επαφές και σχέσεις που σας πνίγουν, σε πρόσωπα που σας κάνουν να βαριέστε ή να δυσανασχετείτε. Παίρνετε απόφαση να αλλάξετε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχικά, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι δυναμική και αρκετά ελκυστική. Διατηρήστε το ερωτικό σας ταπεραμέντο, θα σας πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, περιέργεια και όρεξη για τολμηρά ερωτικά κυνήγια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές ερωτικές υποθέσεις, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας και στις βλέψεις σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου ίσως να αποτελέσει νέο έρωτα στην ζωή σας. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας, η κατάληξη θα σας εντυπωσιάσει!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σας. Θα κλείσουν με επιτυχία οι διαφόρων ειδών συζητήσεις σας, στη σχέση σας θα υπάρξει άνοιγμα για να περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα φανείτε τολμηροί ίσως και κάπως απρόβλεπτοι. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας, για εσάς που θέλετε νέο ερωτικό ξεκίνημα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα πατήσετε φρένο στην στασιμότητα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα αναστατώσει την σκέψη και την καρδιά σας, σήμερα θα πάρετε απόφαση να διαγράψετε τα παλιά. Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας και θα σας δημιουργηθεί την ανάγκη να κλείσετε παλιά κεφαλαία ανοίγοντας ταυτόχρονα ολοκαίνουργια . Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα φέρει καινούργιο νόημα στη ζωή σας!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, υποχωρούν τάσεις ανασφάλειας, προχωρήστε με τολμηρά βήματα σας φανερώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά, δε θα υπάρξει γεγονός απόρριψης ή απογοήτευσης. Ερωτική θα είναι η μέρα σας με ευχάριστες εκπλήξεις, ανατρεπτική συνάντηση θα αλλάξει τα δεδομένα. Έρχονται προκλήσεις και ερωτικές προτάσεις, ίσως να σας αγχώσει η καινούργια γνωριμία που θα κάνετε, σας διαβεβαιώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική, τολμήστε να ερωτευτείτε χωρίς φοβίες ή προκαταλήψεις….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...