Oι Ερwτικές Προβλέψεις Tης Κυριακής! Παλιά Πάθη «ΞΥΠΝΟΥΝ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

0
1713

Oι Ερwτικές Προβλέψεις Tης Κυριακής! Παλιά Πάθη «ΞΥΠΝΟΥΝ» Αvαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Tι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Κυριακής;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνει απρόσμενα γεγονότα που ταράζουν τα εpwτικά νερά σε κάποια από τα ζώδια…

Κρυφά πάθη βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργήσουv εντάσεις.

Έφτασε ο καιρός για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, ακολουθώντας αυτά που σε ευχαριστούν.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Οι Προβλέψεις Για τα Αισθηματικά της Κυριακής 26/6/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να υπερισχύσετε στους ερωτικούς σας διαλόγους, ωστόσο προσοχή να μην φανείτε υπεροπτικοί, αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση ή αυτοεκτίμηση.

Σήμερα θα υπάρξει γεγονός νέας γνωριμίας, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού ατόμου. Σε περίπτωση που ήδη βρίσκεστε σε σχέση, καλό θα είναι να μην είναι διφορούμενη η στάση σας. Σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε στα γεγονότα με ειλικρίνεια και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα φέρει συγκρούσεις στον εσωτερικό σας κόσμο, ίσως να μετανιώσετε για κάποιες παρελθοντικές σας κινήσεις ή να αλλάξετε γνώμη για απόψεις που διατυπώσατε πριν από λίγο καιρό.

Τα λόγια σας θα καταφέρουν να πείσουν, να διορθώσουν ή ακόμα και να τουμπάρουν. Εpwτικό πρόσωπο από το παρελθόν θα σας παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικές βλέψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, στις ερωτικές σας συνομιλίες και επαφές ίσως να υπάρξει από την πλευρά σας έλλειψη εμπιστοσύνης, σας συμβουλεύω να στηρίξετε τα συμπεράσματα σας σε αποδείξεις και όχι σε εικασίες.

Σήμερα να προσέξετε την έκταση που θα δώσετε στη φαντασία σας, μην υπερεκτιμήσετε τη διορατικότητά σας. Μια τυχαία συνάντηση θα φέρει αλλαγές στα ερωτικά σας πλάνα, η συνομιλία σας με πρόσωπο από το παρελθόν θα αλλάξει απόψεις και διαθέσεις!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σκέψη σας θα κατασκευάσει σενάρια και εκδοχές που ενδεχομένως να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Η ειλικρίνειά σας σε προσωπική συζήτηση με ερωτικό πρόσωπο,

θα λύσει παρεξηγήσεις, θα αποσυρθούν οι άστοχες ή άδικες κατηγορίες και θα εμφανιστεί η αληθινή όψη της πραγματικότητας. Κατόπιν έντονης και τολμηρής συζήτησης θα προκύψει επιτυχημένο κλείσιμο εpwτικής υπόθεσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, κάπως κλονισμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, πεσμένο το ηθικό σας, άστοχες εικασίες θα σας ρίξουν τη διάθεση σας. Η μέρα ενδείκνυται για συναντήσεις έντονου συναισθηματισμού,

για εpwτικά ξεκαθαρίσματα και ψυχικές αποκαλύψεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει ευκαιρία επανασύνδεσης με πρόσωπο που δεν καταφέρατε ποτέ να βγάλετε από τη σκέψη σας!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, τρικλοποδιές θα σας βάλουν οι αυταπάτες σας, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις ψευδαισθήσεις σας. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να δείτε κατάματα τα σημεία στα οποία σας ξεγέλασε η διαίσθηση σας.

Σε προσωπική συνάντηση θα καταφέρετε να ανανεώσετε το κλίμα ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά, σας συμβουλεύω να ανοίξετε την καρδιά σας θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική ανταπόκριση.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα είδος συναισθηματικού χάους, ίσως κάπου να μπερδέψετε την ψευδαίσθηση με την πραγματικότητα. Επιφυλάξεις και αναστολές θα εμφανιστούν μέσα σας, μια κουβέντα που θα ακούσετε θα σας δώσει το έναυσμα να αναποδογυρίσετε τον τρόπο σκέψη σας αλλάζοντας τακτική δράσης.

Σε τυχαίο χώρο θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες εpwτικές κατευθύνσεις, με πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε πορεία με καινούργιο πρόσωπο!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, προσοχή στις διαστρεβλώσεις, μην εμπιστευτείτε την κρίση σας. Θα υπάρξουν εσωτερικές συναισθηματικές αντιφάσεις που ίσως να κάνουν αλλοπρόσαλλες τις αντιδράσεις σας, περιορίστε καχυποψίες, τίποτα δεν πρόκειται να κινηθεί εναντίον σας.

Σήμερα δε θα είστε σε θέση να κινηθείτε αποφασιστικά, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε εικονικούς ανασταλτικούς παράγοντες. Νυχτερινή ώρα θα προκύψει απρόοπτο εpwτικό συμβάν με εpwτικό πρόσωπο από τα παλιά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η συζήτηση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά, ναι μεν θα περάσει από εντάσεις, ωστόσο θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τις αυταπάτες σας.

Τώρα θα ξεδιαλύνετε αρνητισμούς, καχυποψίες, αμφισβητήσεις, θα καταφέρετε να κινηθείτε εντός πραγματικότητας. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, δεν αποκλείεται να περάσετε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις καταφέρνοντας να προσελκύσετε δίπλα σας καινούργιο πρόσωπο!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, προσοχή στις υπερβολές, στη στάση σας μάλλον δε θα υπάρξει διάθεση συγκαταβατικότητας, τα λόγια σας θα είναι απόλυτα και πεισματικά.

Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να καταλαγιάσεις τις αρνητικές σας διαθέσεις, καλό θα είναι να αφεθείτε στις ανέμελες συναισθηματικές στιγμές που θα σας προσφέρει, θα είναι ένας πολύ κάλος τρόπος για να αποβάλλετε άγχος και ανασφάλειες.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, ο τρόπος σκέψης σας απαισιόδοξος. Καχυποψίες και αρνητισμοί δε θα σας αφήσουν να ερμηνεύσετε σωστά τα συμβάντα, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη φαντασία σας.

Σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις που θα αφορούν παρελθοντικά θέματα, σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή είστε σε φάση χωρισμού, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μεγάλη έκταση θα πάρει η φαντασία σας, αν στηριχτείτε στις εικασίες σας και όχι στην απτή πραγματικότητα, τότε δε θα καταφέρετε να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας.

Αν θέλετε ομαλή επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά, τότε καλό θα είναι να εστιάσετε στα λόγια που θα ακούσετε αποφεύγοντας τις διαστρεβλώσεις. Ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...