Οι Epwτικές Προβλέψεις Tης Δευτέρας! Παλιές Αγάπες «Ξυπvούν» Avαμνήσεις Για 4 Ζώδια

0
2929

Οι Epwτικές Προβλέψεις Tης Δευτέρας! Παλιές Αγάπες «Ξυπvούν» Avαμνήσεις Για 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

H αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργούν μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό θα ισοπεδωθεί. Έρχονται έντονες εpwτικές καταστάσεις….

H αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, ανεβάζει τη libido στα ύψη 

και φέρνει την ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πoια Ζώδια ‘Κολλάvε’ Όταv Tα «Φτύvεις» & ΠOIA Aδιαφoρoύv? ΔΕN Φαvτάζεστε TI Kάvει Ο Σκοpπιός

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Δευτέρας 13/9/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα σας φέρει αισιοδοξία και τόλμη για δοκιμασίες και ερωτικές αλλαγές, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε μελλοντικά.

Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα παραγκωνίσετε αναστολές, επιφυλάξεις και προκαταλήψεις, θα έχετε την τολμηρή διάθεση να φέρετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και να κλείσετε οριστικά τις επαφές σας με άτομα που σας ενοχλούν ή σας περιορίζουν.

Ένας ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας φέρει συναισθηματικά πιο κοντά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα ανοίξουν δρόμο ερωτικής σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η ΝEA Σελήvη Στον Tοξότη ‘Kpύβει’ Aλλαγές: Αvέλπιστη «TYΧΗ» Σε Έρwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, συνάντηση θα έχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος, δεν αποκλείεται να υπάρξει το ενδεχόμενο έντονου ερωτικού διλήμματος.

Αυτό το πρόσωπο θα σας δώσει το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την ερωτική σας ζωή, αισιοδοξία θα φέρει στο σκεπτικό σας, τώρα θα είστε σε θέση να περάσετε σε καινούργια σχέδια. Σας προτρέπω να δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση που θα λάβετε, εσείς που είστε άνευ σχέσης τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας ανοίξει νέες ερωτικές ευκαιρίες που θα φέρουν στη ζωή σας σημαντικές και ανατρεπτικές αλλαγές. Γεγονότα και πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια,

επανέρχεται στην καρδιά σας ηρεμία και θερμότητα. Σήμερα θα είστε πρόσχαροι, δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία που αναζητούσε εδώ και πολύ καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Oλόιδια Η Mαλέσκου: Άφωvοι Οι Κpιτές Aπόψε Στο GNTM Με Tηv Kούκλα Κολυμβήτρια Του Oλυμπιακού (Pics)

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές με πολύ θετική κατάληξη. Θερμότητα θα υπάρξει στην καρδιά σας, ο άμεσος τρόπος έκφρασης που θα επιλέξετε,

θα φέρει κοντά σας πρόσωπο που από εδώ και πέρα θα παίξει βασικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Ερωτικό άτομο από τα παλιά μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση, έρχεται να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα κινηθείτε με βάση την καρδιά και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και αυθόρμητους. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου,

τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με πρώην ερωτικό σας ταίρι, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει επανένωση μελλοντικών προδιαγραφών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Πρoειδοποιεi: Γυρiζει Ο «Tpoχός» Σε Έpwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας απελευθερώσει από φοβίες και αναστολές, είστε στη χρονική στιγμή που θα βρείτε τη λύση που αναζητάτε. Αυθόρμητη και δυναμική θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε όμορφες, ισορροπημένες ερωτικές στιγμές.

Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η θερμή και ευγενική σας προσέγγιση θα φέρει ευχάριστο αποτέλεσμα. Φανερώστε το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ερωτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας, ελκυστική θα είναι η στάση που θα κρατήσετε, σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να αγνοήσετε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης.

Θα σας δοθεί το άνοιγμα για νέα γνωριμία, δημιουργώντας καινούργιες προοπτικές στη ζωή σας. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, το ταίρι σας θα σας ζητήσει να κάνετε μια ανοιχτή και ξεκάθαρη κουβέντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Παγώvει Tο Aίμα: Η Ιωάvvα Δείχvει Για ΠΡΩΤΗ Φοpά Tο Πpόσωπό Της Mετά Tην Φpικτή Eπiθεση Mε Tο Bιτpιόλι (Pics)

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για καινούργιες περιπέτειες, με αποτέλεσμα να φανείτε θετικοί στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η διάθεσή σας, δε θα αρνηθείτε απρόοπτες συναντήσεις.

Σήμερα θα βρεθείτε οικειοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, θα σας συστήσουν πρόσωπο που η γνωριμία σας γρήγορα θα πάρει ερωτική έκταση. Είναι πολύ πιθανό να σας συνεπάρει ένας καινούργιος έρωτας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα βάλει σε λειτουργία την παρορμητικότητά σας, με έντονο αυθορμητισμό θα κινηθείτε, δεν αποκλείεται να υπάρξει υπερβολή στον ενθουσιασμό ή στην αυτοπεποίθησή σας.

Θα αναζητήσετε ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, τώρα θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις σχέσεις σας. Εκρηκτικές αναστατώσεις θα υπάρξουν στην καρδιά σας, που θα δημιουργηθούν από εσάς τους ίδιους, δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο απ’ το μακρινό παρελθόν σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ειλικρίνεια και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η θερμή στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο ερωτικό θα αναθερμάνει τα αισθήματά σας. Περνάτε σε αλλαγές και σε σοβαρές υποσχέσεις,

θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ανάγκη να φανερώσετε σκέψεις, προβληματισμούς και αισθήματα. Πολύ γρήγορα και εύκολα θα πιάσετε κουβέντα με πρόσωπο που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά και που ερωτικά δε θα σας αφήσει αδιάφορους!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, δυναμισμός και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, η διάθεσή σας να αφήσετε στην άκρη τον συντηρητικό τρόπο ζωής θα σας φέρει ευχάριστες και απροσδόκητες εξελίξεις.

Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη, ανοίγεται δρόμος για ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ερωτευτείτε και να στρέψετε προς άλλη κατεύθυνση την ερωτική σας ζωή…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...