Οι Ερwτικές Προβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιά Epwτικά Πάθη «Xτυπούv» Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
2832

Οι Ερwτικές Προβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιά Epwτικά Πάθη «Xτυπούv» Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα, δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό θα ισοπεδωθεί. Έρχονται έντονες και μοιραίες εpwτικές καταστάσεις….

Eνδιαφέρουσα είδηση θα σου δώσει χαρά, αφού θα δεις την επιθυμία σου να παίρνει σάρκα

και οστά. Προσοχή σε βιαστικές κινήσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πιάνoυv Πάvτα: 6 «Βpώμικα» Μυστικά Για Nα Λεiψεις Σε Έναv Άντpα! Το 3ο Mάλιστα, KΑΝEI ‘Θαύματα’

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 20/9/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα φέρει συναισθηματικό άνοιγμα στην καρδιά σας και μια ολοκαίνουργια προοπτική στην εpwτική σας ζωή.

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα όρια της καθημερινής ρουτίνας, θα εμφανιστούν καινούργια πρόσωπα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να γνωριστείτε σε επίπεδο εpwτικό. Θετική απάντηση που θα δώσετε σε πρόταση θα κλείσει με ευχάριστο ερωτικό αποτέλεσμα

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, μέσω συζητήσεων και αναλυτικών διαλόγων θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη, θα αναζητήσετε αποτελεσματική κατάληξη. Για εσάς τους ερωτικά μόνους δεν αποκλείεται να προκύψει εpwτικό ξάφνιασμα.

Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, διοχετεύστε τον εpwτισμό σας θα υπάρξει θερμό αποτέλεσμα. Δείξτε ενδιαφέρον στο ευχάριστο και καλοπροαίρετο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, οι περεταίρω επαφές σας θα δημιουργήσουν οικειότητα και αμοιβαία εpwτική έλξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτός Είναι Ο Άvτρας Που «Eκλεψε» Την Καpδιά Της Δέσποιvας Βανδή! Εικόvες Ντoκουμέvτο (Pics)

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες. Σήμερα θα βγάλετε δυναμικό χαρακτήρα, θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ενέργειες διεκδίκησης.

Σε συνάντηση σας, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα, θα διορθώσει λανθασμένες απόψεις, θα κλείσει αρνητικά ενδεχόμενα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει με εξομολογήσεις και αποκαλυπτικά λόγια!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα μετατοπίσει την οπτική σας γωνία, τώρα θα φανείτε αισιόδοξοι δεν θα προσκληθείτε σε απαισιόδοξες εκδοχές ή θεωρίες. Ως προς το ταίρι σας θα έχετε διάθεση διαλλακτικότητας,

θα εμφανιστείτε συγκρατημένοι στα λόγια σας, αν προχωρήσετε με σύνεση σε πράξεις διεκδίκησης, τότε θα λάβετε ικανοποίηση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κρατήσει απέναντι σας ιδιαιτέρως θερμή στάση. Δεν αποκλείεται να σας τηλεφωνήσει άτομο από τα παλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ίχvος Kαμπύλης ΠΛEON Για Την Ξαvθούλα Του GNΤΜ: 3 Χρόνια Mετά ΠIO Αδύvατη & Από Την Ηλιάvα (Pics)

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα φανείτε δυνατοί και αισιόδοξοι. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, να φανερώσετε αλήθειες, θα διεκδικήσετε χωρίς αναστολές. Απεγκλωβίζεστε από οτιδήποτε θεωρείτε πληκτικό ή ανιαρό, με αποφασιστικό τρόπο αλλάζετε τα δεδομένα της καθημερινότητα σας. Η ανάγκη σας θα είναι η εpwτική σταθερότητα, θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, σήμερα θα αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα, θα δώσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις.

Φανείτε εκδηλωτικοί στο πρόσωπο που επιθυμείτε να κυριαρχήσετε στην εpwτική του ζωή, σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, θα πιάσουν τόπο. Περάστε δυναμικά σε εpwτικές διεκδικήσεις και εξομολογήσεις, δεν επρόκειτο να βγείτε χαμένοι. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eικόvες Aπόλυτης Ντpοπής: «Pημάζει» O Tάφoς Τoυ Ψάλτη 4 Xρόvια Mετά Τον Θάvατo Τoυ (Pics)

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, απρόσμενες αλλαγές θα φέρει στη ζωή και στην καρδιά σας η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο. Η γοητεία του δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, αν βρει από εσάς πρόσφορο έδαφος τότε θα εισχωρήσει δυναμικά και ριζικά στην εpwτική σας καθημερινότητα.

Εσείς που αναμένετε επανασύνδεση, οι απαισιόδοξες σκέψεις σας θα εξαφανιστούν κατόπιν συνάντησης με το πρώην ταίρι σας. Βραδινή ώρα θα τολμήσει να σας εξομολογηθεί αυτό που προσμένετε εδώ και πολύ καιρό!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, βασική σας ανάγκη θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλεια.

Οι αντιδράσεις σας μαλακώνουν, θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί χωρίς ιδιαίτερες κυκλοθυμίες, γεγονός που θα σας κάνει συνεννοήσιμους και ευχάριστους. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο θα είναι ελκυστική, σήμερα θα κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός καινούργιου προσώπου ιδιαιτέρως γοητευτικής εμφάνισης…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τηv «Παράτησε» Για ΧΑPH Tης Eλένης: Αυτή Είvαι Η Πpώηv Τoυ Πανταζόπουλου Πoυ Ξετpελαίνει Aκόμα & Σήμεpα Τoυς Aντρες (Pics)

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα δεν θα λείψουν οι καινούργιες ερωτικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να φλερτάρετε και να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς.

Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ό,τι θεωρείτε πως μπορεί να φέρει νέα εξέλιξη στην εpwτική σας ζωή, δεν θα υπάρξει γεγονός απογοήτευσης. Είστε στην χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν οι διαθέσεις σας, αξιοποιήστε τα νέα ενδεχόμενα και τις καινούργιες γνωριμίες!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, θα έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση σας και δεν πρόκειται να πέσετε έξω.

Θα φανείτε άμεσοι και εκδηλωτικοί, ιδιαιτέρως χαρούμενη θα είναι η διάθεση σας. Σήμερα αν στοχεύσετε στην επανασύνδεση να είστε σίγουροι πως θα τα πάτε μια χαρά. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα με πρόσωπο από τα παλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση Πρoειδοποιεi Για ΝEA Εβδoμάδα: Epwτικές Επιστpοφές «Eισβάλουν» Στo Παpόν Για 3 Ζώδια

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα αναστατώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, εσείς που είστε πολύ καιρό στην ίδια σχέση ενδέχεται να νιώσετε εγκλωβισμένοι, δεν αποκλείεται να προβείτε σε τολμηρές πράξεις αποδέσμευσης.

Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε αρνητικές καταστάσεις, θα συμβεί αναλυτική συζήτηση με στόχο να τερματίσετε τους περιορισμούς. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ονειροπολήσετε προσοχή στις επιθυμίες και στα σχέδια που απαιτούν ριψοκίνδυνα άλματα!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα εμφανιστείτε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, δεν θα λείψει από την πλευρά σας και η διάθεση ονειροπόλησης. Εσείς οι εpwτικά μόνοι θα έχετε συνάντηση με πρόσωπο που οι ειλικρινείς φιλοφρονήσεις του θα αναπτερώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας.

Δημιουργικές θα είναι οι συναναστροφές σας, θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις που θα θεμελιώσουν τη σχέση σας ή θα οδηγήσουν σε έναρξη νέας εpwτικής αρχής….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...