Aισθηματικές Προβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιά Eρwτικά Πάθη «XΤΥΠΟΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

0
4254

Aισθηματικές Προβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιά Eρwτικά Πάθη «XΤΥΠΟΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Tι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό τώρα θα ισοπεδωθεί. Έρχονται έντονες εpwτικές καταστάσεις…

Οι συναντήσεις σας και οι συνομιλίες σας θα πορευτούν με σοβαρότητα και απόλυτη

σταθερότητα, χωρίς αμφισβητήσεις και έλλειψη εμπιστοσύνης. Τα γεγονότα θα απαιτούν αποφασιστικότητα, ίσως να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για δεσμεύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για ΝΕΑ Σελήνη Δεκεμβρiου! Φτάνoυν «ΘΑΥΜΑΤΑ» Σε Έρwτα-Χpήμα Για Λέοντες, Σκορπιούς & Άλλα 3 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι. 

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 5/12/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί ερωτικά, θα περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις με αποτέλεσμα να αναθερμανθούν και πάλι οι επαφές σας.

Ουσιαστικά μεταξύ σας θα ανοιχτεί καινούργιος ορίζοντας, θα πάρουν νέα μορφή οι συναντήσεις σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει σχέση σταθερή. Έρχονται δυνατά ερωτικά αισθήματα που δεν επρόκειτο να καταλήξουν σε απογοήτευση αντιθέτως μάλιστα θα αποτελέσουν βάση νέας εpwτικής αρχής!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα σας φέρει μπροστά σε πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα να σας εξιτάρει εpwτικά και ενδέχεται να μην σας είναι τελείως άγνωστο. Με διαφορετικό στυλ και με εντυπωσιακές αλλαγές στον χαρακτήρα του

θα εμφανιστεί πρόσωπο απ το παρελθόν, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε απόψεις και παλιές εντυπώσεις. Η εξέλιξη των επαφών σας θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι, αν επανεκτιμήσετε τη μεταξύ σας κατάσταση τότε δεν αποκλείεται να προκύψει επανασύνδεση οριστικής κατάληξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ‘Θα Kάψει Καpδιές’ Tο Τετράγωvο Αφροδiτης-Πoσειδώνα❤ Φτάvουν «ΔYΝΑΤΕΣ» Eπανασυνδέσεις Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο εpwτικό σας μέλλον. Σήμερα θα σας δοθεί καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, θα υπάρξει συνάντηση που θα σας δώσει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα.

Ραντεβού και ευχάριστη αποκαλυπτική συνομιλία θα καταλήξουν σε θερμό γεγονός. Το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναστατώσει δεν επρόκειτο να φύγει εύκολα από τη ζωή σας, στην δική σας απόφαση θα είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, από πρώην ταίρι σας θα λάβετε πρόταση που θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις μεταξύ σας επαφές, θα προκύψει έντονο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας βοηθήσει να λύσετε απορίες, να απαλλαγείτε από παρερμηνεύσεις και αρνητικές καχυποψίες.

Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα έχετε το σθένος να διαγράψετε παλιά λάθη και να προχωρήσετε σε νέα αρχή. Θα υπάρξει εpwτικό ραντεβού με θερμές αποκαλύψεις που θα φέρουν αποτέλεσμα επανασύνδεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κόvτρα Στην Ατυχiα- ΤΕΛ0Σ Οι Αvαποδιές: Aυτά Είναι Τα «YΠΕΡΤΥXΕΡΑ» Ζώδια Για Το Φετινό Δεκέμβρη

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θερμές και αρκετά τολμηρές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, θα έχετε έντονη ανάγκη για κυνήγι αισθήσεων και περιπετειών. Η τύχη θα σταθεί στο πλάι σας, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, εσείς οι ελεύθεροι θα βρείτε πεδίο δράσης.

Καταφθάνει προοπτική καινούργιας γνωριμίας και επειδή το πρόσωπο που θα πολιορκήσετε θα νιώσει έντονη έλξη για εσάς, γι αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε από την αρχή τις βλέψεις σας!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα αλλάξετε τις ερωτικές σας βλέψεις, τώρα θα θελήσετε να ζήσετε το συναρπαστικό και το απρόβλεπτο αδιαφορώντας για το αν θα υπάρξει δεσμευτική κατάληξη.

Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα φλερτάρετε με κάπως απελευθερωμένο τρόπο, σε περίπτωση που σκέπτεστε να αλλάξετε ερωτικό ταίρι ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας δώσει το κατάλληλο έναυσμα. Ο αυθορμητισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που θα φέρουν ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Tο Zώδιο Του Nα Σου Πω, Tις Πιο «ΤΡEΛΕΣ» Αδυναμiες Του

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και τις διαθέσεις σας. Θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, ακολουθήστε τα αισθήματα σας θα σας βγει σε καλό.

Οι συγκυρίες θα σας φέρουν αντικριστά με άτομο που ενδεχομένως να σας μαγέψει, καταφθάνουν ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης. Εpwτικές αναστατώσεις θα ταράξουν την καρδιά σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να διαγράψετε το παρελθόν προχωρώντας με ολοκαίνουργιο έpwτα!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα γυρίσετε την πλάτη σε ερωτικές επαφές και σχέσεις που σας πνίγουν, σε πρόσωπα που σας κάνουν να βαριέστε ή να δυσανασχετείτε. Παίρνετε απόφαση να αλλάξετε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχικά, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας,

η παρουσία σας θα είναι δυναμική και αρκετά ελκυστική. Διατηρήστε το ερωτικό σας ταπεραμέντο, θα σας πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις εpwτικές σας διαθέσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, περιέργεια και όρεξη για τολμηρά ερωτικά κυνήγια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές ερωτικές υποθέσεις,

έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας και στις βλέψεις σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου ίσως να αποτελέσει νέο έpwτα στην ζωή σας. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας, η κατάληξη θα σας εντυπωσιάσει!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σας. Θα κλείσουν με επιτυχία οι διαφόρων ειδών συζητήσεις σας, στη σχέση σας θα υπάρξει άνοιγμα για να περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα φανείτε τολμηροί ίσως και κάπως απρόβλεπτοι. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας, για εσάς που θέλετε νέο ερωτικό ξεκίνημα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε εpwτικά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα πατήσετε φρένο στην στασιμότητα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα αναστατώσει την σκέψη και την καρδιά σας, σήμερα θα πάρετε απόφαση να διαγράψετε τα παλιά.

Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας και θα σας δημιουργηθεί την ανάγκη να κλείσετε παλιά κεφαλαία ανοίγοντας ταυτόχρονα ολοκαίνουργια . Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα φέρει καινούργιο νόημα στη ζωή σας!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, υποχωρούν τάσεις ανασφάλειας, προχωρήστε με τολμηρά βήματα σας φανερώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά, δε θα υπάρξει γεγονός απόρριψης ή απογοήτευσης.

Ερωτική θα είναι η μέρα σας με ευχάριστες εκπλήξεις, ανατρεπτική συνάντηση θα αλλάξει τα δεδομένα. Έρχονται προκλήσεις και εpwτικές προτάσεις, ίσως να σας αγχώσει η καινούργια γνωριμία που θα κάνετε, σας διαβεβαιώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική, τολμήστε να ερωτευτείτε χωρίς φοβίες ή προκαταλήψεις….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...